Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ναι βρε μαράκι, τέλειαααααααααα!!!!

μην σου πω θα πας για υπέρηχο κατευθείαν, εμας κοροιδευες....

εκλεισα ρεντεβου για εδω τεταρτη 3:30 η ωρα.

κατσε θα παρω τηλ κ τον Χρηστο μπας κ με δει ποιο νωρις

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Τι νουμερακι φοβερό ειναι αυτό!!! Τοξοτακι για δίδυμα σε βλέπω!!!! Αχ πόσο χαίρομαι...:D :D :D

γιατι το πιστευω εγωωω νομιζειςςς τελικα εδω θα κανω τον πρωτο υπερηχο στην κλινικη με ειπαν σε 2 εβδομαδες που αντεχω εγω 2 εβδομαδες η τρελη

καλέ αυτή είχε μια εβδομάδα καθυστέρηση....ή εγινε πολύ νωρίς η ωορρηξία της και άδικα έτρεχε με τα τεστ ωορρηξίας στο χέρι χιχι

χαχαχα καλε μονο ετρεχα το θεμα ειναι οτι παρηγγειλα κιαλλα τεστ να δω τι θα τα κανω χαχαχα , δεν ξερω ποτε εγινε η οωρρηξια μου στα γκαβα βαρουσαμε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

παρε κ εσυ αλλα 10 τσουβαλια μπεμπεδοσκονηηηηηη

Στο ελεγα ειναι εμφυτευση εσυ οχι περιοδος θα μου ερθει και πλυνε μπαλκονια και φιαξε γλαστρες...Τι χαρα ηταν αυτη σημερα!!!

Κοριτσια περιμενετε και τα δικα μου νεα αλλα εχω ξετρελλαθει με τα νεα της αγαπημενης μου...

Εγω πηγα το πρωι στην κλινικη αψογη εξυπηρετηση,ο αναισθησιολογος με περιμενε στην ρεσεψιον πηγαμε στο γραφειο μιλησαμε.Μου ειπε πως επειδη γενικα εχω υποταση να φαω καλα σημερα το μεσημερι να πιω και χυμο και το βραδυ κανα γιαουρτακι κι αυριο τιποτα.

Μου ειπε πως δεν θα υπαρξει προβλημα θα ειναι συνεχεια διπλα μου μεχρι να συνελθω εντελως εδωσα και αιμα και καρδιογραφημα εκανα και ακτινογραφια οπου το παιδι μολις του ειπα για ποδια στην κοιλιτσα μου την εφερε αμεσως και προσπαθουσε ποση ωρα να με βολεψει μπροστα στο μηχανημα...

Ολα καλα αυριο τελειωνει κι αυτο και με τοση χαρα που πηρα σημερα θα παω πετωντας!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...