Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καληνυχτα Νεραιδακι μου!

Εγω θα κανω παρεα στην μαρια παπα να ψησουμε τις μπαγκετες χαχαχα:D

της εφαγα κιολας !! τιποτα δεν εμεινε χαχαχα!!

καληνυχτα tinkerbell!24 τα λεμε αυριο το πρωι πινοντας καφεδακι !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Ουφ, εφαγα μια μακαροναδα τριοροφη και συνηλθα!

Λια, καλα το λεω οτι εισαι η πιο ορθολογιστρια της παρεας! Μια χαρα τα σκεφτεσαι, χαμογελο και θα την καταφερουμε τη ζωη μας! Εχεις χρονο μπροστα σου, ας χαρειτε και λιγο τον ερωτα σας χωρις εννοιες! Αρκετα πια! Οσο για τη μπατιροτσαρκα, εμεις τη συνηθιζουμε απο τις καλες κιολας εποχες! Πρωτοχρονια στο αμαξι, με κρασακι και φυστικια! Ζεστο κρασι στο θερμος και βολτες στα σοκακια! Μια χαρα τα δυο μας!

Georgkat, βουτια στο μελι κοριτσι μου!! Και καλη απολαυση;)!

maria papa, παλι θα φας βρε; Ασε και τιποτα για αυριο!

Evangeliapan, εμεις αντιθετα, ολο πηγαιναμε γιατι ολοι οι φιλοι εχουν πιτσιρικια και δε μπορουν να ξεμυτισουν. Ε, απο καποια στιγμη νοιωθαμε σαν οικογενειαρχες χωρις οικογενεια! Τωρα τους φωναζουμε για κανα ποτακι εξω, οποτε μπορουν να κανονισουν με γιαγιαδες, αλλιως Σαββατοκυριακα στο μεταξυ μας!

tinkerbel!24, καληνυχτα μικρουλα! Και μια μερα ολο εκπληξεις αυριο:D!

τωρα που γυρισα δεν ειναι καμια σας μεσα?

ευαγγελια κατι πρεπει να κανεις με 1 υπολογιστη στο σπιτι δεν γινετε ευτυχως εμεις εχουμε ο καθενας το λαπτοπ του κ ειμαστε μια χαρα γιατι αλλιως θα καθομουνα στο pc μονο οταν θα ηταν στην δουλεια γιατι ολοι μερα ειμαστε κ οι 2 στο Pc εξαρτηση λεμε.

παω να βαλω πυτζαμουλες κ βουτια στο κρεββατι !!!

καληνυχτα κ ονειρα γλυκα !!! φιλακια!! τα λεμε το πρωι ( καλα οχι κ πολυ πρωι μετα της 10:30 ) με καφεδακι!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια κ καλη εβδομαδα!! Καλε τι γινεται εδω? ενα διημερο ελειψα κ εκτος του οτι γραψατε 10 σελιδες, απο σημερα μετραμε κ καθυστερησεις;;;; Αααααα τελειααααα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια. Τι κάνετε? Όντως γράψατε πολλά! Καλώς ήρθαν τα νέα μέλη της παρέας!!! Μελετίνα καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις! Καλή εβδομάδα σε όλες με πολλά ευχάριστα!

Με αυτό τον καιρό, ψιχοπλακώνομαι τελείως. Γιατί κάποια πράγματα τόσο εύκολα για άλλους, για εμάς να είναι τόσο δύσκολα?

HvAnp3.png

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια. Τι κάνετε? Όντως γράψατε πολλά! Καλώς ήρθαν τα νέα μέλη της παρέας!!! Μελετίνα καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις! Καλή εβδομάδα σε όλες με πολλά ευχάριστα!

Με αυτό τον καιρό, ψιχοπλακώνομαι τελείως. Γιατί κάποια πράγματα τόσο εύκολα για άλλους, για εμάς να είναι τόσο δύσκολα?

Κ εγω αυτό αναρωτιέμαι συνέχεια...:(

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...