Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

εσυ νεραιδούλα κάνεις δίαιτα? μάλωσε με λίγο να ξεκινήσω επιτέλους και εγώ

εσύ κούκλα είσαι..δεν έχει κιλά να χάσεις!!!

προσπαθώ..καλά τα πάω..

θα δείξει...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μακαρονια θα κανω για μενα κ γεμιστα ο κυριος . ο ταραμας νυστησιμος δεν ειναι?

κούκλα μου, νομίζω για τη περίπτωση σου δεν κάνει ο ταραμάς..έχει αυγά ψαριών..που ακριβώς δεν είναι πολύ νηστίσιμα..

και εξάλου είναι και άλαδο..στα μακαρόνια σου να βάλεις ντοματούλα, μανιταράκια και δυόσμο ...

1533345xcnw09g7xt.gif

νεραιδούλα οι φώτο είναι παλιες, εχω πάρει 5 κιλά κ πρέπει καποια στιγμη να τα χάσω για να επανέλθω στα κανονικά μου

5 μια χαρά είσαι καλέ..τι είναι 5 κιλάκια...

φρόντισε να μην τρως αργά τη νύχτα...2 ώρες τουλάχιστο πριν κοιμηθείς να είναι το τελευταίο σου γεύμα...

άκου ποίος μιλάει για διαίτες...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

κούκλα μου, νομίζω για τη περίπτωση σου δεν κάνει ο ταραμάς..έχει αυγά ψαριών..που ακριβώς δεν είναι πολύ νηστίσιμα..

και εξάλου είναι και άλαδο..στα μακαρόνια σου να βάλεις ντοματούλα, μανιταράκια και δυόσμο ...

ελαγα μηπως χιχιιχι!! ναι για το μηλαρακι κανω νηστεια δεν πειραζει θα φαω μακαρονια με σαλτσουλα θα βαλω κ μανιταρια μεσα καλαμποκι μμμμ μια χαρα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

νεραιδούλα μου χάνω πολύ δύσκολα εχω χάλια μεταβολισμό είχε πάθει πλάκα ο διαιτολόγος...έκανα 7 μήνες να χάσω 5 κιλά για το γάμο μου φαντάσου!! πρέπει να γυμνάζομαι αλλά απο οταν ξεκινήσαμε να προσπαθούμε το έκοψα το γυμναστήριο

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

νεραιδούλα μου χάνω πολύ δύσκολα εχω χάλια μεταβολισμό είχε πάθει πλάκα ο διαιτολόγος...έκανα 7 μήνες να χάσω 5 κιλά για το γάμο μου φαντάσου!! πρέπει να γυμνάζομαι αλλά απο οταν ξεκινήσαμε να προσπαθούμε το έκοψα το γυμναστήριο

μια χαρά είσαι...όταν με το καλό επιτευχθει ο στόχος μας..τότε θα αρχίσεις και τα γυμναστήρια

1533345xcnw09g7xt.gif

θέλω μεχρι να Χριστούγεννα να είμαστε όλες εγκυούλες και να λέμε για τα μωράκια μας,να μην απασχολούν οι δίαιτες,τα κιλά και όλα τα χαζά...

αχ η καλυτερη ευχη απο το στομα σου κ στου Θεου κ της Παναγιας το αυτι

μακαρι μακαρι!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα,εχθες πήγα στον γιατρο για να μετρησουμε τα ωοθυλάκια για να καθορίσουμε την ημέρα.

Λοιπόν ειχα 1 μεγάλο απο δεξιά και 3 από αριστερά.πιθανόν αυτό που είναι απο αριστερά θα κάνει δουλεία (εάν κάνει) είναι 19,2 αλλά το μείον είναι οτι το εδομήτριο μου είναι λεπτό 6,1,πριν κανουμε υπέριχο εκεί που καθόμασταν με τον γιατρό μου λέει θέλω να δω πόσο θα είναι το ενδομήτριο γιατί το κλομιφαιν το κανει λεπτο και όντως ήταν:(:(:(

Έκανα και την ενεσούλα μου εχθές το βράδι και αυριο πρώτα ο θεός το πρωί θα παμε να την κάνουμε!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Κορίτσια καλημέρα,εχθες πήγα στον γιατρο για να μετρησουμε τα ωοθυλάκια για να καθορίσουμε την ημέρα.

Λοιπόν ειχα 1 μεγάλο απο δεξιά και 3 από αριστερά.πιθανόν αυτό που είναι απο αριστερά θα κάνει δουλεία (εάν κάνει) είναι 19,2 αλλά το μείον είναι οτι το εδομήτριο μου είναι λεπτό 6,1,πριν κανουμε υπέριχο εκεί που καθόμασταν με τον γιατρό μου λέει θέλω να δω πόσο θα είναι το ενδομήτριο γιατί το κλομιφαιν το κανει λεπτο και όντως ήταν:(:(:(

Έκανα και την ενεσούλα μου εχθές το βράδι και αυριο πρώτα ο θεός το πρωί θα παμε να την κάνουμε!!!!!

καλη επιτυχια να εχεις κ μην σκεφτεσαι τιποτα αρνητικο ολα θα τα βλεπεις θετικα κ θα σκεφτεσαι το μικρουλι που θα ερθει .!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Το ωοθυλακιο σου ειναι μια χαρα και με την pregnyl το ενδομητριο θα μεγαλωσει λιγο ακομη στην ωορρηξια οποτε καλη επιτυχια και ολα να πανε κατευχην!

καλή επιτυχία mina θα σου στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια.

το κλομιφαιν τι είναι βρε κορίτσια? παρόμοιο με τις puregon?

Η κλομιφαινη ειναι χαπακι που βοηθαει στην προκληση ωοθυλακιορρηξιας αλλα το κακο ειναι πως επειδη ειναι και αντι οιστρογονο δεν βοηθαει πολυ το ενδομητριο.3 μηνες επαιρνα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...