Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

νεραιδούλα 18/10 την έκανα, παίρνω προγεστερόνη αλλά μου ήρθε τις 2 προηγούμενες φορές ενω έπαιρνα..δεν καταλαβαίνει τίποτα λέμε...

καλώς τα κορίτσια σας περιμέναμε να πίουμε καφεδάκι!

maria papa πες μας ευχάριστα

evangellia πότε θα κάνεις υστεροσκόπηση?

Πριν λιγο με πηρε ο γιατρος περιμενει το οκ απο την κλινικη για την Πεμπτη.Περιμενω να με ξαναπαρει...Θα πεσει μεγαλη πεινα αυτο το μηνα ηρθε και ο λογαριασμος της δεη σημερα αλλα χαλαλι...

Μην προδικαζεις ακομη οτι θα σου ερθει.Το πρηξιμο και τα πονακια δεν ειμαι μονο συμπτωματα περιοδου ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πριν λιγο με πηρε ο γιατρος περιμενει το οκ απο την κλινικη για την Πεμπτη.Περιμενω να με ξαναπαρει...Θα πεσει μεγαλη πεινα αυτο το μηνα ηρθε και ο λογαριασμος της δεη σημερα αλλα χαλαλι...

Μην προδικαζεις ακομη οτι θα σου ερθει.Το πρηξιμο και τα πονακια δεν ειμαι μονο συμπτωματα περιοδου ;)

λατρεια με το καλο να την κανεις να τελειωνεις.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

με το καλό ευαγγελία μου,να περάσει και αυτό να ανοίξει ο δρόμος για το μπεμπέ!!

το ξέρω για τα συμπτώματα αλλά καθε φορά που νιώθω τα πονάκια το μυαλό μου πάει σε περίοδο...προσπαθώ να μην το σκέφτομαι κ τσούπ ερχεται το πονάκι...

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

με το καλό ευαγγελία μου,να περάσει και αυτό να ανοίξει ο δρόμος για το μπεμπέ!!

το ξέρω για τα συμπτώματα αλλά καθε φορά που νιώθω τα πονάκια το μυαλό μου πάει σε περίοδο...προσπαθώ να μην το σκέφτομαι κ τσούπ ερχεται το πονάκι...

Αντε να δουμε τι θα γινει να μην παιδευομαι χωρις λογο τουλαχιστον...

Ασε τα πονακια να πηγαινοερχονται κι οταν ερθει η μεγαλη χοριακη δεν θα σε νοιαζει πια ο πονος!:P

ευαγγελία μου, η Παναγίτσα μας θα είναι δίπλα σου και θα σε προσέχει..να μου πεις τι ώρα θα τη κάνεις και θα σου ανάψω ένα κεράκι που έχω από τον επητάφιο..θα κάνουμε ομαδική προσευχή και θα πάνε όλα τέλεια!!!

όμως μην παραμελήσεις το φαγάκι σου άκουσες τι είπε ο γιατρός??να ψάξουμε και στο νετ να δούμε αν υπάρχουν τροφές συγκεκριμένες που βοηθάνε!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

λατρεια με το καλο να την κανεις να τελειωνεις.

Ευχαριστω αγαπη!!!Αντε να ερχονται σπορακια να μπαινουμε σε σειρα επιτελους!Θα κατεβω στην Βιοιατρικη σε λιγο εχω να κλεισω ραντεβου και για υπερηχο τι τραβαμε Θεε μου!

ευαγγελία μου, η Παναγίτσα μας θα είναι δίπλα σου και θα σε προσέχει..να μου πεις τι ώρα θα τη κάνεις και θα σου ανάψω ένα κεράκι που έχω από τον επητάφιο..θα κάνουμε ομαδική προσευχή και θα πάνε όλα τέλεια!!!

όμως μην παραμελήσεις το φαγάκι σου άκουσες τι είπε ο γιατρός??να ψάξουμε και στο νετ να δούμε αν υπάρχουν τροφές συγκεκριμένες που βοηθάνε!!

Νεραιδακι μου γλυκο ευχαριστω παρα πολυ!Μολις κλειστει το ραντεβου θα σας ενημερωσω!

