Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Με πέτυχες στην αναμονή του Έλενα αλλά είναι για κάτι χαρτιά, όχι για προσπάθεια! 

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Του δινω ενα τεταρτο διωρια και βαζω την κατσαρολα! Αρχισα να δαγκωνω!

Georgia μην φας τις μπούκλες σου.......χαχαχαχα

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Βαριέμαι…………..καθάρισα και την κουζίνα, και έχω βαρεθεί να βλέπω τηλεόραση.

Μου τη δίνει που είναι νύχτα έξω. Με καλεί και το cheesecake απʼ το ψυγείο…..eat me…….eat me…….EAT ME.

Λέω να χτυπήσω ένα μεγάλο κομμάτι και να κάνω μια δίωρη γιόγκα να περάσει και η ώρα. Και που κάθομαι τι κάνω?

Όλοι σπίτια τους είναι σήμερα. Δεν κυκλοφορεί ούτε γάτα.

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Καλά μου κορίτσια τι γίνεται εδώ;; Λίγες ώρες έλειψα και μόλις μπήκα άρχισα να μυριζομαι εγκυμοσυνες!! Λοιπόν ανακεφαλαιωνουμε.. Περιμένουμε την τοξοτινα μας, τη νεραιδουλα μας και την doctor Γεωργία μας!! Ακόμα περιμένουμε και τα 2 new entry κορίτσια τη maria s και το ζουζουνακι!! Τα είπα σωστά;;

Ευαγγελία ξεκινα να πλεκεις από τώρα!!! Δεν προλαβαινεις.. Λια μου χαίρομαι που το γλεντας τόσο!!

Λια μηπως μαζι με το eat me ακους και το ονομα μου?:D Εχω λυσσαξει να τρωω σημερα!

georgia εχω κοτοπουλακι με καρυ ελα παιδι μου να φας τι καθεσαι νηστικη?

Sissy ας ερθουν οι χαρες και να δεις τι καλα θα πλεχτουν ολα...

Μμμμμμμμμ…..το τσάκισα !!! Tinker πιο είναι το κανονικό και ποιο το αμερικάνικο? Εγώ έκανα την βάση με τρίμματα μπισκότου, κρέμα, και επάνω βύσσινο. Κόλαση !!!

Evangelia τι μας πιάνει όταν κρυώνει ο καιρός και σαβουριάζουμε? Και άντε εσύ……έχεις μεταβολισμό. Εγώ έχω περιφέρεια…….

Sissy μου έχει ένα μήνα που το έχω ξεσκίσει στη κραιπάλη γιατί κουράστηκα να κλαίω τη μοίρα μου και να μετράω μέρες 3μιση χρόνια τώρα. Το κακό είναι πως δεν έχουμε παρέα πλέον……είναι όλοι κλεισμένοι σπίτια τους, μετράνε τα ευρώ και περιμένουν το τέλος του κόσμου.

9aXep2.png

Διαφημίσεις

εγω και η παπα αυριο περιμενουμε αρα εχουμε ακομη

το ημερολογιο ηρθε ο δικος μου κ το κατεβασε κ βλεπει οτι αυριο ειναι να αδιαθετησω δεν του ειπα κ για τα καφε που ειχα κ αρχισε μακαρι να μην ερθει μακαρι να μην ερθει του πανε μεσα τωρα δεν σε χρειαζομαι αλλο .

γλυκο δεν θελω κατι αλμυρο θελω μια πιτα που την λεω απ το πρωι ενα κατι !!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

το ημερολογιο ηρθε ο δικος μου κ το κατεβασε κ βλεπει οτι αυριο ειναι να αδιαθετησω δεν του ειπα κ για τα καφε που ειχα κ αρχισε μακαρι να μην ερθει μακαρι να μην ερθει του πανε μεσα τωρα δεν σε χρειαζομαι αλλο .

γλυκο δεν θελω κατι αλμυρο θελω μια πιτα που την λεω απ το πρωι ενα κατι !!

Ελα να σε κερασω αγαπημενη μονο με τυρι εμεινε ομως πριν λιγο εφαγε το τελευταιο κομματι σπανακοτυροπιτας ο καλος μου!Εμενα μου αρεσει το αλμυρο-γλυκο πηρα μια κομματαρα τυροπιτα και την ελουσα με μελι...Να χαμε και λιγο τσηζκεηκ μαλα θα ητανε...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...