Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

λοιπον μιλησα με την ευαγγελια ολα καλα πηγαν την περιμεναν ολοι εκει μιλησε με τον αναισθησιολογο την εξηγησε το γιατι αντιδραει ο οργανισμος της στην ναρκωση θα πρεπει να πινει χυμους κ τα υπολοιπα θα σας τα πει η ιδια μην τα πω ολα εγω . παντως ολα καλα πηγαν.

χαίρομαι που πήγαν όλα καλά..θα περιμένουμε και από την ίδια...

τα δικά σου της τα είπες??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αφού ο πιο μεγάλος κύκλος μου, είναι 31 μέρες και δεν ξέρω πότε έκανα ωορρηξία..:(:(:(

πιστεύω αν τη βγάλω καθαρή και αυρίο τότε θα έχω κάποιες ελπίδες...

αλλά αν την βγάλω..έχω και αυτά τα πονάκια...:(:(:(:(

πονακια εχω κ εγω γλυκεια μου!!!! κ μαλιστα ειχα κ τρελους πονους αν θυμασαι τι ελεγα επαορνα ντεπον κ δεν με επιανε τιποτα.

κ πριν παλι σταγονα καφε αντε να βγει η χοριακη να παρω τηλ τον εδω γιατρο να δω τι θα με πει.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

χαίρομαι που πήγαν όλα καλά..θα περιμένουμε και από την ίδια...

τα δικά σου της τα είπες??

οχι δεν την ειπα θα το μαθει απο εδω ετσι θελω να το μαθουν απο εδω οχι απο το τηλ απο εκει που ξεκινησαν ολα ;);)

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

οχι δεν την ειπα θα το μαθει απο εδω ετσι θελω να το μαθουν απο εδω οχι απο το τηλ απο εκει που ξεκινησαν ολα ;);)

την είπες τουλάχιστο να μπει...και όχι να περιμένει μπει απόψε ε??::D:D:D:D

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

την είπες τουλάχιστο να μπει...και όχι να περιμένει μπει απόψε ε??::D:D:D:D

την ειπα να μπει αλλα ειπε οτι εχει ενα θεμα με το ιντερνετ δεν ειχε χθες το βραδυ κ θα παει να δει αμα ειναι οκ θα μπει τωρα που θα παει σπιτι

πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά για το κοριτσάκι μας, άντε να έρθει να μας τα πει και η ίδια με λεπτομέρειες, μα τι ωραία μέρα σήμερα?

ωραια μερα ειναι αλλα εγω κρυωνωωωω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

maria άσε τα κοντομάνικα τώρα πρόσεχε να μην κρυώσεις, πώς κρατήθηκες βρε θηρίο και δεν της το είπες?

καλε χειμωνιατικα φοραω κ κρυωνω θα παρω κουβερτα μπριιιι

ετοιμη ημουν αλλα κρατηθηκα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

πω πω αυτη η απο κατω μου δεν ηταν για να γινει μανα εχει ποση ωρα βριζει το μωρο της τι σκασε τι γαμω το μπελα σου για μωρο του λεει κ αλλα κοσμικα συν οτι ουρλιαζει θα φαει ξυλο καμια μερα ειναι δυνατον 3 χρονων μωρο πρεπει να ειναι πολυ βλαμενη

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

άσε και εμάς στο απέναντι διαμέρισμα μια απο τα ίδια,κάθε πρωί ειδικά τα ρίχνει βρίσιμο τα καημένα...θα την βρίσω εγώ καμια μέρα και θα έχουμε φασαρίες καλά είναι δυνατόν να φέρονται έτσι ?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

ρε πότε θα βγει αυτή η χοριακή???

αντε ντε κ εγω αυτο λεω πηρα τηλ τωρα κ με ειπε δεν ακομα ετοιμη εεε βλεπω κατα της 2 κ κατι θα βγει.

άσε και εμάς στο απέναντι διαμέρισμα μια απο τα ίδια,κάθε πρωί ειδικά τα ρίχνει βρίσιμο τα καημένα...θα την βρίσω εγώ καμια μέρα και θα έχουμε φασαρίες καλά είναι δυνατόν να φέρονται έτσι ?

ναι ρε συ ειναι απαραδεκτες γαιδουρες μια σταλια παιδακια κ ακουνε μπινελικια

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...