Μην με πληγωνεις με το φαγακι ειδες ποσο τρωω δεν μου φαινεται (ακομα) αλλα τρωω :( Παιρνω παιδικη ασπιρινη καθημερινα αλλα μεχρι τωρα δεν εχει βοηθησει ισως μετα την εξεταση να ειναι καλυτερα...θα δουμε...

Διαφημίσεις

μαράκι μου, μην σκέφτεσαι έτσι από τώρα σε ικετεύω...σου μιλάω εγώ που αν δεν με έπιαναν τα ψυχολογικά μου θα ετοίμαζα τις ενέσεις..θέλω να σκέφτεσαι θετικά όλα θα πάνε καλά..θα είναι η πρώτη και η τυχερή...κάθε άλλη σκέψη διώξε τη μακρυά..

μην χάσεις τις γόνιμες τουλάχιστο..μην αγχωθείς..χαλαρά..

Θα προσπαθήσω, απλά είναι μέρες που ξυπνάς και τα βλέπεις όλα μαύρα και άλλες που είσαι αισιόδοξη. Πιστεύω σε όλες σας έχει συμβεί αυτό. Ας ελπίσουμε, ότι μέρα είναι θα περάσει και αύριο θα είναι όλα καλύτερα για όλες μας.

maria v μακάρι αυτός ο κύκλος να είναι ο τυχερός,το έχουμε δει αλλωστε κ σε άλλες κοπέλες που μένουν πρίν την εξωσωματικη!

το κόστος είναι πραγματικα μεγάλο αλλά σε θέλω αισιοδοξη γιατί να μην πετύχει εεε?

Αχ το ξέρω ότι πρέπει να είμαι αισιόδοξη, και ήμουν, αλλά... είναι δυνατόν να μην σκέφτεσαι και τις δύο πιθανές περιπτώσεις?

Οι περισσοτερες στην ιδια κατασταση ειμαστε!Εγω εχω το αγχος αν δεν μου βρει κατι στην υστεροσκοπηση και μου πει παμε σε εξωσωματικη 'θα καταρρευσω'.

Οπως βλεπεις ομως υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που με τις εξωσωματικες δεν τα καταφερανε αλλα μεινανε φυσιολογικα.Ισως το συστημα μετα τις ορμονες να παιρνει μπρος η το μυαλο να εχει βγαλει την ολη διαδικασια και να εχει αποβαλει το αγχος και να συναινουν ολα σε μια φυσιολογικη κυηση..Ολες θα εχουμε το θαυματακι μας ειμαι σιγουρη!!!

Το ξέρω ότι όλες το έχετε ζήσει και έχετε τους ίδιους φόβους, γι αυτό και το λέω εδώ μέσα που θα με καταλάβετε. Κοριτσάκι μου, όλα καλά θα πάνε στην υστεροσκόπηση και μετά όλα τα υπόλοιπα θα πάρουν τον δρόμο τους.

τελειωσες με της διαδικασιες επιτροπες κτλ πηρες κ τα φαρμακα α τωρ απου το ειπα να παρω τηλ να ρωτησω εαν ηρθαν τα δικαμου .

ας ελπισουμε ναμην τα χρειαστειας ;);)

Επιτροπή περνάω την άλλη Πέμπτη και μου είπαν ότι αν έχεις όλα τα χαρτιά είναι τυπική διαδικασία. Τα φάρμακα την ίδια μέρα θα πάω να μου τα γράψουν και θα πάω στο φαρμακείο του ΙΚΑ και θα τα πάρω. Την μεθεπόμενη εβδομάδα περιμένω περίοδο και ξεκινάμε.

HvAnp3.png

μαράκι αν είναι μόνο σήμερα και αύριο θα είσαι καλύτερα..τότε μια χαρά..όχι όμως να σε πάρει από κάτω...!!!

όλες το έχουμε μια μέρα έτσι μια μέρα γουβέτσι...και την άλλη κοκορέτσι..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

μαράκι αν είναι μόνο σήμερα και αύριο θα είσαι καλύτερα..τότε μια χαρά..όχι όμως να σε πάρει από κάτω...!!!

όλες το έχουμε μια μέρα έτσι μια μέρα γουβέτσι...και την άλλη κοκορέτσι..

:P αυτό με το κοκορέτσι πολύ μου άρεσε!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...