Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Kαλημερα!!!

Τι ωραια μερα σημερα ο,τι πρεπει να τελειωνω με πλυντηρια!

Stardustmg ευχαριστω πολυ γλυκουλα μου περιμενουμε τα νεα σου μετα την επιστροφη απο τον γιατρο.

tinkerbell ευχομαστε να μην ερθει ουτε την Πεμπτη ουτε τους επομενους 9 μηνες!

tina32 μπορει να μην ξεπρηστει ομως κι ολα να συνεχισουν με μια τεραστια χοριακη!

Sissy τι κανεις κοριτσακι μου?

maria_v αν το σπερμα εχει βελτιωθει και το προχθεσινο μπορει να εχει αποτελεσμα αλλα σημερα και αυριο ακομη καλυτερα και χωρις αγχος!

maria papa αγαπη αργησες....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαριγούλα μου...χωρίς να θέλω να σε πιέσω...(αν και το κάνω...)κάνε τη προσπάθεια σου σήμερα και αύριο...χαλαρά όμως.....μην το κάνεις επειδή είναι η γόνιμη σου απλά επειδή τον πεθύμησες..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μαριγούλα μου...χωρίς να θέλω να σε πιέσω...(αν και το κάνω...)κάνε τη προσπάθεια σου σήμερα και αύριο...χαλαρά όμως.....μην το κάνεις επειδή είναι η γόνιμη σου απλά επειδή τον πεθύμησες..

Νεραιδακι εσυ το κοιταξες αυτο που λεγαμε?Ποτε θελεις να συντονιστουμε?

Ευαγγελία μου κ εγω θέμα με το lenor!! Ειδικά με το χρυσό.. Αν κ τωρα πήρα κ το λευκό!!!!!!

Maria v κανε μια προσπαθειουλα σημερα.. Κ να μην έχεις πολυ διάθεση εγω ξερεις τι πιστεύω;; Τρωγοντας έρχεται η όρεξη...:oops:

Ευαγγελία μου κ εγω θέμα με το lenor!! Ειδικά με το χρυσό.. Αν κ τωρα πήρα κ το λευκό!!!!!!

Maria v κανε μια προσπαθειουλα σημερα.. Κ να μην έχεις πολυ διάθεση εγω ξερεις τι πιστεύω;; Τρωγοντας έρχεται η όρεξη...:oops:

Το χρυσο το εχω παρει με βαρελια :D Μετα πηρα το ασημενιο ετσι για αλλαγη αλλα ενω μυριζε τοσο ωραια εξατμιζοταν γρηγορα μετα το πλυσιμο.Τωρα παιρνω το μπλε γιατι το φερνει ενα μαγαζακι στην γωνια απο Γερμανια και το εχει 2.50 το μικρο και 2.99 το μεγαλο σε σχεση με τα 5.00 και κατι που πληρωνα στον Μασουτη εχει διαφορα!

Διαφημίσεις

maria_v αν το σπερμα εχει βελτιωθει και το προχθεσινο μπορει να εχει αποτελεσμα αλλα σημερα και αυριο ακομη καλυτερα και χωρις αγχος!

Μακάρι, αλλά τόσους και τόσους μήνες δεν έπιασε, τώρα θα πιάσει?

Αχ βρε κορίτσια, με τόσους μήνες προγραμματισμένων επαφών, δεν το ευχαριστιέμαι στις γόνιμες, εκτός και αν έχω πιει κανένα ποτηράκι και χαλαρώσω, όπως προχθές. Και πραγματικά αυτό έχω ανάγκη, να μην σκέφτομαι, αλλά δύσκολο.

HvAnp3.png

τζααα!!! καλημεραα!!!! τι μου κανετε !!

εδω εχει εναν τρελο τρελο αερα απο χθες το βραδυ ολο μπαμ μπουμ ακουγα το βραδυ πανε τα λουλουδια μου !! εχουν γεμισει χωμα τα μπαλκονια κ ακομα συνεχιζει να φυσαει δεν τον θελω καθολου τον αερα τωρα να με πεις τι θες? τους κατω δεν θες τους απο πανω δεν θες τον αερα δεν θες ε τι θελω πια? χαχαχαχα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Εδω δεν εχει αέρα.. Αλλα εχει ενα ήλιο μουρλια!!

Τις γόνιμες μερες να κατεβαζεις τα κρασακια σου για να είσαι έτοιμη!!

Αλλωστε ολες τις εγκυμοσύνες που ακούω μου λένε είχα πιει !!

