Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ΄μαι και παλι! Καλως σας βρηκα στο cafe! Μεσολαβησε ενας μηνας φυσικων προσπαθειων απο την προηγουμενη σπερματεγχυση, και αν και φαινοταν οτι κατι παει να γινει (ειχα πρηστει σε κοιλια και στηθος μετα την ωορρηξια και προσεχα σν τρελλη), τελικα δυο μερες πριν την αναμενομενη ξεφουσκωσα ξαφνικα και... Κριμα γιατι ημασταν διακοπουλες στο Βελγιο (το παλικαρι μου απεχθανεται τη ζεστη και τη θαλασσα) και ειχα σταμπαρει μεχρι και το cafe που θα του ανακοινωνα το θετικο!! Ονειρα!!! τελος παντων, η εκπληξουλα δεν ηρθε κι ετσι την Πεμπτη παω για νεο υπερηχο. Αν πανε ολα καλα, παμε για επομενη σπερματεγχυση Δευτερα ή Τριτη, σε φυσικο κυκλο αυτη τη φορα. Ελπιζω η αγια Μαρινα να μας βοηθησει (ανατριχιασα με την ιστορια, ειναι ασυλληπτο το τι μπορει να καταφερει η πιστη!) Σας φιλω γλυκα κι ευχομαι απριλιατικα μωρα σε ολες μας...

Μαρίνας!

kalli 36 η επόμενη στη λίστα είναι η Gossamer Reedglitter!! Πότε είναι να κάνεις χοριακή να χαρούμε και εμείς λίγο?

Και η 2η είναι αυτή, νομίζω σε αυτή δεν χρειάζεται να σβήνουμε. Απλά προσθέτουμε όσες προσπαθούν χωρίς σπερματέγχυση, μέχρι να μείνουν έγκυες. Σωστά?

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini

7.

8.

9.

Η Gossamer Reedglitter μόλις διαπίστωσα ότι είναι και στις δύο λίστες. γιατί? έχασα κάτι?

Εγω φιλεναδίτσα δεν την περιμένω την παρασκευή.Αν δεν έρθει που να μη σωσει και φανεί θα πάω την δευτέρα.Αντε Προφήτη Ηλία κάνε το θαυμα σου την παρασκευή................

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω φιλεναδίτσα δεν την περιμένω την παρασκευή.Αν δεν έρθει που να μη σωσει και φανεί θα πάω την δευτέρα.Αντε Προφήτη Ηλία κάνε το θαυμα σου την παρασκευή................

Αντε κορίτσι, μακάρι, εγώ δεν την περιμένω Τρίτη! Εμείς κοντά είμαστε!

HvAnp3.png

Έπεσα ενα εξω φτου:rolleyes::rolleyes:είπα θα εχεις τρία.......... Εύχομαι μάτια μου να πάνε όλα καλά και να είναι η τελευταία φορά που αγώνιατε με τον αντρουλη σου.Τόσες προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να έχουμε όλες τα μωράκια μας,θα μας ακούσει ο καλός θεούλης δεν μπορεί:P:p:p

Ευχαριστώ πάρα πολύ κάλλη μου, ήταν περισσότερα αλλά μόνο αυτά είναι τα πιο μεγάλα και έχουν το ίδιο μέγεθος.!!

Θα έρθει, θα έρθει. Θα είναι όλα Απριλιάτικα τα μωρούλια μας.

θα έρθει!!!

ετυχε κοπελα μου να εχω αδεια!2-3 μετα εκανα ελαχιστες δουλειες φυλαγομουν και φυλαγομαι μεχρι τη χοριακη !εχω την αισθηση οτι εχω ευαισθητη μητρα.ολο νιωθω πονακια απο τοτε που προσπαθουμε και λεω ας μην κινουμαι και πολυ να γαντζωθει καλα το μπεμπε.

περασα απο την αγια μαρινα της γειτονιας μου σημερα και αναψα και ενα κερακι για ολες!το ειχα ξεχασει οτι εχω αγια μαρινα κοντα και απο τ ις πολλες αναφορες που κανετε,αμμαν λεω να πεταχτω μετα τη δουλεια.μακαρι παναγια μου να εχουμε ολες καλα αποτελεσματα..

επειδή αυτή τη φορά σκέφτομαι να μην μείνω καθόλου σπίτι!!!θα δείξει!!

