Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

σε ευχαριστω Κοπελα μου!!!να σαι καλα!!!και εσυ καλα αποτελεσματα απο την υστεροσκοπηση και συντομα μανουλα :D

Ευχαριστω απο καρδιας και ανταποδιδω χ100 για το συντομα μανουλα;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές! Μακάρι όλα να πάνε καλά!!! 6χρόνια προσπάθειας είναι πολλά!! Άντε και στα δικά μας. Απ' ότι διαβάζω τελικά 2 μείναμε να περιμένουμε, τινκερμπελ τα φώτα πάνω σου. Κορίτσια μου γερά και προχωράμε...

HvAnp3.png

Μολις γύρισα απο τη δουλειά κ μπήκα να διαβάσω ευχάριστα αλλα.. :(

Πάμε για τον επόμενο μήνα.. Βέβαια περιμένουμε ακομα τη νεραιδουλα μας!!

Κ εχουμε ενα πολυ όμορφο νέο για την αδερφούλα σου μαρια v! Συγχαρητήρια...βρε κορίτσια τωρα που διαβασα για υγρό απο το στηθος κ εγω οταν πιεσω τη Ρογα μου σαν κάτι να βγάζω! Οχι λευκό ομως. Μήπως να ανησυχησω για κάτι κακό;;:confused:

Διαφημίσεις

Κ εχουμε ενα πολυ όμορφο νέο για την αδερφούλα σου μαρια v! Συγχαρητήρια...βρε κορίτσια τωρα που διαβασα για υγρό απο το στηθος κ εγω οταν πιεσω τη Ρογα μου σαν κάτι να βγάζω! Οχι λευκό ομως. Μήπως να ανησυχησω για κάτι κακό;;:confused:

sissy θα φας μπουφλα κανονησε οτι ακουσεις θες να το κανεις ή θα πρεπει να το εχεις χαλαρωσε μπουμπου

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

sissy θα φας μπουφλα κανονησε οτι ακουσεις θες να το κανεις ή θα πρεπει να το εχεις χαλαρωσε μπουμπου

Χαχχααχαχα αφου ξερεις ποσο φτιάχνομαι με τις εξετάσεις!! Η προηγούμενη Γυναικολογος μου έλεγε δεν εξηγείται αλλιώς θες να σου βρω οτι έχεις πρόβλημα!!! Εσυ πως είσαι ματια μου;

Χαχχααχαχα αφου ξερεις ποσο φτιάχνομαι με τις εξετάσεις!! Η προηγούμενη Γυναικολογος μου έλεγε δεν εξηγείται αλλιώς θες να σου βρω οτι έχεις πρόβλημα!!! Εσυ πως είσαι ματια μου;

μετα απο εναν καβγα που εκανα μετον καλο μου καλα ειμαι ,

σπιτι κ βαριεμε συν οτι σκεφτομαι διαφορους τροπους να διωξω τους απο κατω τους τρελους τι βλαμενη ειναι αυτη ρε ολοι μερα γαμω την τρελα μου κοπανει πορτες ντουλαπια το εχει διαλυσει το σπιτι ρε εγω αυτη θα την διωξω .

καλα σε λεει η γιατρο σου , κανονησε τωρα ε μην με τρελανεις κ εσυ

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

maria v συγχαρητηρια για την αδερφουλα σου!!!τα ακουσαμε τελικα τα ευχαριστα σημερα,αντε και στα δικα μας,μονο τετοια να ακουμε απο εδω και περα

σας ευχαριστώ κοριτσάκια!! Τελικά η μέρα μου άρχισε με χάλια ψυχολογία και τώρα έφτιαξε απίστευτα!! Τελικά αποφάσισα να πάω και στο 3ο ραντεβού μου, κοντά στα τόσα που θα δώσουμε, ας δώσουμε και άλλα 70. Sissy2012 μου το στήθος δεν κάνει να το πιέζουμε, της αδερφής μου έτρεχε μόνο του, μην σου μπαίνουν ιδέες!!! :-P

HvAnp3.png

μετα απο εναν καβγα που εκανα μετον καλο μου καλα ειμαι ,

σπιτι κ βαριεμε συν οτι σκεφτομαι διαφορους τροπους να διωξω τους απο κατω τους τρελους τι βλαμενη ειναι αυτη ρε ολοι μερα γαμω την τρελα μου κοπανει πορτες ντουλαπια το εχει διαλυσει το σπιτι ρε εγω αυτη θα την διωξω .

