Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κουκλες! Μολις μπηκα! Σχολειο, μαμα, πλημμυρα!!! Μολις μπηκα σπιτι βρηκα τα νερα να τρεχουν σαν χειμαρος απ΄το παταρι! Μεχρι τωρα μαζευαμε:evil:!

Τα χαζονεα μου: μεχρι το μεσημερι ημουν ολοκαθαρη και ξαφνικα.... Μας υποχρεωσε για αλλη μια φορα!

Evangeliapan, καλη επιτυχια! Ευχομαι αυτη τη φορα η ναρκωση να ειναι χαλαρωτικη, σαν ξεκουραστος υπνακος! Να παν ολα καλα και μια μπουμπουκιαστη συνεχεια! Προσεξε λιγο με την προεγχειρητικη ακτινογραφια! Εγω ειχα ζητησει με δικη μου υπογραφη να μην την κανω! Δε θελουμε ακτινοβολιες τωρα που ετοιμαζομαστε για παιδακια! Αν δε δεχτουν ζητα οπωσδηποτε μολυβενια ποδια για να καλυψεις την περιοχη της κοιλιτσας σου και να μη δεχτει ακτινοβολια. Ολα καλα θα πανε, θα χεις και τον εσωτερικο σου κοσμο σε dvd!!!

:(:(:(:(:(

πολύ λυπάμαι...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κορίτσια δεν το πιστεύω, μόλις με πήρε η αδερφή μου να μου πει ότι είναι έγκυος. Προσπαθούν για 2ο παιδάκι, 6 χρόνια. Πέρυσι τον Αύγουστο είχε ξαναμείνει και το έχασε στον 3ο μήνα. Πριν από δύο μήνες, ξαφνικά είχε καθυστέρηση, κατέβασε γάλα και ο γιατρός της είπε να κάνει εξέταση την προλακτίνη της, η οποία ήταν πολύ ανεβασμένη, τότε της είπε να κάνει αμέσως μαγνητική εγκεφάλου και βρήκαν ένα αδένωμα στην υπόφυση που διαταράσσει τις ορμόνες και προκαλεί αποβολές. Αυτό ευτυχώς το παλεύεις με φαρμακευτική αγωγή και τώρα περιμέναμε να αδιαθετήσει για να κάνει ορμονικές και να δούμε τι αγωγή θα ακολουθήσει. Και έμεινε έγκυος, τώρα βέβαια είναι τρομοκρατημένη, λογικά θα της δώσουν κάποια αγωγή για να το προλάβουν. Μακάρι να πάνε όλα καλά, η αγαπημένη μου ανηψιά, το θέλει τόσο πολύ ένα αδερφάκι και την προηγούμενη φορά, είχε πάθει σοκ που το έχασε, μας έκανε μια σταλιά παιδάκι να κλαίμε για μέρες.

HvAnp3.png

Κορίτσια δεν το πιστεύω, μόλις με πήρε η αδερφή μου να μου πει ότι είναι έγκυος. Προσπαθούν για 2ο παιδάκι, 6 χρόνια. Πέρυσι τον Αύγουστο είχε ξαναμείνει και το έχασε στον 3ο μήνα. Πριν από δύο μήνες, ξαφνικά είχε καθυστέρηση, κατέβασε γάλα και ο γιατρός της είπε να κάνει εξέταση την προλακτίνη της, η οποία ήταν πολύ ανεβασμένη, τότε της είπε να κάνει αμέσως μαγνητική εγκεφάλου και βρήκαν ένα αδένωμα στην υπόφυση που διαταράσσει τις ορμόνες και προκαλεί αποβολές. Αυτό ευτυχώς το παλεύεις με φαρμακευτική αγωγή και τώρα περιμέναμε να αδιαθετήσει για να κάνει ορμονικές και να δούμε τι αγωγή θα ακολουθήσει. Και έμεινε έγκυος, τώρα βέβαια είναι τρομοκρατημένη, λογικά θα της δώσουν κάποια αγωγή για να το προλάβουν. Μακάρι να πάνε όλα καλά, η αγαπημένη μου ανηψιά, το θέλει τόσο πολύ ένα αδερφάκι και την προηγούμενη φορά, είχε πάθει σοκ που το έχασε, μας έκανε μια σταλιά παιδάκι να κλαίμε για μέρες.