Δεν το ηξερα!Τελειες οι ευχες!Εχετε ακουσει για το μηλο της Οσιας Ειρηνης της Χρυσοβαλλαντου??

Ναι, το είχα πάρει το προηγούμενο μήνα!!Μακάρι να μας βοηθήσει όλες μας!!!

Να ΄μαι και παλι! Καλως σας βρηκα στο cafe! Μεσολαβησε ενας μηνας φυσικων προσπαθειων απο την προηγουμενη σπερματεγχυση, και αν και φαινοταν οτι κατι παει να γινει (ειχα πρηστει σε κοιλια και στηθος μετα την ωορρηξια και προσεχα σν τρελλη), τελικα δυο μερες πριν την αναμενομενη ξεφουσκωσα ξαφνικα και... Κριμα γιατι ημασταν διακοπουλες στο Βελγιο (το παλικαρι μου απεχθανεται τη ζεστη και τη θαλασσα) και ειχα σταμπαρει μεχρι και το cafe που θα του ανακοινωνα το θετικο!! Ονειρα!!! τελος παντων, η εκπληξουλα δεν ηρθε κι ετσι την Πεμπτη παω για νεο υπερηχο. Αν πανε ολα καλα, παμε για επομενη σπερματεγχυση Δευτερα ή Τριτη, σε φυσικο κυκλο αυτη τη φορα. Ελπιζω η αγια Μαρινα να μας βοηθησει (ανατριχιασα με την ιστορια, ειναι ασυλληπτο το τι μπορει να καταφερει η πιστη!) Σας φιλω γλυκα κι ευχομαι απριλιατικα μωρα σε ολες μας...

Καλωσόρισες!! Καλή επιτυχία..και εγώ το προηγούμενο μήνα έλπιζα ότι τα είχαμε καταφέρει..πήγαμε και εμείς διακοπές αλλά δυστυχώς..

εγώ πάω το Σάββατο!!!

Να μην σας έρθει..Ο Προφήτης Ηλίας και η Αγία Χριστίνα να βοηθήσουν!!!

καλημέρα..!!!είμαι λίγο ανυπόμονη σήμερα!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καλημερουδια! Με το καλο tinkerbell24, και καλα νεα σε ολες μας! Εγω περασα παλι το πρωινο μου στην εφορια (κοντευει να μου μεινει κουσουρι, εχω γνωριστει με ολες τις υπαλληλους):mad:! Ευτυχως "θελω να γινω μαμα" και κρατιεμαι μην πνιξω κανεναν!! Παω να πιω ενα καφεδακι με μια φιλη, να συνελθω... Ανυπομονω για τον αυριανο υπερηχο. Αχ κοριτσια, ευχηθειτε μου να προχωραει καποιο ή καποια! Θελω τοσο πολυ.......

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΠΙΣΤΗ Κ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΣΕ ΕΜΑΣ.

ΜARIA V εγω που ειμαι στην λιστα? οεο ?που ειμαι?παω γιατην 2 πραξη κατα πασα πιθανοτητα την παρασκευη θα την κανω παλι παρασκευη πεφτει κ η προηγουμενη ετσι ειχε γινει ελπιζω μονο να μην εχω τους πονους που ειχα την πρωτη φορα σας λεω κοριτσια τρελους πονους για να σηκωθω απο τον καναπε κ το κρεβατι ο αντρας μου με σηκωνε .

φιλακια πολλα!!! να εχετε μια καλη μερα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

georgia69 θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά!!!!! Σου εύχομαι, όχι μόνο να προχωρήσουν, αλλά και να γονιμοποιηθούν!!!!

maria papa σε έχω στο μυαλό μου!!! Περιμένω να την κάνεις για να μπεις στην σωστή σειρά!!! Πάντως την νύχτα μετά την σπερματέγχυση, είχα και εγώ φοβερούς πόνους, νόμιζα θα λιποθυμήσω, μέχρι εμετό έκανα.

Καλή μέρα να έχουμε!!

HvAnp3.png

Καλημερουδια! Με το καλο tinkerbell24, και καλα νεα σε ολες μας! Ανυπομονω για τον αυριανο υπερηχο. Αχ κοριτσια, ευχηθειτε μου να προχωραει καποιο ή καποια! Θελω τοσο πολυ.......

Ευχαριστώ..μακάρι να έχεις πολλά και καλά αυγουλάκια αύριο!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΠΙΣΤΗ Κ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΣΕ ΕΜΑΣ.

