Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

θα περιμένω την νεραιδούλα μας, να πάμε μαζί για χοριακή!!

τέστ δεν κάνω εδώ και καιρό,τα βαρέθηκα τα παλιοτεστ

εγώ η Παναγία να βάλει το χέρι Της να είμαι καθαρή και θα πάω τη παρασκευή

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα περιμένω την νεραιδούλα μας, να πάμε μαζί για χοριακή!!

τέστ δεν κάνω εδώ και καιρό,τα βαρέθηκα τα παλιοτεστ

αμα περιμενεις της τινκ να πατε μαζι σας βλεπω με κοιλιτσες να ειστε κ ακομα θα πηγαινετε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

ποια μιλάει? μας έσκασες μέχρι να κάνεις τεστάκι!! πόσες μέρες είχες καθυστέρηση?

1 μερα λογικα γιατι ο κυκλος μου ειναι 28 μερες ο προηγουμενος με πηγε 30 τωρα τι να σε πω η 1 ή 2 μερες αλλα ποιος το καταλαβε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

πανε κ την Δευτερα εσυ !! κατι σε ειπα εσενα .

μακάρι να είμαι καθαρή και θα πάω τη παρασκευή..αλλά...είπαμε ακόμη είναι πολύ νωρίς..πολύ νωρίς..έχουμε ακόμα 48 ώρες...

1533345xcnw09g7xt.gif

τι νωρίς βρε? που έβγαλες και το τικεράκι σου να μην βλέπουμε οτι πέρασαν οι μέρες?

πλάκα κάνω..και εγώ σαν εσένα είμαι, λέω να περιμένω 30 ημέρες απο την τελευταία περίοδο για να μην φάω τα μούτρα μου παλι

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

πανε κ την Δευτερα εσυ !! κατι σε ειπα εσενα .
τι νωρίς βρε? που έβγαλες και το τικεράκι σου να μην βλέπουμε οτι πέρασαν οι μέρες?

πλάκα κάνω..και εγώ σαν εσένα είμαι, λέω να περιμένω 30 ημέρες απο την τελευταία περίοδο για να μην φάω τα μούτρα μου παλι

αφού ο πιο μεγάλος κύκλος μου, είναι 31 μέρες και δεν ξέρω πότε έκανα ωορρηξία..:(:(:(

πιστεύω αν τη βγάλω καθαρή και αυρίο τότε θα έχω κάποιες ελπίδες...

αλλά αν την βγάλω..έχω και αυτά τα πονάκια...:(:(:(:(

1533345xcnw09g7xt.gif

λοιπον μιλησα με την ευαγγελια ολα καλα πηγαν την περιμεναν ολοι εκει μιλησε με τον αναισθησιολογο την εξηγησε το γιατι αντιδραει ο οργανισμος της στην ναρκωση θα πρεπει να πινει χυμους κ τα υπολοιπα θα σας τα πει η ιδια μην τα πω ολα εγω . παντως ολα καλα πηγαν.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...