Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

maria v , αυτές τις μέρες να είσαι αισιόδοξη και χαλαρή...

και έχεις δουλίτσες...είπαμε μέρα παρά μέρα και σε λίγες μέρες κάθε μέρα..!!!

:)

κοπέλες που είστε??

γωργία??Maria-s???

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα τινα μου, καλά είμαι...έχω τα πονάκια μου...

εσύ όλα καλά??πως είσαι???1/11 σου είπε να κάνεις χοριακή?? νιώθεις κάτι??

1533345xcnw09g7xt.gif

τα γνωστά...πρήστηκε το στήθος μου πολύ και εχω πονάκια έντονα.

1/11 είναι να κάνω χοριακή αλλά στους 2 τελευταίους κύκλους μου ήρθε νωρίτερα αν γίνει παλι το ίδιο βλέπω την τετάρτη να αδιαθετώ κλαψ

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Θυμησέ με ποία ημερομηνία την έκανες?δεν σου δίνει προγεστερόνη ε??

μακάρι να μην σου έρθει κορίτσακι μου και να έχουμε ευχάριστα...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!! τι μου κανετε?

εκανα καφεδακι να πιω μαζι σας οπως κ καθε μερα αλλωστε κ μετα να κανω καμια δουλεια γιατι βρομισαμε εδω μεσα χιχιχι!!!

Φιλεναδα απο σημερα θα παρω το αιμα μου πισω τον εχω αποκλειστικοτητα τον υπολογιστη!:D

Καλημερουδια!

maria v , αυτές τις μέρες να είσαι αισιόδοξη και χαλαρή...

και έχεις δουλίτσες...είπαμε μέρα παρά μέρα και σε λίγες μέρες κάθε μέρα..!!!

:)

Επειδή με το που θα αδιαθετήσω, ξεκινάμε εξωσωματική, σε αυτόν το κύκλο είπαμε ότι δεν θα κάνουμε τίποτα με πρόγραμμα. Αν έχουμε διάθεση θα κάνουμε, αλλιώς όχι. Γι αυτό, άρχισαν να με πιάνουν τα ψυχολογικά μου, πολλά λεφτά βρε κορίτσια, και άντε αν πετύχει χαλάλι. Αν δεν πετύχει? Μετά δεν θα μπορούμε να κάνουμε 2η. Πριν ένα χρόνο μου φαινόταν τόσο μακρινό το να κάνω εξωσωματική, σχεδόν αδύνατο, πίστευα ότι θα μείνω φυσιολογικά και να που φτάσαμε. Μακάρι όσες περιμένετε τώρα να μείνετε εγκυούλες, μέσα από την καρδιά μου σας το εύχομαι και να μην χρειαστεί να κάνετε τίποτα άλλο.

HvAnp3.png

καλημερα κ απο μενα!! τι μου κανετε?

εκανα καφεδακι να πιω μαζι σας οπως κ καθε μερα αλλωστε κ μετα να κανω καμια δουλεια γιατι βρομισαμε εδω μεσα χιχιχι!!!

καθαρή???

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

νεραιδούλα 18/10 την έκανα, παίρνω προγεστερόνη αλλά μου ήρθε τις 2 προηγούμενες φορές ενω έπαιρνα..δεν καταλαβαίνει τίποτα λέμε...

καλώς τα κορίτσια σας περιμέναμε να πίουμε καφεδάκι!

maria papa πες μας ευχάριστα

evangellia πότε θα κάνεις υστεροσκόπηση?

Επειδή με το που θα αδιαθετήσω, ξεκινάμε εξωσωματική, σε αυτόν το κύκλο είπαμε ότι δεν θα κάνουμε τίποτα με πρόγραμμα. Αν έχουμε διάθεση θα κάνουμε, αλλιώς όχι. Γι αυτό, άρχισαν να με πιάνουν τα ψυχολογικά μου, πολλά λεφτά βρε κορίτσια, και άντε αν πετύχει χαλάλι. Αν δεν πετύχει? Μετά δεν θα μπορούμε να κάνουμε 2η. Πριν ένα χρόνο μου φαινόταν τόσο μακρινό το να κάνω εξωσωματική, σχεδόν αδύνατο, πίστευα ότι θα μείνω φυσιολογικά και να που φτάσαμε. Μακάρι όσες περιμένετε τώρα να μείνετε εγκυούλες, μέσα από την καρδιά μου σας το εύχομαι και να μην χρειαστεί να κάνετε τίποτα άλλο.

μαράκι μου, μην σκέφτεσαι έτσι από τώρα σε ικετεύω...σου μιλάω εγώ που αν δεν με έπιαναν τα ψυχολογικά μου θα ετοίμαζα τις ενέσεις..θέλω να σκέφτεσαι θετικά όλα θα πάνε καλά..θα είναι η πρώτη και η τυχερή...κάθε άλλη σκέψη διώξε τη μακρυά..

μην χάσεις τις γόνιμες τουλάχιστο..μην αγχωθείς..χαλαρά..

1533345xcnw09g7xt.gif

maria v μακάρι αυτός ο κύκλος να είναι ο τυχερός,το έχουμε δει αλλωστε κ σε άλλες κοπέλες που μένουν πρίν την εξωσωματικη!

το κόστος είναι πραγματικα μεγάλο αλλά σε θέλω αισιοδοξη γιατί να μην πετύχει εεε?

Οι περισσοτερες στην ιδια κατασταση ειμαστε!Εγω εχω το αγχος αν δεν μου βρει κατι στην υστεροσκοπηση και μου πει παμε σε εξωσωματικη 'θα καταρρευσω'.

Οπως βλεπεις ομως υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που με τις εξωσωματικες δεν τα καταφερανε αλλα μεινανε φυσιολογικα.Ισως το συστημα μετα τις ορμονες να παιρνει μπρος η το μυαλο να εχει βγαλει την ολη διαδικασια και να εχει αποβαλει το αγχος και να συναινουν ολα σε μια φυσιολογικη κυηση..Ολες θα εχουμε το θαυματακι μας ειμαι σιγουρη!!!

Φιλεναδα απο σημερα θα παρω το αιμα μου πισω τον εχω αποκλειστικοτητα τον υπολογιστη!:D

Καλημερουδια!

κατσε εκει κ μην κουνιεσαι καθολου χαχαχα κ αμα ερθει πες του μολις εκατσα κ δεν παω πουθενα χιχιχι

τελειωσες με της διαδικασιες επιτροπες κτλ πηρες κ τα φαρμακα α τωρ απου το ειπα να παρω τηλ να ρωτησω εαν ηρθαν τα δικαμου .

ας ελπισουμε ναμην τα χρειαστειας ;);)

καθαρή???

ακομα ναι γιατι ακομα ειμαι στον κυκλο μου απο αυριο αν δεν ερθει θα λεμε οκ σημερα ειναι 29 μερα οπως την προηγουμενη φορα.

εσυ καθαρη?

νεραιδούλα 18/10 την έκανα, παίρνω προγεστερόνη αλλά μου ήρθε τις 2 προηγούμενες φορές ενω έπαιρνα..δεν καταλαβαίνει τίποτα λέμε.

καλώς τα κορίτσια σας περιμέναμε να πίουμε καφεδάκι!

maria papa πες μας ευχάριστα

evangellia πότε θα κάνεις υστεροσκόπηση?

κ εσυ σαν εμενα επαιρνα δεν επαιρνα προγεστερονη ενα κ το αυτο χαχα αυτην αταραχη κατεβαινε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...