Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

τι θες να μαθεις λατρεια? μπορει να ξερουμε να σου πουμε

Θελω να στειλω ενα δεματακι αλλα θελει ψυγειο πηρα στην acs και μου ειπανε πως δεν εχουν τετοια δυνατοτητα πρεπει εγω να βρω τροπο για να το συσκευασω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα μου στείλεις γλυκάκι??

αν το έβαζες σε ενα μικρό κουτί με παγοκύστη? οπως μου στέλνουν την πρεγκλυν με το κτέλ???εμμονή μου έγινε

:D Το σκεφτηκα αλλα θα το στειλω εξωτερικο και θελει κανα 48ωρο να παει εσενα ποσες ωρες κραταει η παγοκυστη?

Τι γλυκακι θελεις να σου στειλω?

οτι έχεις ευχαρίστηση.όλα τα τρώω χιχι

δες το κουριερ που σου έστειλα,πάει και εξωτερικό απο οτι γράφει και λέει και τις τιμές,πάρε ενα τηλεφωνάκι να συνεννοηθεις γιατί λίγο μπερδεμα μου φάνηκε η σελίδα

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

:D Το σκεφτηκα αλλα θα το στειλω εξωτερικο και θελει κανα 48ωρο να παει εσενα ποσες ωρες κραταει η παγοκυστη?

Τι γλυκακι θελεις να σου στειλω?

το σαιτ που σε ειπε η τινα εχει ψυγεικη . αλλα κ αν δεν βρεις ειναι χειμωνας τωρα οποτε θα αντεξει δεν ειναι καλοκαιρι για να μην αντεξει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Δεν εβγαλα ακρη με το σαιτ κυριως Βουλγαρια εξυπηρετει απο οτι καταλαβα θα το κρατησω για τον καλο μου που θελει να παρει ενυδρειο απο Βουλγαρια χαχαχχα

tinkerbell!24 πριν πας για υπνο θελουμε ενημερωσει ε? μην μας ξεχασεις

προς το παρών όπως τα ξέρετε!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

η σημερινη παει εφυγε αυριο ειναι 31 μερες ποσες θα περιμενεις?

μου έχει τύχει αρκετές φορές αυτό το χρόνο ο κύκλος μου να είναι 31 μέρες..δλδ αν και αυτή τη φορά είναι 31 μέρες δεν περιμένω τη πέμπτη..πρέπει να περάσει και η πέμπτη καθαρή...

πολύ νωρίς αγχώθηκα και με έπιασαν τα όνειρα..να μην κατεβώ απότομα φοβάμαι...έχω μέρες ακόμα..να φύγουν αυτές οι 2 μέρες και να είμαι καθαρή...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μου έχει τύχει αρκετές φορές αυτό το χρόνο ο κύκλος μου να είναι 31 μέρες..δλδ αν και αυτή τη φορά είναι 31 μέρες δεν περιμένω τη πέμπτη..πρέπει να περάσει και η πέμπτη καθαρή...

πολύ νωρίς αγχώθηκα και με έπιασαν τα όνειρα..να μην κατεβώ απότομα φοβάμαι...έχω μέρες ακόμα..να φύγουν αυτές οι 2 μέρες και να είμαι καθαρή...

θα εισαι θα εισαι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...