Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Η κλομιφαινη ειναι χαπακι που βοηθαει στην προκληση ωοθυλακιορρηξιας αλλα το κακο ειναι πως επειδη ειναι και αντι οιστρογονο δεν βοηθαει πολυ το ενδομητριο.3 μηνες επαιρνα!

λατρεια ηρθες? τελος η δουλειες?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λατρεια ηρθες? τελος η δουλειες?

Ναι αγαπη εμεινε ξεσκονισμα για το απογευμα περιμενω τον καλο μου να ερθει για φαγητο!

tina αναλογα με τον καθε οργανισμο μπορεις να βρεις πολλες εναλλακτικες.Εμενα παντως λογω ενδομητριου δεν με βοηθησε καθολου!

Ναι αγαπη εμεινε ξεσκονισμα για το απογευμα περιμενω τον καλο μου να ερθει για φαγητο!

tina αναλογα με τον καθε οργανισμο μπορεις να βρεις πολλες εναλλακτικες.Εμενα παντως λογω ενδομητριου δεν με βοηθησε καθολου!

κ εγω τον καλο μου περιμενω αλλα το βλεπω να αργη σημερα ειναι 30 του μην κ γινετε πανικος .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κ εγω τον καλο μου περιμενω αλλα το βλεπω να αργη σημερα ειναι 30 του μην κ γινετε πανικος .

Κι ο δικος μου αργησε θα ερθει να φαει και θα ξαναφυγει κατευθειαν ο καημενος...Εμενα με εχει πιασει η νευρωση δεν μπορω να συνεφερω το στομαχι μου απο το πρωι!:(

Διαφημίσεις

Κι ο δικος μου αργησε θα ερθει να φαει και θα ξαναφυγει κατευθειαν ο καημενος...Εμενα με εχει πιασει η νευρωση δεν μπορω να συνεφερω το στομαχι μου απο το πρωι!:(

γιογκα γιογκα που ειναι η λια να σε μαθει για να χαλαρωσεις.

το μονο που μπορω να καταλαβω ειναι το ανχος σου κ την αναμονη που εχεις.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γιογκα γιογκα που ειναι η λια να σε μαθει για να χαλαρωσεις.

το μονο που μπορω να καταλαβω ειναι το ανχος σου κ την αναμονη που εχεις.

Θα μου περασει μωρε απλα ειναι τα ψυχολογικα μου τωρα που συνεχεια κατι βγαινει και ησυχια δεν εχουμε κι να υστεροσκοπηση και να σαλπιγγογραφια και να ενεσεις και ξανα υστεροσκοπηση ουφφφφφφ θα παρω ενα ζαντακ και θα ξαπλωσω λιγο μετα να χαλαρωσω !Δεν το εχω με την γιογκα ...

σιγα σιγα μπαινει κ ο Νοεμβριος θα αρχισουν οι βιτρινες με τα χριστουγεννιατικα αλλα με τετοιο καιρο δεν με κανει οτι πλησιαζουν οι γιορτες κ μαρεσουν τα χριστουγεννα !!! θα μας ερθει δωρακι τοτε!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

σιγα σιγα μπαινει κ ο Νοεμβριος θα αρχισουν οι βιτρινες με τα χριστουγεννιατικα αλλα με τετοιο καιρο δεν με κανει οτι πλησιαζουν οι γιορτες κ μαρεσουν τα χριστουγεννα !!! θα μας ερθει δωρακι τοτε!!!

Θα κανονισουμε να βρεθουμε και θα παμε ολοημερη στο meditteranean cosmos εστω ενα κατιτις για την παρτη μας θα το αγορασουμε ετσι για το καλο...Θα γυρισουμε τις βιτρινες θα φαμε θα πιουμε και καφεδακι...Αντε να τελειωνω κι εγω με τους γιατρους και να οργανωθουμε!