καλα σε λεει η γιατρο σου , κανονησε τωρα ε μην με τρελανεις κ εσυ

Εκτονωθηκες αγαπη???Καπου πρεπει να ξεσπαμε κι εμεις με τοσες ορμονες.Θα μας φιλοξενησεις ολες μια βδομαδα και να δεις τι καλα που θα τοτς διωξουμε...

Sissy γλυκουλα μου χαλαρα κοριτσακι μου τι καψουρα ειναι αυτη που εχεις με γιατρους και φαρμακεια?Γερη να εισαι κουκλιτσα μου!

Διαφημίσεις

σας ευχαριστώ κοριτσάκια!! Τελικά η μέρα μου άρχισε με χάλια ψυχολογία και τώρα έφτιαξε απίστευτα!! Τελικά αποφάσισα να πάω και στο 3ο ραντεβού μου, κοντά στα τόσα που θα δώσουμε, ας δώσουμε και άλλα 70. Sissy2012 μου το στήθος δεν κάνει να το πιέζουμε, της αδερφής μου έτρεχε μόνο του, μην σου μπαίνουν ιδέες!!! :-P

κατσε βρηκε δουλεια αυτη τωρα ολοι μερα με το στηθος θα παιζει στο τελος θα ζηλεψει κ ο αντρας της που θα παιζει μονη της χωρις εκεινον ;);)

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Εκτονωθηκες αγαπη???Καπου πρεπει να ξεσπαμε κι εμεις με τοσες ορμονες.Θα μας φιλοξενησεις ολες μια βδομαδα και να δεις τι καλα που θα τοτς διωξουμε...

Sissy γλυκουλα μου χαλαρα κοριτσακι μου τι καψουρα ειναι αυτη που εχεις με γιατρους και φαρμακεια?Γερη να εισαι κουκλιτσα μου!

ηθελα δεν ηθελα εκτονωθηκα το πηρε χαλια παλι ο δικος μου το ολο θεμα κ οποτε κατεληξε σε καυγα :evil::evil::evil:.

ελατε ρε ελατε να τους διωξουμε :evil::evil::evil::evil::evil:ετσι ειμαι καθε μερα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ηθελα δεν ηθελα εκτονωθηκα το πηρε χαλια παλι ο δικος μου το ολο θεμα κ οποτε κατεληξε σε καυγα :evil::evil::evil:.

ελατε ρε ελατε να τους διωξουμε :evil::evil::evil::evil::evil:ετσι ειμαι καθε μερα

Ο,τι μπορειτε κανετε και οι δυο δεν φταιει ουτε αυτος ουτε εσυ δεν υπαρχει λογος να μαλωνετε...Αν αρχισουμε να χαλιομαστε και μεταξυ μας την κατσαμε τη βαρκα...

Τοσα ζωακια εχεις εκει δεν τα αμολας στο διαμερισμα των ενοχλητικων?

Ο,τι μπορειτε κανετε και οι δυο δεν φταιει ουτε αυτος ουτε εσυ δεν υπαρχει λογος να μαλωνετε...Αν αρχισουμε να χαλιομαστε και μεταξυ μας την κατσαμε τη βαρκα...

Τοσα ζωακια εχεις εκει δεν τα αμολας στο διαμερισμα των ενοχλητικων?

θα του περασει απλα του κακοφανηκε για ακομα μια φορα ενω για μενα ειναι αλλιως τελος παντον αυριο μεθαυριο θα ειναι οκ.

καλα λες ρε λατρεια ετσι θα κανω θα αμολησω τον σκαντζοχοιρο , κοτοπουλα , σκυλια , γατια κ οτι αλλο βρω χαχαχα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

θα του περασει απλα του κακοφανηκε για ακομα μια φορα ενω για μενα ειναι αλλιως τελος παντον αυριο μεθαυριο θα ειναι οκ.

καλα λες ρε λατρεια ετσι θα κανω θα αμολησω τον σκαντζοχοιρο , κοτοπουλα , σκυλια , γατια κ οτι αλλο βρω χαχαχα!!!

Τρεχοντας θα φυγουνε!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...