ΜARIA V εγω που ειμαι στην λιστα? οεο ?που ειμαι?παω γιατην 2 πραξη κατα πασα πιθανοτητα την παρασκευη θα την κανω παλι παρασκευη πεφτει κ η προηγουμενη ετσι ειχε γινει ελπιζω μονο να μην εχω τους πονους που ειχα την πρωτη φορα σας λεω κοριτσια τρελους πονους για να σηκωθω απο τον καναπε κ το κρεβατι ο αντρας μου με σηκωνε .

και εγώ πάω Σάββατο όπως τη προηγούμενη φορά!!μακάρι αυτή η φορά να είναι η τυχερή μας!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Κοριτσια καλη επιτυχια σε ολες!Να εχετε καλα αυγουλακια ζουμπουρλουδικα και τσαχπινικα για να γονιμοποιηθουν γρηγορα!

Εγω παλι πονεσα πολυ κατα την διαρκεια της σπερματεγχυσης.Μετα οταν πηγα σπιτι κατι τσιμπιματακια μονο.Και επαφες (αν μπορεις να τις πεις επαφες με το φοβο μην πονεσω,μην σπασουν τα αυγα...) τις επομενες δυο μερες...Εχω κατι πονακια τωρα αλλα πταισματα...Εκεινος ο πονος οταν μου ανοιξε τον τραχηλο γιατι ηταν πολυ στενος και δεν εμπαινε ο καθετηρας δεν υπαρχει...Δεν με πειραζει αν δεν πετυχε το εχω ξαναπει πως θα ξαναπροσπαθησω,αυτο που με γονατιζει ειναι αν θα ξαναπερασω εκεινο το μαρτυριο...Υπομονη!!!

Να μη σώσει και έρθει η ακατανόμαστη!!!!!Ναι φιλεναδίτσα κοντά είμαστε και ελπιζώ να δώσουμε λίγο χρώμα στη λίστα μας:P:p:p:p

Καλημερουδια! Με το καλο tinkerbell24, και καλα νεα σε ολες μας! Εγω περασα παλι το πρωινο μου στην εφορια (κοντευει να μου μεινει κουσουρι, εχω γνωριστει με ολες τις υπαλληλους):mad:! Ευτυχως "θελω να γινω μαμα" και κρατιεμαι μην πνιξω κανεναν!! Παω να πιω ενα καφεδακι με μια φιλη, να συνελθω... Ανυπομονω για τον αυριανο υπερηχο. Αχ κοριτσια, ευχηθειτε μου να προχωραει καποιο ή καποια! Θελω τοσο πολυ.......

Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλύτερα από ποτέ:D:D:D

Εγώ πατρίδα στην πρώτη σπερματέγχυση είχα πόνους για μια εβδομάδα περίπου, στη δεύτερη καθόλου σαν να μην έκανα τίποτα.Οσο για τη μέρα ας είναι η ίδια αλλά με καλύτερα αποτελέσματα.Αυτό πας νιάζει.......

Κοριτσια καλη επιτυχια σε ολες!Να εχετε καλα αυγουλακια ζουμπουρλουδικα και τσαχπινικα για να γονιμοποιηθουν γρηγορα!

Εγω παλι πονεσα πολυ κατα την διαρκεια της σπερματεγχυσης.Μετα οταν πηγα σπιτι κατι τσιμπιματακια μονο.Και επαφες (αν μπορεις να τις πεις επαφες με το φοβο μην πονεσω,μην σπασουν τα αυγα...) τις επομενες δυο μερες...Εχω κατι πονακια τωρα αλλα πταισματα...Εκεινος ο πονος οταν μου ανοιξε τον τραχηλο γιατι ηταν πολυ στενος και δεν εμπαινε ο καθετηρας δεν υπαρχει...Δεν με πειραζει αν δεν πετυχε το εχω ξαναπει πως θα ξαναπροσπαθησω,αυτο που με γονατιζει ειναι αν θα ξαναπερασω εκεινο το μαρτυριο...Υπομονη!!!

Είναι στ'αλήθεια πολύ πολύ δύσκολο όλο αυτό ομώς εύχομαι να μην χρειαστεί να το ξαναπεράσεις..........σε λίγες μέρες να έχεις στα χέρια σου μία τεράστια χοριακή:-P:razz:

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν θα ξαναχρειαστεί!!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...