Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

stogiaki μου πως εισαι?Εσυ εχεις καθολου πονακια?Εγω και πιατα να πλυνω ορθια νιωθω καπως...Ρωταω εσενα γιατι εμεις οι δυο μονο πονεσαμε μαλλον στην σπερματεγχυση :cool:

Γενικά δεν πονάω. Δεν κάνω και πολλές δουλειές μέχρι την εξέταση. Λίγο σήμερα η μέση μου και όπως σου είπα το στήθος μου. Δυσκολεύομαι στον ύπνο. Δεν ξέρω που να το βάλω, έτσι μπρούμυτα που κοιμάμαι.;) Έχεις καθόλου νεύρα; Εμένα αν με πιάσεις από την μύτη θα σκάσω. Δεν μπορώ άλλες ορμόνες.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ΄μαι και παλι! Καλως σας βρηκα στο cafe! Μεσολαβησε ενας μηνας φυσικων προσπαθειων απο την προηγουμενη σπερματεγχυση, και αν και φαινοταν οτι κατι παει να γινει (ειχα πρηστει σε κοιλια και στηθος μετα την ωορρηξια και προσεχα σν τρελλη), τελικα δυο μερες πριν την αναμενομενη ξεφουσκωσα ξαφνικα και... Κριμα γιατι ημασταν διακοπουλες στο Βελγιο (το παλικαρι μου απεχθανεται τη ζεστη και τη θαλασσα) και ειχα σταμπαρει μεχρι και το cafe που θα του ανακοινωνα το θετικο!! Ονειρα!!! τελος παντων, η εκπληξουλα δεν ηρθε κι ετσι την Πεμπτη παω για νεο υπερηχο. Αν πανε ολα καλα, παμε για επομενη σπερματεγχυση Δευτερα ή Τριτη, σε φυσικο κυκλο αυτη τη φορα. Ελπιζω η αγια Μαρινα να μας βοηθησει (ανατριχιασα με την ιστορια, ειναι ασυλληπτο το τι μπορει να καταφερει η πιστη!) Σας φιλω γλυκα κι ευχομαι απριλιατικα μωρα σε ολες μας...

Καλώς μας όρισες. Δεν το βάζουμε κάτω, ψηλά το κεφάλι και πάμε για την τελευταία φορά. :P;):D

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Εγω φιλεναδίτσα δεν την περιμένω την παρασκευή.Αν δεν έρθει που να μη σωσει και φανεί θα πάω την δευτέρα.Αντε Προφήτη Ηλία κάνε το θαυμα σου την παρασκευή................

Άντε τελειώσανε τα βάσανα. Την Δευτέρα να μας ενημερώσεις για την τεράστια χοριακή σου, να πέρνουμε τα πάνω μας και οι υπόλοιπες (το group της άλλης εβδομάδας).

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Αντε κορίτσι, μακάρι, εγώ δεν την περιμένω Τρίτη! Εμείς κοντά είμαστε!

Σου εύχομαι μία τεράστια χοριακή. Του χρόνου, τέτοια εποχή΄, να είσαι με το μπεμπάκι σου στην παραλία.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Σου εύχομαι μία τεράστια χοριακή. Του χρόνου, τέτοια εποχή΄, να είσαι με το μπεμπάκι σου στην παραλία.

1000 ευχαριστώ γλυκιά μου και σε σένα εύχομαι το ίδιο!!

Να μη σώσει και έρθει η ακατανόμαστη!!!!!Ναι φιλεναδίτσα κοντά είμαστε και ελπιζώ να δώσουμε λίγο χρώμα στη λίστα μας:P:p:p:p

Έτσι γερά, αν και εγώ την περιμένω ατάραχη. Όταν μου ήρθε μετά την σπερματέγχυση το πήρα πολύ πολύ κατάκαρδα, λίγο οι ορμόνες, λίγο το ότι το είχα πει σε 5-6 πολύ κοντινά μου άτομα και έπρεπε να τους πω τα δυσάρεστα, λίγο το ότι ξεκίνησα αμέσως τις ενέσεις για την 2η σπερματέγχυση που δεν πήγε καλά και την σταματήσαμε, λίγο και κάτι οικογενειακά με την πεθερά μου, που μου δημιουργεί προβλήματα, πάντα την πιο ακατάλληλη στιγμή, τα είδα όλα. Μέσα σε μια εβδομάδα έχασα 4 κιλά και ακόμα να τα πάρω. Οπότε μετά από όλο αυτό θέλω απλά να είμαι ήρεμη και ότι γίνει. Έφτασα στα όρια μου νομίζω, κουράστηκα, ευτυχώς που είμαι πολύ καλά με τον άντρα μου και αυτό είναι το σημαντικό.