μπραβο κοπελια συνχαρητηρια για την αδερφουλα σου!!! αντε να παρεις σειρα τωρα . ολα καλα θα της πανε θετικες σκεψεις να εχει!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μαράκι μου, ολόψυχα εύχομαι να πάνε όλα τέλεια με την αδελφούλα σου..και σε 9 μήνες να φέρει στη ζωή ένα υγιέστατο μωράκι..ευτυχώς ξέρει τι το προκάλεσε και θα μπορέσει ναπάρει τη κατάλληλη αγωγή...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κουκλες! Μολις μπηκα! Σχολειο, μαμα, πλημμυρα!!! Μολις μπηκα σπιτι βρηκα τα νερα να τρεχουν σαν χειμαρος απ΄το παταρι! Μεχρι τωρα μαζευαμε:evil:!

Τα χαζονεα μου: μεχρι το μεσημερι ημουν ολοκαθαρη και ξαφνικα.... Μας υποχρεωσε για αλλη μια φορα!

Evangeliapan, καλη επιτυχια! Ευχομαι αυτη τη φορα η ναρκωση να ειναι χαλαρωτικη, σαν ξεκουραστος υπνακος! Να παν ολα καλα και μια μπουμπουκιαστη συνεχεια! Προσεξε λιγο με την προεγχειρητικη ακτινογραφια! Εγω ειχα ζητησει με δικη μου υπογραφη να μην την κανω! Δε θελουμε ακτινοβολιες τωρα που ετοιμαζομαστε για παιδακια! Αν δε δεχτουν ζητα οπωσδηποτε μολυβενια ποδια για να καλυψεις την περιοχη της κοιλιτσας σου και να μη δεχτει ακτινοβολια. Ολα καλα θα πανε, θα χεις και τον εσωτερικο σου κοσμο σε dvd!!!

ελα να κανουμε παρεα φιλεναδα!!!

το σπαστικο ξες ποιο ειναι οτι ξεκινανε τα καφε αντε ποτε θα κατεβει η αλλη την επομενη μερααααα οοοοοοο μας εχει πριξειιι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσαρα μου ολα μαζι σε βρηκανε σημερα???Κουραγιο με την πλημμυρα και καλη δυναμη για την συνεχεια!

Με ρωτησε ο γιατρος ποτε εκανα τελευταια φορα ακτινογραφια του ειπα πως εχω κατι χρονια...Καλα που μου το ειπες για την ποδια.Αν ο ανθρωπος εχει κανει διδακορικο ...:P

Τον εσωτερικο μου κοσμο τον εχω σε νουμερο ενα τωρα θα γυρισουμε το νουμερο 2 η επιστροφη :D

Συγχαρητηρια νατο το ευχαριστο το ακουσαμε σημερα!Ειδατε που ολα γινονται?Ολα θα πανε καλα Μαρακι μου.Ξερω 2 κοπελες που ειχαν γαλα λογω αυξημενης προλακτινης και ηταν κριση αγχους δεν εδειξε τιποτα η μαγνητικη!

Να προσευχεσαι για το ανηψακι σου και την αδερφουλα σου και ολα θα πανε καλα!

καλησπερα κοριτσια!!!τι κανετε???λοιπον,εγω μαλλον αδιαθετησα.Απο το μεσημερι και μετα εχω καφε στο σκουπισμα και που και που αιμα!αλλα ακομα οχι κανονικη ροη,ελαχιστο.Μου ειχε τονισει η κοπελα του γιατρου να αρχισω σερπαφαρ την 3η μερα θεωρωντας ομως σαν πρωτη μερα αυτη που θα εχω κανονικο αιμα.αρα οχι τη σημερινη ε?

