Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Με πέτυχες στην αναμονή του Έλενα αλλά είναι για κάτι χαρτιά, όχι για προσπάθεια! 

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Λια μου είπες μια λέξη που πραγματικά με εκφράζει τόσο πολυ.. ^^ βαρέθηκα να μετράω μερες^^ πόσο κουραστικό ειναι αυτό...!!

Νεραιδουλα κ εγω το κλασσικό cheesecake ξέρω να φτιάχνω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μην ξεσηκώνεστε και μου απογοητευτείτε…….από Τρίτη θα αρχίσουμε να χοροπηδάμε. Και ο άντρας μου έχει τσακίσει το ψυγείο, αλλά δεν είναι έγκυος.

Να σας πω εχθές σκεφτόμουν τι μου κοστίζει όταν καλώ φίλους σπίτι. Και καλά δεν έχουμε χρήματα για να βγαίνουμε έξω, αλλα αν υπολογίσεις τα ποτά, μπύρες, κεράσματα, πατατάκια, μεζεδάκια και ταλαιπωρία να καθαρίσεις και να συμμαζέψεις, όοοοοοχι ευχαριστώ. Με τα ίδια χρήματα και λιγότερα βγαίνουμε έξω και περνάμε μια χαρά. Άσε που τον τελευταίο καιρό άρχισα να νιώθω βλάκας γιατί όλοι σε εμένα μαζεύονται.

Την μπατιρότσαρκα την ξέρετε? Όταν τελειώνουν τα λεφτά, σπόρια, μπύρες από το σπίτι και παγκάκι στο Λευκό Πύργο. Χλίδαααα !! Τώρα φυσικά ο καιρός δεν ενδείκνυται και τα κεφάλια μέσα.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Ελα να σε κερασω αγαπημενη μονο με τυρι εμεινε ομως πριν λιγο εφαγε το τελευταιο κομματι σπανακοτυροπιτας ο καλος μου!Εμενα μου αρεσει το αλμυρο-γλυκο πηρα μια κομματαρα τυροπιτα και την ελουσα με μελι...Να χαμε και λιγο τσηζκεηκ μαλα θα ητανε...

μιαμ μιαμ !! ανορεξιες εχουμε βλεπω !!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Λοιπον το αποφάσισα.... Θα μπαίνω στο φόρουμ μόνο με γεμάτο στομάχι!!!! Τι είστε εσείς καλε;;;;; Εγω σημερα έχω φάει μισό τοστ, λίγη σαλάτα με τυρί και περιμένω το βράδυ να φάω κοτόπουλο ψητό. Και διαβάζω..... Ποπ κορν, σοκολατιτσες, μπυριτσες, τσιζκεικ, γιουβετσι, μακαρόνια με κρέας και σάλτσα, κοτόπουλο με καρυ, τυρόπιτα λουσμενη με μέλι, κιμαδες.................. Απονα θηλυκά !!!!!!!!!'

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

εγώ και η παπα αύριο δεν θέλουμε να έχουμε επισκέψεις..εγώ δεν νομίζω να τη γλιτώνω...

από αύριο θα μετράνε καθυστέρηση η γεωργία και η μαρια s...που ξέρουν και πότε έκαναν ωορρηξία...

εγώ και η παπα δεν ξέρουμε πότε κάναμε ωορρηξία..σήμερα είναι η 28 μέρα...εγώ έχω φτάσει και στις 31 άρα έχω πολλές πολλές μέρες ακόμη...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κορίτσια μην ξεσηκώνεστε και μου απογοητευτείτε…….από Τρίτη θα αρχίσουμε να χοροπηδάμε. Και ο άντρας μου έχει τσακίσει το ψυγείο, αλλά δεν είναι έγκυος.