Ευχαριστώ βέβαια και όλες εσάς γιατί νιώθω ότι εσείς μόνο με καταλαβαίνετε! Εχω βαρεθεί να εξηγώ τα αυτονόητα σε όλους που είναι απ'εξω, αν δεν το περάσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις. Φαντάζομαι συμφωνείτε.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Γενικά δεν πονάω. Δεν κάνω και πολλές δουλειές μέχρι την εξέταση. Λίγο σήμερα η μέση μου και όπως σου είπα το στήθος μου. Δυσκολεύομαι στον ύπνο. Δεν ξέρω που να το βάλω, έτσι μπρούμυτα που κοιμάμαι.;) Έχεις καθόλου νεύρα; Εμένα αν με πιάσεις από την μύτη θα σκάσω. Δεν μπορώ άλλες ορμόνες.

Το στηθος ακομη πρησμενο ειναι και το δικο μου...Επειδη με την μεση μου εχω κατι προβληματακια απο παντα δεν μπορω να καταλαβω τωρα διαφορα...Στον υπνο κι εγω ανασκελα εχω θεμα γιαυτο κατεληξα στο πλαι η ανασκελα...Νευρα εχω απο την μερα που ξεκινησα τις ενεσεις δεν το συζητω...Επισης κοιμαμαι συνεχεια λογω προγεστερονης ριχνω απιστευτους υπνους εχουν πρηστει τα μαγουλα μου!!!

Έτσι γερά, αν και εγώ την περιμένω ατάραχη. Όταν μου ήρθε μετά την σπερματέγχυση το πήρα πολύ πολύ κατάκαρδα, λίγο οι ορμόνες, λίγο το ότι το είχα πει σε 5-6 πολύ κοντινά μου άτομα και έπρεπε να τους πω τα δυσάρεστα, λίγο το ότι ξεκίνησα αμέσως τις ενέσεις για την 2η σπερματέγχυση που δεν πήγε καλά και την σταματήσαμε, λίγο και κάτι οικογενειακά με την πεθερά μου, που μου δημιουργεί προβλήματα, πάντα την πιο ακατάλληλη στιγμή, τα είδα όλα. Μέσα σε μια εβδομάδα έχασα 4 κιλά και ακόμα να τα πάρω. Οπότε μετά από όλο αυτό θέλω απλά να είμαι ήρεμη και ότι γίνει. Έφτασα στα όρια μου νομίζω, κουράστηκα, ευτυχώς που είμαι πολύ καλά με τον άντρα μου και αυτό είναι το σημαντικό.

Ευχαριστώ βέβαια και όλες εσάς γιατί νιώθω ότι εσείς μόνο με καταλαβαίνετε! Εχω βαρεθεί να εξηγώ τα αυτονόητα σε όλους που είναι απ'εξω, αν δεν το περάσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις. Φαντάζομαι συμφωνείτε.

να ηρεμήσεις Μαρία μου, να ξεκουραστείς..σύντομα θα πάνε όλα καλά..δεν γίνεται να συνεχιστεί για πολύ ακόμη αυτή η ταλαιπωρία..απλά δεν γίνεται..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Νεραιδακι μου και καλλη μου σας ευχαριστω πολυ...Δεν μπορει,τοσες ευχες δινουμε καθημερινα καποια στιγμη θα αρχισουν να πιανουν τοπο για ολες μας!Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου!Η Παναγιτσα να σας εχει καλα και να μας κανει ολες μανουλες!

Το σημαντικό είναι ότι τα πας καλά με τον άνθρωπό σου. Όλα τα άλλα θα έρθουν αργά ή γρήγορα. Όσο για το μωράκι, αυτό δεν μπορεί να έρθει πιο γρήγορα από 9 μήνες από τώρα.;)

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Μαρακι μου δεν θυμαμαι αν το εχω ξαναπει σε εσενα η σε αλλη κοπελα αλλα ειναι καλυτερα να μην λες τιποτα σε κανεναν.Ειναι επισης καλυτερα να μην δινεις σημασια σε κανεναν.Πρεπει πρωτα απο ολα να εισαι εσυ γερη και δυνατη για να μπορεσεις να φερεις στον κοσμο ενα γερο και δυνατο μωρακι.Εγω οταν ξεκονησα τις θεραπειες με τα χαπια μερα παρα μερα με παιρνανε ολοι τηλ πως εισαι,εισαι καλα,τι νεα,τι λεει ο γιατρος?Αυτη τη φορα που καναμε τελικα την σπερματεγχυση δεν το ειπα ουτε στην μανα μου ουτε στην αδερφη μου γιατι ξερω οτι θα περιμενουν να ακουσουν ευχαριστα και αν δεν τα πω θα με επηρεασει και εμενα...

Το εχουμε πει στους κουμπαρους μας και στην κολλητη μου που ειναι εγκυος μετα απο πολυ κοπο κι αυτη και με καταλαβαινει...Να σου πω επισης πως εκει που πηγαινα στην πεθερα μου καθε μερα για καφε εχω να παω 2 εβδομαδες.Απορριπτω ανθρωπους και καταστασεις που μπορει για καποιο λογο να με αγχωσουν.Μεχρι να ερθει το μωρακι σου σημασια εχεις εσυ και μονο εσυ!Φροντισε τον ευατο σου και μην αφησεις τιποτα και κανεναν να σε φθειρει!Ετσι θα κερδισεις πολλα πιστεψε με...