ελπιζω οι υπολοιπες να ΜΗΝ αδιαθετησατε και να μην αδιαθετησετε για πολλους μηνες ακομα ;)

Επειδή με το που θα αδιαθετήσω, ξεκινάμε εξωσωματική, σε αυτόν το κύκλο είπαμε ότι δεν θα κάνουμε τίποτα με πρόγραμμα. Αν έχουμε διάθεση θα κάνουμε, αλλιώς όχι. Γι αυτό, άρχισαν να με πιάνουν τα ψυχολογικά μου, πολλά λεφτά βρε κορίτσια, και άντε αν πετύχει χαλάλι. Αν δεν πετύχει? Μετά δεν θα μπορούμε να κάνουμε 2η. Πριν ένα χρόνο μου φαινόταν τόσο μακρινό το να κάνω εξωσωματική, σχεδόν αδύνατο, πίστευα ότι θα μείνω φυσιολογικά και να που φτάσαμε. Μακάρι όσες περιμένετε τώρα να μείνετε εγκυούλες, μέσα από την καρδιά μου σας το εύχομαι και να μην χρειαστεί να κάνετε τίποτα άλλο.
Μαρακι να μην απογοητευεσαι παιζει μεγαλο ρολο η ψυχολογογια!!και εγω ακριβως τα ιδια ελεγα με σενα,σκεφτομουν παρα πολυ τα λεφα οπως λες και εσυ αλλα προσπαθω να σκεφτομαι θετικα!!εχε πιστη και ολα θα γινουν,θα δεις που θα πανε ολα καλα :D
Πριν λιγο με πηρε ο γιατρος περιμενει το οκ απο την κλινικη για την Πεμπτη.Περιμενω να με ξαναπαρει...Θα πεσει μεγαλη πεινα αυτο το μηνα ηρθε και ο λογαριασμος της δεη σημερα αλλα χαλαλι...

Μην προδικαζεις ακομη οτι θα σου ερθει.Το πρηξιμο και τα πονακια δεν ειμαι μονο συμπτωματα περιοδου ;)

καλη επιτυχια!!!!!!!!!
παντα μας ακουει ολους!!!!

Διαφημίσεις

εγώ εξαρτάται αν τα έβλεπα νωρίς ή όχι..στη περίπτωση σου θα την υπολόγιζα...ρώτα όμως το γιατρό σου

1533345xcnw09g7xt.gif

s_maria εγω οταν επαιρνα τα κλομιφαιν μετρουσα κανονικα απο την πρωτη μερα ειτε ειχα καφε ειτε αιμα...μηπως να παρεις ενα τηλ να ρωτησεις τον γιατρο?
εγώ εξαρτάται αν τα έβλεπα νωρίς ή όχι..στη περίπτωση σου θα την υπολόγιζα...ρώτα όμως το γιατρό σου

ναι κοριτσια,θα τον παρω αυριο να ρωτησω,δεν πηρα σημερα για νω τη ωρα θα ερθει κανονικα να ξερω τι θα του πω.Παντως μου το ελεγε συνεχεια η κοπελα γιαυτο μου κολλησε!

θα τον παρω για να μου πει και απο ποια μερα θα πρεπει να ανεβω Αθηνα.

ναι κοριτσια,θα τον παρω αυριο να ρωτησω,δεν πηρα σημερα για νω τη ωρα θα ερθει κανονικα να ξερω τι θα του πω.Παντως μου το ελεγε συνεχεια η κοπελα γιαυτο μου κολλησε!

θα τον παρω για να μου πει και απο ποια μερα θα πρεπει να ανεβω Αθηνα.

Καλυτερα να τον ρωτησεις για να εισαι σιγουρη και ολα θα πανε καλα!

Καλυτερα να τον ρωτησεις για να εισαι σιγουρη και ολα θα πανε καλα!
σε ευχαριστω Κοπελα μου!!!να σαι καλα!!!και εσυ καλα αποτελεσματα απο την υστεροσκοπηση και συντομα μανουλα :D

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...