Να πιουμε κ εμεις τότε!

Διαφημίσεις

maria papa πιασε γρήγορα το λάστιχο....χώμα στο μπαλκόνι σου? απαράδεκτο

θα απω σε λιγο στο πισω να πλυνο ενα πατακι που θελω κ με τετοιν αερα θα στεγνωση αμεσως χιχιιχ

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

maria_v σε καταλαβαινω κοριτσακι μου ξερεις ποσα ποτηρακια εχω πιει εδω και 3 χρονια για να χαλαρωσω και να το ευχαριστηθω?Πιες κι ενα ακομη σημερα ποτε δεν ξερεις...Αφου γλιτωσαμε και τους Ανωνυμους Αλκοολικους μια χαρα ειμαστε!Μην απελπιζεσαι ειδες ποσες φορες ακουσαμε για περιπτωσεις που ολα γινανε απο το πουθενα και χωρις να το περιμενουν..Θα βρεις την δυναμη και θα το παλεψεις ειναι για ιερο σκοπο αλλωστε!

maria papa εδω εχει τελεια μερα οπως την προηγουμενη Τεταρτη ο,τι πρεπει για καφε στην παραλια με λιακαδα ;)

συμφωνώ να πιεις κανένα ποτηράκι..και εώ το έχω ακούσει..κρασάκι γλυκό...πιές το κρασάκι σου φάε το μεζέ σου και μην σκέφτεσαι τίποτα...

είστε 2 νέοι ερωτευμένοι...σκέψου λίγο πρό γάμου καταστάσεις..και μην σκέφτεσαι τίποτα...απλά απόλαυσε το..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

maria_v σε καταλαβαινω κοριτσακι μου ξερεις ποσα ποτηρακια εχω πιει εδω και 3 χρονια για να χαλαρωσω και να το ευχαριστηθω?Πιες κι ενα ακομη σημερα ποτε δεν ξερεις...Αφου γλιτωσαμε και τους Ανωνυμους Αλκοολικους μια χαρα ειμαστε!Μην απελπιζεσαι ειδες ποσες φορες ακουσαμε για περιπτωσεις που ολα γινανε απο το πουθενα και χωρις να το περιμενουν..Θα βρεις την δυναμη και θα το παλεψεις ειναι για ιερο σκοπο αλλωστε!

maria papa εδω εχει τελεια μερα οπως την προηγουμενη Τεταρτη ο,τι πρεπει για καφε στην παραλια με λιακαδα ;)

αχ μην με βαζεις ιδεες ετοιμη ειμαι παιρνω το αμαξι κ βουρ ερχομεε!!!

ηλιο κ με σενα για καφε χμ χμ καταλαβα να βαλω αντιλιακο γιατι θα παρω χρωμα θα με σκασεις παλι χιχιχι

συμφωνώ να πιεις κανένα ποτηράκι..και εώ το έχω ακούσει..κρασάκι γλυκό...πιές το κρασάκι σου φάε το μεζέ σου και μην σκέφτεσαι τίποτα...

είστε 2 νέοι ερωτευμένοι...σκέψου λίγο πρό γάμου καταστάσεις..και μην σκέφτεσαι τίποτα...απλά απόλαυσε το..

πω πω αυτο το προ γαμου τι ωραιο ηταν θυμαμαι στο προηγουμενο σπιτι που ειμασταν που νοικιαζαμε περνουσαμε τοσο μα τοσο ωραια ηταν γκαρσονιερα αχ θελω να ξανα γυρισω εκει περνουσαμε τελεια δεν με ενοχλουσε κ κανενας . εκει να δεις ξενοιασιά

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

αχ μην με βαζεις ιδεες ετοιμη ειμαι παιρνω το αμαξι κ βουρ ερχομεε!!!

ηλιο κ με σενα για καφε χμ χμ καταλαβα να βαλω αντιλιακο γιατι θα παρω χρωμα θα με σκασεις παλι χιχιχι

πω πω αυτο το προ γαμου τι ωραιο ηταν θυμαμαι στο προηγουμενο σπιτι που ειμασταν που νοικιαζαμε περνουσαμε τοσο μα τοσο ωραια ηταν γκαρσονιερα αχ θελω να ξανα γυρισω εκει περνουσαμε τελεια δεν με ενοχλουσε κ κανενας . εκει να δεις ξενοιασιά

χαχαχαχαχα ελα να μαζεψουμε ηλιο σαν τους ηλιακους θερμοσιφωνες :D:D

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...