Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια καλή χρονιά σας εύχομαι και καλή επιτυχία στις προσπάθειες μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής αν σας έχει συμβεί.. Κάνω τις ενέσεις arvekap 1 κάθε μέρα μιας και θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και σήμερα στις πρώτες ορμονικές που έκανα ήταν καλές εκτός το tsh μου που βγήκε 19 ....

(Έχω χασιμοτο ρυθμισμένο με τελευταία μέτρηση τέλη Οκτώβρη στο 1,26)

Εννοείται ότι θα μιλήσω αύριο με τον ενδοκρινολογο μου αλλά έλεγα μήπως σας έχει τύχει...

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλυτερα να ξεσπασεις στην απο κάτω σου.. Τουλάχιστον εκτονωθηκες παιδι μου;;;Ευαγγελία μου ασε.. Εχω ενα θέμα με τους γιατρούς!! Μαρια v δεν ήξερα οτι δεν πρεπει να το πιεζω.. Καλα που μου το είπες!

Καλυτερα να ξεσπασεις στην απο κάτω σου.. Τουλάχιστον εκτονωθηκες παιδι μου;;;Ευαγγελία μου ασε.. Εχω ενα θέμα με τους γιατρούς!! Μαρια v δεν ήξερα οτι δεν πρεπει να το πιεζω.. Καλα που μου το είπες!

καλα μαρη ειναι δυνατον οτι εχουμε επανω μας να το πειραζουμε τι το περασες το στηθος?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

καθαρή αλλά τα πονάκια πονάκια...έχω ακόμη μέχρι τη Πέμπτη...

η τίνα πως είναι??

εσυ μαράκι μου , όλα καλά?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κοριτσια μου γλυκα καλη σας ημερα!

Μαρακι ν τι ευχαριστα ηταν αυτα? μπραβο στην αδερφουλα σου! Ευχομαι αυτη τη φορα να πανε ολα τελεια!!!

Ευαγγελια μου την πεμπτη θα μαζευτουμε για ομαδικη προσευχη κ ολα θα πανε τελεια, μην ανησυχεις καθολου! Θα σου αναψω κ το κερακι του επιταφιου και ολα θα πανε καλα!

Στα κοριτσια που τους ηρθε, μην πτοειστε.. Συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια.. Ευχομαι να ειναι κ η τελευταια φορα που σας ερχεται κ την επομενη να κρυβετε ενα σπορακι στην κοιλιτσα σας!

Εγω σημερα εχω ραντεβου με τον γιατρο.. Οταν γυρισα θα σας πω τα νεα μου!

Σας φιλω πολυυυ πολυυυυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου γλυκα καλη σας ημερα!

Μαρακι ν τι ευχαριστα ηταν αυτα? μπραβο στην αδερφουλα σου! Ευχομαι αυτη τη φορα να πανε ολα τελεια!!!

Ευαγγελια μου την πεμπτη θα μαζευτουμε για ομαδικη προσευχη κ ολα θα πανε τελεια, μην ανησυχεις καθολου! Θα σου αναψω κ το κερακι του επιταφιου και ολα θα πανε καλα!

Στα κοριτσια που τους ηρθε, μην πτοειστε.. Συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια.. Ευχομαι να ειναι κ η τελευταια φορα που σας ερχεται κ την επομενη να κρυβετε ενα σπορακι στην κοιλιτσα σας!

Σας φιλω πολυυυ πολυυυυ!

θα περιμένουμε νέα:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημέρα,ήρθα και εγώ!!!

νεραιδούλα μου καθαρή εεε,μπράβο κορίτσι μου και ετσι να μείνεις,

εγώ εχω πολύ εντονα πονακια αλλά το στήθος τουμπανο,μολις ξεπρηστεί θα ξέρω οτι έρχετε παλι...

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημέρα,ήρθα και εγώ!!!

νεραιδούλα μου καθαρή εεε,μπράβο κορίτσι μου και ετσι να μείνεις,

εγώ εχω πολύ εντονα πονακια αλλά το στήθος τουμπανο,μολις ξεπρηστεί θα ξέρω οτι έρχετε παλι...

Καθαρή αλλά δεν με βλέπω για πολυ...θα δείξει..τα πονάκια γίνονται..πόνοι..και αρχίζει και ο σπόνδυλος..άστα να πάνε..

από σένα περιμένουμε ευχάριστα

1533345xcnw09g7xt.gif

καθαρή αλλά τα πονάκια πονάκια...έχω ακόμη μέχρι τη Πέμπτη...

η τίνα πως είναι??

εσυ μαράκι μου , όλα καλά?

Καλά κοριτσάκι, μάλλον έχω ωορρηξία σήμερα κ νιώθω μουδιασμένη κάτω. Χθες δεν κάναμε τίποτα και σήμερα θα δείξει, είπα αυτό το μήνα να μην το κυνηγήσω, αν είμαι καλύτερα ίσως κάνουμε το βράδυ μια προσπάθεια. Τελευταία επαφή είχαμε προχθές.

Σε ευχαριστώ κορίτσι, περιμένουμε νέα, εσύ τι θα κάνεις αυτόν τον κύκλο?

καλημέρα,ήρθα και εγώ!!!

Και αν δεν ξεπρηστεί????? Μακάρι, μακάρι, για να δούμε!!!

Καλημέρα κορίτσια!!

Καλημέρα κορίτσι και σε σένα!

Καθαρή αλλά δεν με βλέπω για πολυ...θα δείξει..τα πονάκια γίνονται..πόνοι..και αρχίζει και ο σπόνδυλος..άστα να πάνε..

συγκρατημένη αισιοδοξία ας έχουμε!! Αλλά να έχουμε...

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...