Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

tinkerbell!24 τι λεει πως εισαι?

εγω τα ίδια...

βρε μα δεν σου ήρθε ακόμα??λες να παίζει κάτι???

μαριγούλα μου , κρίμα είναι βρε κορίτσι μου..χαλάρωσε τώρα μη κάνεις τίποτα...και μην το σκέφτεσαι..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλως την maria_v αφου το σκεφτεσαι καντο ετσι και αλλιως μια απολαυση ειναι κ αυτο κ οπως ειπες οτι θελει ας γινει γιατι οτι θελει κανει ;);)

να πας στο κεντρο κ θα δεις ποσο καλα θα νοιωσεις ειναι πολυ καλη ολοι εκει μεσα. για τον Νικο θα σε πει η γεωργια . εγω εχω τον Χρηστο κ δεν τον αλλαζω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

maria_v ειμαι ηδη καλυτερα με ηρεμησε λιγο και το αγορι μου αντε να τελειωνουμε να δουμε τι μας περιμενει!

Απο την επομενη βδομαδα οποτε θελεις παρε τηλεφωνακι να βρεθουμε να πουμε και στην maria papa να ερθει ευκαιρια ειναι...

maria v αυτό το μήνα χαλάρωσε και απόλαυσε το χωρίς να μετράς μέρες,μπορεί να είναι και ο τυχερός σου!!

maria papa καλά λέει η νεραιδούλα,μήπως τρέχει κάτι???μήπως τα καφέ είναι σημάδι??

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλησπερα κοριτσια!!!!τι κανετε?tinkerbell ακομα τιποτα ε?αφαντη? αχ μακαρι να εισαι εγκυουλα ;)

εγω θα παω σε λιγο να παρω τις πρεγνιλ και απο πεμπτη αρχιζω και το σερπαφαρ!την τριτη το μεσημερι θα αρχισουμε με τους υπερηχους.

Κορίτσια καλημέρα,εχθες πήγα στον γιατρο για να μετρησουμε τα ωοθυλάκια για να καθορίσουμε την ημέρα.

Λοιπόν ειχα 1 μεγάλο απο δεξιά και 3 από αριστερά.πιθανόν αυτό που είναι απο αριστερά θα κάνει δουλεία (εάν κάνει) είναι 19,2 αλλά το μείον είναι οτι το εδομήτριο μου είναι λεπτό 6,1,πριν κανουμε υπέριχο εκεί που καθόμασταν με τον γιατρό μου λέει θέλω να δω πόσο θα είναι το ενδομήτριο γιατί το κλομιφαιν το κανει λεπτο και όντως ήταν:(:(:(

Έκανα και την ενεσούλα μου εχθές το βράδι και αυριο πρώτα ο θεός το πρωί θα παμε να την κάνουμε!!!!!

καλη επιτυχια!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλή αρχή μαράκι...

έχω μερούλες ακόμα...

maria s καλή αρχή κοριτσάκι μου,πρώτη και τυχερή σου εύχομαι

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!

τινκερμπελλ παντως ευχομαι να μη σου ερθει!!!αντε να ακουσουμε και κατι καλο!!!!!!!

Διαφημίσεις

αυρίο είναι η τελευταια ημέρα σου,αν θυμάμαι καλά 01/10 δεν είχες τελευταία φορά? άρα αυριο 31η μέρα

ναι 1/10 άρα θα πρέπει να περιμένω να περάσει και η 1/11 και μετά..θα δείξει..πονάω βρε κορίτσια δεν νομίζω να έχουμε κάτι..όμως μακάρι να με βοήθησε η Παναγίτσα και να πάνε όλα καλά...

εσύ θα περιμένεις ή θα πας για χοριακή??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ναι 1/10 άρα θα πρέπει να περιμένω να περάσει και η 1/11 και μετά..θα δείξει..πονάω βρε κορίτσια δεν νομίζω να έχουμε κάτι..όμως μακάρι να με βοήθησε η Παναγίτσα και να πάνε όλα καλά...

εσύ θα περιμένεις ή θα πας για χοριακή??

τα συμπτωματα καμια φορα ειναι ιδια οποτε μην αγχωνεσαι απο τωρα!

θα βαλει η παναγιτσα το χερι της και θα σε βοηθησει να αποκτησεις μωρακι,ελπιζω να ειναι αυτη τη φορα για να μη μπεις σε αλλες διαδικασιες!

οπως και να χει παντως θα ερθει!εχε πιστη και ολα θα γινουν!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...