Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

maria οταν είχα μείνει εγώ έκανα μόνο 1 χοριακή,πήγα για υπέρηχο 6 μερες μετά και είδαμε απλά σάκο και οτι ήταν στη μήτρα, 7 μέρες μετά άκουσαμε και καρδούλα.

απο το νούμερο της χοριακής κάθε δύο μερες διπλασιαζετε

αρα δεν χρειαζεται να ανησυχο μαλλον θελει να παμε για να ακουσουμε την καρδουλα εξαλου τωρα ειναι πολυ νωρις κ δεν θα δειξει τιποτα.

εσυ σε τι φαση εισαι?

δεν χρειάζεται παραπάνω..πόση βγήκε??

βρε κορίτσι μου..ο άλλος δεν είναι κοντά στο σπίτι σου??

αν έκανες εξω στο χρίστο θα σου έλεγα να μείνεις κοντά του...αλλά ξέρω εγώ..

αφου λες ότι είναι καλός αυτός ο γιατρός έτσι??απλά δεν ασχολείται με θέματα υπογονιμότητας γι αυτό δεν πήγες κοντά του σωστά

νομίζω θα έμενα στο πιο κοντινό..προσωπική μου άποψη..

του είπες για τα καφέ?τι σου είπε?

με τον εδω που μενω δεν εχω ξαναπαει ποτε μου απλα ειναι ψειρας σε ολα τα θεματα,

με τον Χρηστο επειδη εκει ξεκινησαμε να κανουμε της εξετασεις του αντρα μου μας αρεσε κ σαν κεντρο οποτε τα καναμε ολα εκει.

δεν βγηκε ακομα φανταζεσαι να βγει αρνητικη? απο εκει που κλαιω ολοι μερα κ αρχιζω να κοπαναω ολοι μερα. δεν εχω ανχος ειμαι μια χαρα .

αα επισης μου ειπε καθε πρωι προγεστερονη κολπικη αυτη που εβαζα στην σπερ/χη.

εσυ ολα καλα?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αρα δεν χρειαζεται να ανησυχο μαλλον θελει να παμε για να ακουσουμε την καρδουλα εξαλου τωρα ειναι πολυ νωρις κ δεν θα δειξει τιποτα.

εσυ σε τι φαση εισαι?

με τον εδω που μενω δεν εχω ξαναπαει ποτε μου απλα ειναι ψειρας σε ολα τα θεματα,

με τον Χρηστο επειδη εκει ξεκινησαμε να κανουμε της εξετασεις του αντρα μου μας αρεσε κ σαν κεντρο οποτε τα καναμε ολα εκει.

δεν βγηκε ακομα φανταζεσαι να βγει αρνητικη? απο εκει που κλαιω ολοι μερα κ αρχιζω να κοπαναω ολοι μερα. δεν εχω ανχος ειμαι μια χαρα .

αα επισης μου ειπε καθε πρωι προγεστερονη κολπικη αυτη που εβαζα στην σπερ/χη.

εσυ ολα καλα?

μια χαρά...δεν ξέρω βρε κορίτσι μου...τι να σου πω..μακρυα δεν είναι να πηγαίνεις?και δεν πρέπει να κάνεις και μεγάλες μετακινήσεις..εγώ το κοντινό μου θα επέλεγα...δεν ξέρω...

τεράστια θα βγει η χοριακή λέμε...

άντε περιμένω νούμερο

εγώ τα ίδια..στη τουαλέτα πάω κάθε 20-30 λεπτά..είπαμε το πράσινο τσαι

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μια χαρά...δεν ξέρω βρε κορίτσι μου...τι να σου πω..μακρυα δεν είναι να πηγαίνεις?και δεν πρέπει να κάνεις και μεγάλες μετακινήσεις..εγώ το κοντινό μου θα επέλεγα...δεν ξέρω...

τεράστια θα βγει η χοριακή λέμε...