Διαφημίσεις

Θα κανονισουμε να βρεθουμε και θα παμε ολοημερη στο meditteranean cosmos εστω ενα κατιτις για την παρτη μας θα το αγορασουμε ετσι για το καλο...Θα γυρισουμε τις βιτρινες θα φαμε θα πιουμε και καφεδακι...Αντε να τελειωνω κι εγω με τους γιατρους και να οργανωθουμε!

ναι ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι θα ερθωωωω !!!!! ολα θα τα κανουμε ολο !!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

θέλω μεχρι να Χριστούγεννα να είμαστε όλες εγκυούλες και να λέμε για τα μωράκια μας,να μην απασχολούν οι δίαιτες,τα κιλά και όλα τα χαζά...

NAI μακάρι:P:p:p:p

Κορίτσια καλημέρα,εχθες πήγα στον γιατρο για να μετρησουμε τα ωοθυλάκια για να καθορίσουμε την ημέρα.

Λοιπόν ειχα 1 μεγάλο απο δεξιά και 3 από αριστερά.πιθανόν αυτό που είναι απο αριστερά θα κάνει δουλεία (εάν κάνει) είναι 19,2 αλλά το μείον είναι οτι το εδομήτριο μου είναι λεπτό 6,1,πριν κανουμε υπέριχο εκεί που καθόμασταν με τον γιατρό μου λέει θέλω να δω πόσο θα είναι το ενδομήτριο γιατί το κλομιφαιν το κανει λεπτο και όντως ήταν:(:(:(

Έκανα και την ενεσούλα μου εχθές το βράδι και αυριο πρώτα ο θεός το πρωί θα παμε να την κάνουμε!!!!!

πολύ καλή επιτυχία...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλησπέρα κορίτσια!

Georgkat καλή ορκωμοσία και καλή ανάρρωση κορίτσι. Από εδώ και πέρα μόνο ευχάριστα να μας λες!! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

mina-ni καλή επιτυχία κορίτσι αύριο, αυτό είναι το κακό με τα χάπια, αλλά μέχρι αύριο μπορεί να αυξηθεί ακόμα λίγο. Εσύ πρέπει να έχεις θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά!

Evangeliapan μου λογικά όλα αυτά που νιώθεις, είπαμε όμως για καλό τα κάνουμε όλα, για να γίνει πραγματικότητα το όνειρό μας!!! Εμείς αύριο έχουμε ραντεβού στο embr... αλλά θα πάμε και θα φύγουμε σφαίρα για να προλάβω να πάω στο σχολείο, την επόμενη φορά που θα κατέβω θα συνεννοηθούμε για καφεδάκι αν μπορείς. Εμείς ακόμα δεν έχουμε κάνει κάτι, με έχει πιάσει και εμένα το στομάχι μου και δεν είμαι στα καλύτερά μου. Οτι θέλει ας γίνει, είπα αυτό το μήνα δεν θα σκάσω, από την άλλη, έχω τόσο έντονα τα σημάδια της ωορρηξίας, που λέω κρίμα είναι! Αντε να βγάλεις άκρη με εμάς τις γυναίκες, μια έτσι μια γιουβέτσι και μια κοκορέτσι που λέει και η νεραϊδούλα!

κορίτσια σας βάζω ένα γρίφο..

κουράστικα να βλέπω τα ημερολόγια να μετρώ και να ξαναμετρώ..

το ωάριο μου την 9 μέρα..(9/10/2012) ήταν 1.2

πότε λέτε να έγινε η ωορρηξία??πόσο μεγαλώνει/ μέρα....???

Κοριστάκι έτσι όπως το βγάζω εγώ ωορρηξία έγινε 14η ή 15η μέρα. Αλλά όπως σου είπαν και τα κορίτσια, δύο μερούλες έμειναν μόνο. Υπομονή!

αυτο παλο το οτι αργη να κατεβει μπορει να με εξοντοση τα νευρα με εχει σπασει τα νευρα αντε κατεβα να περασουν οι μερες να τελειωνουμε

Δεν σου ήρθε ακόμα κανονικά το κόκκινο?

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...