Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

το τελευταίο καιρό μου έρχεται και στις 31 μέρες..με όλα αυτά ούτε ξέρω πόσο είναι ο κύκλος μου...και δε ξέρω κι όλας πότε έκανα ωορρηξία...

α καταλαβα κ εσυ σαν εμενα επαθες αυτον τον μηνα αλλα να μην εχεις το ιδιο αποτελεσμα με μενα να εχεις θετικο !! ;)

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α καταλαβα κ εσυ σαν εμενα επαθες αυτον τον μηνα αλλα να μην εχεις το ιδιο αποτελεσμα με μενα να εχεις θετικο !! ;)

Αμαν βρε αγαπη κριμα...και πιστευα πως θα ακουσουμε πολλα χαρουμενα μαζεμενα :( κι εγω με τα ρουχα παλευω να μην αφησω τιποτα για μετα να ξεκουραστω με την ησυχια μου!

Αμαν βρε αγαπη κριμα...και πιστευα πως θα ακουσουμε πολλα χαρουμενα μαζεμενα :( κι εγω με τα ρουχα παλευω να μην αφησω τιποτα για μετα να ξεκουραστω με την ησυχια μου!

καλα εκανες !! μαρεσει οταν κανω δουλειες μετα απολαμβανο την καθαριοτητα του σπιτιου μοσχομυριζει !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλα εκανες !! μαρεσει οταν κανω δουλειες μετα απολαμβανο την καθαριοτητα του σπιτιου μοσχομυριζει !!!

Κι εμενα μαρεσει οταν μοσχοβολαει τα λενορ τα ξεσκιζω βαζω μπολικο μπολικο τι κανεις μου λεει ο δικος μου το πινεις το λενορ και τελειωνει τοσο συχνα?:D

Διαφημίσεις

Evangeliapan μου εκείνη την ημέρα όλες θα προσευχηθούμε για σένα, όλα καλά θα πάνε και με την νάρκωση και εμείς εδώ θα περιμένουμε νέα σου!!!

Maria – v όλες έτσι την αντιμετωπίζουμε την εξωσωματική. Σαν εφιάλτη. Καμία γυναίκα δεν περιμένει ή φαντάζεται ότι θα φτάσει μέχρι εκεί όταν ξεκινάει να γίνει μάνα. Σίγουρα δεν είναι πανάκεια και το τέλος των προβλημάτων μας, αλλά μια καλή εναλλακτική.

Θέλω να σκεφτείτε ότι αυτή τη στιγμή χιλιάδες άνθρωποι χρεώνονται στις τράπεζες με δάνεια για να πληρώσουν την εφορία, το ρεύμα, το σπίτι κτλ……κτλ……..

Ακόμα χειρότερα χιλιάδες άνθρωποι χρεώνονται με δάνεια για σοβαρά προβλήματα υγείας που προέκυψαν στους ίδιους ή στις οικογένειες τους και πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν άνθρωποι που εναγωνίως περιμένουν σοβαρά αποτελέσματα εξετάσεων από τις οποίες εξαρτάται η ζωή τους και μετράνε τις μέρες πάνω από ένα τηλέφωνο.

Φυσικά και εγώ θα χρεωθώ όταν θα έρθει η στιγμή να κάνω εξωσωματική. Όλη η Ελλάδα είναι χρεωμένη, εγώ να μην είμαι? Παρακαλώ μόνο τον Θεό να μην μου δώσει μεγαλύτερες δοκιμασίες από αυτές που μπορώ να αντέξω.

Λια33 έτσι όπως τα λες είναι. Αυτό το αναρωτιέμαι και εγώ, άραγε μπορώ να αντέξω και παραπάνω; Και η απάντηση νομίζω είναι ναι, οι γυναίκες είμαστε πολύ δυνατές από την φύση μας και ακόμα και όταν πέφτουμε με τα μούτρα, σηκωνόμαστε και συνεχίζουμε. Αυτό φοβάμαι λοιπόν, ότι αντέχουμε πολλά ακόμα...

maria papa δεν έγινε τελικά η έκπληξη, καλά έλεγες εσύ. Τελικά τα φάρμακά σου ήρθαν? Τον άλλο κύκλο θα προχωρήσεις? Αν ναι, τότε πρώτη θα είμαι εγώ και μετά εσύ.

tinkerbell!24 περιμένουμε!!!

Κορίτσια την Τετάρτη έχω το 3ο ραντεβού μου, σκεφτόμουν να μην πάω γιατί η κ.Ζερ.... με κέρδισε. Τώρα όμως όσο πλησιάζει η Τετάρτη το σκέφτομαι. Σκέφτομαι βέβαια και τα 50? της επίσκεψης και 20? της βενζίνης 70? που δεν μου περισσεύουν καθόλου. Εσείς τι θα κάνατε?

HvAnp3.png

maria v εγώ λέω να πας,μπορεί αυτος να σου αρέσει περισσοτερο,τόσα έχουμε ξοδέψει στους γιατρούς μεχρι τώρα σε αυτά θα κολλήσουμε? καλυτερα να πας παρά να αναρωτιεσαι μετά

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

maria_v ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου ακομη κι αν δεν μπορεσω να μπω μετα θα στειλω μνμ στην maria papa να σας ενημερωσει!