άντε περιμένω νούμερο

εγώ τα ίδια..στη τουαλέτα πάω κάθε 20-30 λεπτά..είπαμε το πράσινο τσαι

ετσι ετσι πρασινο τσαι αχ να δεις ποσο θα χαρουμε κ με σενα!!

ας βγει με το καλο η χοριακη κ θα παω παρω τηλ κ τον εδω τον γιατρο να δουμε τι θα με πει απλα πρεπει να παω στην θεσσαλονικη εχουμε να πληρωσουμε κ κατι εξετασεις που καναμε για την εξωσωματικη κ οποτε ας ξανακανω κ εναν ακομα υπερηχο πρωτα ο Θεος κ η Παναγια κ η Αγια Ειρηνη .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ετσι ετσι πρασινο τσαι αχ να δεις ποσο θα χαρουμε κ με σενα!!

ας βγει με το καλο η χοριακη κ θα παω παρω τηλ κ τον εδω τον γιατρο να δουμε τι θα με πει απλα πρεπει να παω στην θεσσαλονικη εχουμε να πληρωσουμε κ κατι εξετασεις που καναμε για την εξωσωματικη κ οποτε ας ξανακανω κ εναν ακομα υπερηχο πρωτα ο Θεος κ η Παναγια κ η Αγια Ειρηνη .

ναι..θα στο έλεγα..

πήγαινε και στους 2 και αποφασίζεις...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

μην αγχώνεσαι καλέ, με καθυστέρηση και θετικό τέστ,είναι δυνατον να βγει αρνητική η χοριακη? περιμένουμε τεράστιο νούμερο!!!

xaxaxaxa εχουμε ακομα ωρα να μαθουμε.

εσυ για πες σε τι φαση εισαι?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

να σας ρωτήσω βρε κορίτσια γιατί μπερδεύτηκα...είχα περίοδο 6/10,με κύκλο 28 ημερών δεν περιμένω 3/11, την σπερματέ την έκανα 12η μέρα και οχι 14η όπως τις αλλες φορές, ο γιατρός είπε χοριακή 1/11, μήπως είναι νωρίς και πρέπει να περιμένω μεχρι τις 3/11?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

να σας ρωτήσω βρε κορίτσια γιατί μπερδεύτηκα...είχα περίοδο 6/10,με κύκλο 28 ημερών δεν περιμένω 3/11, την σπερματέ την έκανα 12η μέρα και οχι 14η όπως τις αλλες φορές, ο γιατρός είπε χοριακή 1/11, μήπως είναι νωρίς και πρέπει να περιμένω μεχρι τις 3/11?

14 μέρες μετά την σπερματέγχυση πρέπει να κάνεις το τεστ..έτσι πάει..δεν είναι νωρίς..

1533345xcnw09g7xt.gif

θα πας δλδ αύριο?

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

θα συνφωνησω με την τινκ γιατι να ειναι νωρις , αντε αντε μακαρι μια μια να γεμιζει η λιστα μας .

αα αυριο κανεις χοριακη εσυ? καλα αποτελεσματα μαναριι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

αααα απο τη σπερματέγχυση μετράω? απλά επειδή την έκανα πάντα 14η μέρα και 14 μέρες μετά ήταν που περίμενα κιολας..πρώτη φορά την κάνω 12η.

δεν ξέρω αν θα πάω,δεν θέλω..λέω να περιμένω λίγο

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

αααα απο τη σπερματέγχυση μετράω? απλά επειδή την έκανα πάντα 14η μέρα και 14 μέρες μετά ήταν που περίμενα κιολας..πρώτη φορά την κάνω 12η.

σίγουρα θα δείξει...όπως θέλεις...να μας ενημερώσεις..

1533345xcnw09g7xt.gif

τα καλα τα δικα μου αρχισες χαχαχα. πανως το τεστ που πηρα κ εκανα δειχνει κ 4 μερες πισω δεν θελω να σε ξεσικωσω αλλα αμα δεν θες να πας για χοριακη παρε ενα τεστ.

αλλααπο την αλλη γιατι να περιμενεις βρε ζουζουνα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...