Κανεις δεν μπορει να μας καταλαβει καλυτερα απο οτι ολες εμεις η μια την αλλη...Ευχομαι συντομα να μας ανταμοιψει ο καλος Θεουλης για την επιθυμια,την υπομονη,την επιμονη και την αγαπη να γινουμε μανουλες!

Διαφημίσεις

Το στηθος ακομη πρησμενο ειναι και το δικο μου...Επειδη με την μεση μου εχω κατι προβληματακια απο παντα δεν μπορω να καταλαβω τωρα διαφορα...Στον υπνο κι εγω ανασκελα εχω θεμα γιαυτο κατεληξα στο πλαι η ανασκελα...Νευρα εχω απο την μερα που ξεκινησα τις ενεσεις δεν το συζητω...Επισης κοιμαμαι συνεχεια λογω προγεστερονης ριχνω απιστευτους υπνους εχουν πρηστει τα μαγουλα μου!!!

Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνεται μέσα μου. Και δεν θέλω να βλέπω σημάδια, τα οποία να αποδίδω σε πιθανή εγκυμοσύνη. Άντε να περάσουν οι μέρες να δούμε τί καταφέραμε. Τρέλο άγχος λέμε.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Μαρακι μου δεν θυμαμαι αν το εχω ξαναπει σε εσενα η σε αλλη κοπελα αλλα ειναι καλυτερα να μην λες τιποτα σε κανεναν.Ειναι επισης καλυτερα να μην δινεις σημασια σε κανεναν.Πρεπει πρωτα απο ολα να εισαι εσυ γερη και δυνατη για να μπορεσεις να φερεις στον κοσμο ενα γερο και δυνατο μωρακι.Εγω οταν ξεκονησα τις θεραπειες με τα χαπια μερα παρα μερα με παιρνανε ολοι τηλ πως εισαι,εισαι καλα,τι νεα,τι λεει ο γιατρος?Αυτη τη φορα που καναμε τελικα την σπερματεγχυση δεν το ειπα ουτε στην μανα μου ουτε στην αδερφη μου γιατι ξερω οτι θα περιμενουν να ακουσουν ευχαριστα και αν δεν τα πω θα με επηρεασει και εμενα...

Το εχουμε πει στους κουμπαρους μας και στην κολλητη μου που ειναι εγκυος μετα απο πολυ κοπο κι αυτη και με καταλαβαινει...Να σου πω επισης πως εκει που πηγαινα στην πεθερα μου καθε μερα για καφε εχω να παω 2 εβδομαδες.Απορριπτω ανθρωπους και καταστασεις που μπορει για καποιο λογο να με αγχωσουν.Μεχρι να ερθει το μωρακι σου σημασια εχεις εσυ και μονο εσυ!Φροντισε τον ευατο σου και μην αφησεις τιποτα και κανεναν να σε φθειρει!Ετσι θα κερδισεις πολλα πιστεψε με...

Κανεις δεν μπορει να μας καταλαβει καλυτερα απο οτι ολες εμεις η μια την αλλη...Ευχομαι συντομα να μας ανταμοιψει ο καλος Θεουλης για την επιθυμια,την υπομονη,την επιμονη και την αγαπη να γινουμε μανουλες!

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνεται μέσα μου. Και δεν θέλω να βλέπω σημάδια, τα οποία να αποδίδω σε πιθανή εγκυμοσύνη. Άντε να περάσουν οι μέρες να δούμε τί καταφέραμε. Τρέλο άγχος λέμε.

Εγω ενιωθα καπως και μετα χαπια αλλα μετα την ωορρηξια ολα ηταν μια χαρα...Τωρα εχω αυτη την περιεργη αισθηση συνεχεια.Εσκυψα το πρωι στο τραπεζακι να παρω το ποτηρι και μου εριξε μια σουβλια και χοροπηδησα.Υπομονη ομως σε λιγες μερες θα ξερουμε.Ο δικος μου εφοδιαστηκε ηδη τεστ σιγα μου λεει μην περιμενω μεχρι την χοριακη :P

Εγω ενιωθα καπως και μετα χαπια αλλα μετα την ωορρηξια ολα ηταν μια χαρα...Τωρα εχω αυτη την περιεργη αισθηση συνεχεια.Εσκυψα το πρωι στο τραπεζακι να παρω το ποτηρι και μου εριξε μια σουβλια και χοροπηδησα.Υπομονη ομως σε λιγες μερες θα ξερουμε.Ο δικος μου εφοδιαστηκε ηδη τεστ σιγα μου λεει μην περιμενω μεχρι την χοριακη :P

Μακάρι, στο εύχομαι. Αν είχα τον δικό σου άντρα θα είχα καταλήξει στο Δαφνί!! Ο δικός μου από την άλλη είναι ΤΕΡΑΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ, αλλά και αυτό με τρελαίνει όλα με τρελαίνουν τώρα.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...