Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Με πέτυχες στην αναμονή του Έλενα αλλά είναι για κάτι χαρτιά, όχι για προσπάθεια! 

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κορίτσια να κατεβάσετε της clearblue http://www.clearblue.com/gr/cycle-calendar.php

ιδιαίτερα αν χρησιμοποιείται τα τεστ...μαρία κατέβασε το τώρα και θα σου πει και πότε να κάνεις και το τεστ εγκυμοσύνης

δε δουλευει στον υπολογιστη μου :confused:
Α ρε, Evangeliapan, ας εχουμε κανα καλο και σου κανω δωρο τις καλυτερες βελονες!!! Οσο για τη Σασα, αν μπορεις να φας ενα ταψι παστιτσιο σε ενα μεσημερι, τοτε εχεις πιθανοτητες!!! Ηταν εκτος συναγωνισμου το παπι, σου λεω!

s_maria, ευχομαι να σου κανει την εκπληξη! Πολλες κοπελες οταν αποφασιζουν να ξεκινησουν υποβοηθουμενη, χαλαρωνουν και τσουπ!

μακαρι Γεωργια μου,ελπιζω και εσενα να ΜΗΝ ερθει :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν σου το κατεβάζει??μήπως σου λέει να κατεβάσεις κάτι άλλο για να μπορέσει να δουλέψει??

εγώ το κατέβασα sto desktop και μετά το άνοιξα και είναι κάτω στη μπάρα εκεί που δείχνει την ώρα κλπ...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Α ρε, Evangeliapan, ας εχουμε κανα καλο και σου κανω δωρο τις καλυτερες βελονες!!! Οσο για τη Σασα, αν μπορεις να φας ενα ταψι παστιτσιο σε ενα μεσημερι, τοτε εχεις πιθανοτητες!!! Ηταν εκτος συναγωνισμου το παπι, σου λεω!

s_maria, ευχομαι να σου κανει την εκπληξη! Πολλες κοπελες οταν αποφασιζουν να ξεκινησουν υποβοηθουμενη, χαλαρωνουν και τσουπ!

georgia μου μονο βελονακι τις βαριεμαι τις βελονες :tongue:

Ας εχουμε καλο νεο κι εγω πλεκω ολημερις κι οληνυχτις :P

δεν σου το κατεβάζει??μήπως σου λέει να κατεβάσεις κάτι άλλο για να μπορέσει να δουλέψει??

εγώ το κατέβασα sto desktop και μετά το άνοιξα και είναι κάτω στη μπάρα εκεί που δείχνει την ώρα κλπ...

δεν μπορεις να το στειλεις εσυ ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μου το κατεβαζει,το κανω εγκατασταση και οταν το ανοιγω που βγαζει μια σελιδα και μετα ενα παραθυρο που λεει οτι υπαρχει ενα σφαλμα ,παταω συνεχεια αλλα τιποτα!δεν πειραζει,θα δοκιμαζω να το εγκαταστησω παλι και αν δουλεψει δουλεψε

Διαφημίσεις

georgia μου μονο βελονακι τις βαριεμαι τις βελονες :tongue:

Ας εχουμε καλο νεο κι εγω πλεκω ολημερις κι οληνυχτις :P

Σε εχω ικανη να το κανεις!! Πεντε τσαντακια σε μια νυχτα εφτιαξες, ποια σε προλαβαινει;

Εχω βαρεθει να πηγαινω τουαλετα! Ζαλισα το κεφαλι των απο-κατω με τα καζανακια:D!

αύριο το πρωί θα κάνεις και άλλο τεστακι

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Ναι! Ο προηγουμενος κυκλος ηταν 26 μερες, αλλα η περιοδος ειχε ερθει 14 μερες μετα το χαμογελο. Σημερα ειναι παλι η 14η απο το χαμογελο, αλλα εχω γινει τουμπανο! Που να ετρωγα κιολας! Αρχισα να ζαλιζομαι απο την πεινα! Μου φαινεται θα παω να βαλω τα μακαρονια να γινουν κι ας τα φαει κρυα!!! Αμαν πια!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...