Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Πεμπτη 08.30 θα ειμαι εκει για να γινει η εισαγωγη και 10.00 μπαινω χειρουργειο για την εξεταση.Τεταρτη θα παω για προεγχειρητικο ελεγχο αιμα,ακτινογραφια,καρδιογραφημα!

Τωρα αγχωθηκα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πεμπτη 08.30 θα ειμαι εκει για να γινει η εισαγωγη και 10.00 μπαινω χειρουργειο για την εξεταση.Τεταρτη θα παω για προεγχειρητικο ελεγχο αιμα,ακτινογραφια,καρδιογραφημα!

Τωρα αγχωθηκα!

όλα θα πάνε τέλεια!!!μην μου αγώνεσαι

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Τωρα αγχωθηκα!

Λατρεια ηρεμια να σκεφτεσαι οτι αυτο που κανεις ειναι για καλο .

εμεις εδω ειμαστε μαζι σου για οτι θελησεις!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

τι λεει εσυ ? ολα καλα?

ναι εσύ?

οι άλλες που είναι να μας που αν έχουν καθυστέρηση??!!!!

τα πονάκια μου όμως είναι σταθερά...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΟΥΛΙΝΙΑ ΜΟΥ

EVANGELIA μου αντε να τελειωνεις να ξεμπερδευεις.....θα ειμαστε διπλα σου ακομα κι αν δεν μας βλεπεις!!!!!!!!! να το ξερεις!!!!! αγχωθηκες????????? καθολου να μην αγχωνεσαι για την εξεταση, θα την κανεις και δεν θα καταλαβεις ΤΙΠΟΤΑ!! και με την ναρκωση ολα θα πανε παρα πολυ καλα και μια που θα μπεις μια που θα βγεις!!!!! αντε κοριτσακι μου γλυκο μην στεναχωριεσαι.....σ αγαπαμεεεε πολλλλυυυυυ ποοολλλλλλυυυυυ!!!!!

τα υπολοιπα κοριτσουδια τί μου κάνουν?????

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες και καλή εβδομάδα.

Άντε να μετράμε καθυστερήσεις από σήμερα !!

Evangelia γιατί αγχώθηκες πουλάκι μου? Τυπικές εξετάσεις είναι……..Σκέψου ότι σε 5 ημέρες από τώρα θα έχεις ξεμπερδέψει και όλα θα είναι ένα κακό όνειρο. Δεν βλέπεις τι χαρούμενη ήταν η Lolita μας μετά?

Τον επόμενο μήνα όλα θα έχουν στρώσει και να δεις που το μωράκι θα έρθει από μόνο του πολύ σύντομα. Τώρα που κάνεις και μεγάααααλα αυγουλάκια………….

Maria – v όλες έτσι την αντιμετωπίζουμε την εξωσωματική. Σαν εφιάλτη. Καμία γυναίκα δεν περιμένει ή φαντάζεται ότι θα φτάσει μέχρι εκεί όταν ξεκινάει να γίνει μάνα. Σίγουρα δεν είναι πανάκεια και το τέλος των προβλημάτων μας, αλλά μια καλή εναλλακτική.

Θέλω να σκεφτείτε ότι αυτή τη στιγμή χιλιάδες άνθρωποι χρεώνονται στις τράπεζες με δάνεια για να πληρώσουν την εφορία, το ρεύμα, το σπίτι κτλ……κτλ……..

Ακόμα χειρότερα χιλιάδες άνθρωποι χρεώνονται με δάνεια για σοβαρά προβλήματα υγείας που προέκυψαν στους ίδιους ή στις οικογένειες τους και πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν άνθρωποι που εναγωνίως περιμένουν σοβαρά αποτελέσματα εξετάσεων από τις οποίες εξαρτάται η ζωή τους και μετράνε τις μέρες πάνω από ένα τηλέφωνο.

Φυσικά και εγώ θα χρεωθώ όταν θα έρθει η στιγμή να κάνω εξωσωματική. Όλη η Ελλάδα είναι χρεωμένη, εγώ να μην είμαι? Παρακαλώ μόνο τον Θεό να μην μου δώσει μεγαλύτερες δοκιμασίες από αυτές που μπορώ να αντέξω.

Κατερινάκι goodmorning !!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Κοριτσαρες μου σας ευχαριστω πολυ και σας αγαπω κι εγω πολυ πολυ πολυ!!!

Το αγχος μου δεν εχει να κανει με την εξεταση την εχω ξανακανει και ξερω με τι εχω νακανω η ναρκωση με αγχωνει γιατι μαυτην ειχα θεμα οταν ηταν να με ξυπνησουν.Εχω ενημερωσει τον γιατρο κι αυτος θα ενημερωσει τον αναισθησιολογο και επλιζω αυτη τη φορα να μην εχω θεμα κι εκει που παω να ανοιξω τα ματια να ακουω παλι 'την χανω την χανω' ...

Αντε που ειναι οι καθυστερουσες...καμια δεν εκανε τεστ?

Διαφημίσεις

ευαγγελία μου τώρα που θα ξέρει ο αναισθησιολογος τι έπαθες την πρώτη φορά θα σου ρυθμίσει ανάλογα τη δόση μην αγχώνεσαι είναι δύσκολο σίγουρα αλλά θα σκέφτεσαι το μωράκι που θα έρθει, κ στην ανάρρωση θα είμαστε όλες εδώ να σου κάνουμε παρεούλα!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

ευαγγελία μου τώρα που θα ξέρει ο αναισθησιολογος τι έπαθες την πρώτη φορά θα σου ρυθμίσει ανάλογα τη δόση μην αγχώνεσαι είναι δύσκολο σίγουρα αλλά θα σκέφτεσαι το μωράκι που θα έρθει, κ στην ανάρρωση θα είμαστε όλες εδώ να σου κάνουμε παρεούλα!!

Αυτο σκεφτομαι Τινα μου και μονο!Αυριο θα ειμαι πιο ψυχραιμη σας ευχαριστω για την συμπαρασταση μακαρι να δικαιωθουμε ολες στο τελος με ενα νινακι αγκαλια και χαλαλι οσα περναμε!

Κοριτσακια μου σημερα δεν είχα χρόνο να μπω πολυ..

Ευαγγελία μου να σκέφτεσαι οτι αυτή η εξέταση ειναι η Πορτουλα που θ ανοίξει για τη μητρότητα.. Μονο ετσι να το σκέφτεσαι!! Αντε το Μωρακι σου περιμένει!!

Οσο για τη νεραιδουλα,την τοξοτινα,τη γεωργια,την s Maria και τη zouzounaki που είστε καλέ;; Θελουμε χαρές σημερα!!

να μαι κ εγω ουφ τελειωσα κουραστηκα κιολας αλλα εστρωσα κ τελειωσα εβαλα κ 2 πλυντηρια κ σε λιγο θα βαλω κ 3 κ 1 που περιμενη για σιδερο αντε να δω ποτε θα το κανω εχουν περασει κ πονακια κ τα παντα με της δουλειες που εκανα μονο τωρα η μεση με ποναει γιατι κουραστηκα καλε εκανα κατι κ σταματουσα ουφ ελεγα κουραστηκα τεμπελα εγινα γιαυτο .

τωρα τρωω κ τα κριστινακια μου για ν αφαω το μηλαρακι μου την Πεμπτη .

πειτε κανα νεο!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...