Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έκανα σήμερα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε μες τα όρια αλλά η σακχάρου βγήκε

γλυκόζη σε 0’: 91 (74-106) 

σε 60’: 108 (110-170) 

σε 120’: 61 (70-120). 

θα πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά αν ξέρει καμία ας πει τι μπορεί να σημαίνει..

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημέρα στα γλυκά κοριτσακια μου!!!

Εγω τρέχω σαν την παλαβη. Αύριο πρωι με την ορκωμοσία και σημερα πρέπει να γίνουν ολα όσα δεν θα γίνουν αύριο. Αρπαξα και μια ίωση και έχουν γεμίσει πυον οι αμυγδαλες μου. Αφορητος πόνος, χτες ξεκίνησα αντιβιωση. Δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω ολα θα σχολιάσω μονο ότι θυμάμαι απο ενα γρήγορο διάβασμα.

Μαρακι με το καλο η αδερφουλα σου να έχει μια υπεροχή εγκυμοσύνη. Θα σου ρίξει φουλ μπεμπεδοσκονη.

Σισσυ ότι έχουν οι άλλοι δεν σημαίνει πως το έχεις κι εσυ!!!!! Καλα ειναι δυνατόν να πατάς το στήθος σου για να δεις αν βγαίνει υγρό; Ξέρεις τι ερεθισμο μπορείς να δημιουργησεις;;;; Γιατι δεν παίρνεις μια φορα και την περίπτωση πως δεν έχεις κανενα απολύτως πρόβλημα;;;;;;; Νέο κορίτσι είσαι μην σκέφτεσαι αρνητικά για την υγεία σου.

Maria papa κι εμένα απο τον αέρα χύθηκε ενα τσουβάλι χώμα στο μπαλκόνι και έπαθα ενα μίνι εγκεφαλικουλι. Ευτυχώς η μαμα μου ανέλαβε τον καθαρισμό διότι εγω δεν προλαβαίνω ούτε νερό να πιω.

Για όσα κοριτσακια έχουν επίσκεψη περιόδου, άντε να ειναι η τελευταία και ουστ στα τσακιδια.

Στα υπόλοιπα ζουζουνακια στέλνω πολλα πολλα πολλα Φιλακια!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλή ορκωμοσία!!

κορίτσια σας βάζω ένα γρίφο..

κουράστικα να βλέπω τα ημερολόγια να μετρώ και να ξαναμετρώ..

το ωάριο μου την 9 μέρα..(9/10/2012) ήταν 1.2

πότε λέτε να έγινε η ωορρηξία??πόσο μεγαλώνει/ μέρα....???

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλή ορκωμοσία!!

κορίτσια σας βάζω ένα γρίφο..

κουράστικα να βλέπω τα ημερολόγια να μετρώ και να ξαναμετρώ..

το ωάριο μου την 9 μέρα..(9/10/2012) ήταν 1.2

πότε λέτε να έγινε η ωορρηξία??πόσο μεγαλώνει/ μέρα....???

Δεν ειμαι ειδική του θέματος αλλα νομίζω οτι μεγαλώνει 1 με 2 χιλ τη μερα.. Κ στα 20 με 22 σκάει!

Διαφημίσεις

Δεν ειμαι ειδική του θέματος αλλα νομίζω οτι μεγαλώνει 1 με 2 χιλ τη μερα.. Κ στα 20 με 22 σκάει!

σίσσυ μου με βάση την ημερομηνία που ήταν 12 μπορείς να μου πεις ημερομηνία που υποψιάζεσαι ότι έγινε...

1533345xcnw09g7xt.gif

σίσσυ μου με βάση την ημερομηνία που ήταν 12 μπορείς να μου πεις ημερομηνία που υποψιάζεσαι ότι έγινε...

Λογικά θα έγινε 14 με 15 μερα.. Εσυ δεν είχες συμπτωματακια ωορηξιας;

καλα σε λεει η τινα 2 μερες μεινανε κ μπορει κ τωρα να εχεις καθυστερηση ελα λιγη υπομονη.

αυτο παλο το οτι αργη να κατεβει μπορει να με εξοντοση τα νευρα με εχει σπασει τα νευρα αντε κατεβα να περασουν οι μερες να τελειωνουμε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

ρολάκια κοτόπουλο γεμιστά με κασέρι και μπέικον και πατατούλες!!!

πάλι διαίτης θα φάμε χαχα μετά παραπονίεμαι για τα περιττά κιλά

τελεια θα είναι!!!

εμείς ντολμαδάκια..(κουπέπια τα λέμε)

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...