Να σας πω εχθές σκεφτόμουν τι μου κοστίζει όταν καλώ φίλους σπίτι. Και καλά δεν έχουμε χρήματα για να βγαίνουμε έξω, αλλα αν υπολογίσεις τα ποτά, μπύρες, κεράσματα, πατατάκια, μεζεδάκια και ταλαιπωρία να καθαρίσεις και να συμμαζέψεις, όοοοοοχι ευχαριστώ. Με τα ίδια χρήματα και λιγότερα βγαίνουμε έξω και περνάμε μια χαρά. Άσε που τον τελευταίο καιρό άρχισα να νιώθω βλάκας γιατί όλοι σε εμένα μαζεύονται.

Την μπατιρότσαρκα την ξέρετε? Όταν τελειώνουν τα λεφτά, σπόρια, μπύρες από το σπίτι και παγκάκι στο Λευκό Πύργο. Χλίδαααα !! Τώρα φυσικά ο καιρός δεν ενδείκνυται και τα κεφάλια μέσα.

Λια μου κι εγω πριν κανα 6 μηνο τα ιδια εκανα συνεχεια τραπεζι και συνεχεια στην κουζινα ημουνα.Ευτυχως τα εκοψα και ηρεμησα δεν συμφερει να τους περιποιεισαι συνεχεια εσυ ολους!

εγώ και η παπα αύριο δεν θέλουμε να έχουμε επισκέψεις..εγώ δεν νομίζω να τη γλιτώνω...

από αύριο θα μετράνε καθυστέρηση η γεωργία και η μαρια s...που ξέρουν και πότε έκαναν ωορρηξία...

εγώ και η παπα δεν ξέρουμε πότε κάναμε ωορρηξία..σήμερα είναι η 28 μέρα...εγώ έχω φτάσει και στις 31 άρα έχω πολλές πολλές μέρες ακόμη...

Εγω χτες είχα ωορρηξια τινκερακι μου...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Λια μου είπες μια λέξη που πραγματικά με εκφράζει τόσο πολυ.. ^^ βαρέθηκα να μετράω μερες^^ πόσο κουραστικό ειναι αυτό...!!

Sissy μου όπως είπα και στα κορίτσια όταν βρεθήκαμε, τσάκισα τα μούτρα μου τόοοοσες πολλές φορές αυτά τα 3μιση χρόνια που προσπαθώ, που έχασα τον εαυτό μου και επηρέασα τον άντρα μου στο χειρότερο βαθμό.

Το σίγουρο είναι ότι θα πάω σε εξωσωματική. Δεν ξέρω πότε γιατί λεφτά δεν έχουμε, αλλα μπορεί σε 6 μήνες, μπορεί σε 1 χρόνο. Μέχρι τότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα, και έχω σταματήσει να ελπίζω. Έχω αφήσει αυτό το θέμα στο Θεό και περιμένω.

Αντί λοιπόν να μετράω τις μέρες της ζωής μου, βάζω ζωή στις μέρες μου……..

9aXep2.png

Διαφημίσεις

εγω και η παπα αυριο περιμενουμε αρα εχουμε ακομη

να μην ερθει ουτε αυριο ουτε για τους επομενους μηνες!!! ;)

Πάω να κάνω γιόγκα. On line σύνδεση με το σύμπαν για να κάψω το cheesecake……….χαχαχα.

Το αγόρι μου ζήλεψε, γιατί από αύριο έχει άδεια και για να μην χάσει την φόρμα του, είπε ότι θα κάνουμε μαζί ασκήσεις. Είναι και ψωνάρα τι να τον κάνω?

Κατερινάκι μου φιλάκια πολλά, πολλά, πολλά. Θέλω να ελπίζω ότι το γλέντησες και εσύ εχθές το βράδυ……..

9aXep2.png

εβαλα να ψυνετε μπαγκετες κ ρολα με κρεμα μεσα κ να τι θα φαω εκαψα λιγες θερμιδες πριν κ πρεπει να της αναπληρωσω χιχιχι!!!

κατερινα δωστου να καταλαβει τωρα του δικου σου!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...