Εχεις δικιο που σκεφτεσαι τα περιττα εξοδα.Κι εγω στη θεση σου θα τα σκεφτομουν.Ο,τι κι αν αποφασισεις να ειναι το καλυτερο και να σου φερει το επιθυμητο αποτελεσμα!

tinkerbell!24 περιμένουμε!!!

Κορίτσια την Τετάρτη έχω το 3ο ραντεβού μου, σκεφτόμουν να μην πάω γιατί η κ.Ζερ.... με κέρδισε. Τώρα όμως όσο πλησιάζει η Τετάρτη το σκέφτομαι. Σκέφτομαι βέβαια και τα 50? της επίσκεψης και 20? της βενζίνης 70? που δεν μου περισσεύουν καθόλου. Εσείς τι θα κάνατε?

αυτό φοβάμαι και εγώ ότι ακόμη αντέχω...και δεν θέλω να μου δώσει όσα αντέχω..πιο λίγα θέλω..η εγωίστρια..:(:( και εγώ λέω να πας...από τη στιγμή που έχεις και ραντεβού να πας...

Κι εμενα μαρεσει οταν μοσχοβολαει τα λενορ τα ξεσκιζω βαζω μπολικο μπολικο τι κανεις μου λεει ο δικος μου το πινεις το λενορ και τελειωνει τοσο συχνα?:D

τι είναι το λενορ??

ήρθε βρε maria η ατιμη? αμαν πια πότε θα μας ξεχάσει?

νεραιδούλα ποτε ήταν η τελευταια σου περίοδος? μήπως εχεις μπερδευτεί?

κορίτσια την έχω πάθει αρκετές φορές...ο κύκλος μου πάει και στις 31 μέρες..σήμερα είμαι στην 29 έχω ακόμα μέρες...αν ήξερα πότε είχα ωορρηξία θα το σκεφτόμουνα αλλά δεν ξέρω...έχω και τα πονάκια μου...έχω μέρες..

μην μου λέτε έτσι γιατί αρχίζω να τα πιστεύω και ποίος θα με κρατήσει μετά...θα θέλετε να ρθείτε κύπρο να με παρηγορίσετε...την έχω πατήσει αρκετές φορές..και έτσι έχω μέρες πολλές ακόμη...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

tinkerbell το εχουμε ξαναπει πως δεν σταματαμε να κανουμε ονειρα και να ελπιζουμε...Μπορει να μην τα καταφερουμε σημερα αλλα συνεχιζουμε παλι αυριο κι αν σε παρει απο κατω και δεν εισαι καλα σφυρα και θα μας δεις ολες εκει με λικερακια πιτες γλυκα και πολλες αγκαλιτσες!!!

Το λενορ ειναι μαλακτικο για τα ρουχα !!!

tinkerbell το εχουμε ξαναπει πως δεν σταματαμε να κανουμε ονειρα και να ελπιζουμε...Μπορει να μην τα καταφερουμε σημερα αλλα συνεχιζουμε παλι αυριο κι αν σε παρει απο κατω και δεν εισαι καλα σφυρα και θα μας δεις ολες εκει με λικερακια πιτες γλυκα και πολλες αγκαλιτσες!!!

Το λενορ ειναι μαλακτικο για τα ρουχα !!!

εννοείται..απλά εγώ όταν αρχίζω να κάνω όνειρα γι αυτό το θέμα δεν σταματάω...και είναι κακό γιατί μετά είμαι στα πατώματα...

δεν το ήξερα...:rolleyes:

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εννοείται..απλά εγώ όταν αρχίζω να κάνω όνειρα γι αυτό το θέμα δεν σταματάω...και είναι κακό γιατί μετά είμαι στα πατώματα...

δεν το ήξερα...:rolleyes:

Σε καταλαβαινω εχω ριξει εγω στρωματσαδες.....

Γεια σας κουκλες! Μολις μπηκα! Σχολειο, μαμα, πλημμυρα!!! Μολις μπηκα σπιτι βρηκα τα νερα να τρεχουν σαν χειμαρος απ΄το παταρι! Μεχρι τωρα μαζευαμε:evil:!

Τα χαζονεα μου: μεχρι το μεσημερι ημουν ολοκαθαρη και ξαφνικα.... Μας υποχρεωσε για αλλη μια φορα!

Evangeliapan, καλη επιτυχια! Ευχομαι αυτη τη φορα η ναρκωση να ειναι χαλαρωτικη, σαν ξεκουραστος υπνακος! Να παν ολα καλα και μια μπουμπουκιαστη συνεχεια! Προσεξε λιγο με την προεγχειρητικη ακτινογραφια! Εγω ειχα ζητησει με δικη μου υπογραφη να μην την κανω! Δε θελουμε ακτινοβολιες τωρα που ετοιμαζομαστε για παιδακια! Αν δε δεχτουν ζητα οπωσδηποτε μολυβενια ποδια για να καλυψεις την περιοχη της κοιλιτσας σου και να μη δεχτει ακτινοβολια. Ολα καλα θα πανε, θα χεις και τον εσωτερικο σου κοσμο σε dvd!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...