Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

μπολικη μπολικη μπεμπεδοσκονη παντου........
tinkerbell να ναι ευλογημένα τα αυγουλάκια και να γονιμοποιηθούν και να γίνουν μπεμπακια :-)

ευχαριστώ..μακάρι να καταφέρει να με βρει..δεν έχει και άνεμο..είμαι και μακρυά..

ευχαριστώ Βασουλίνι μου μακάρι να βοηθήσει η Παναγία να γονιμοποιηθούν...:P:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδή το φατσοβιβλίο έπαιξε σήμερα σας παραθέτω και εγώ αυτό που μου έστειλαν..μια μικρή προσευχούλα για τη κάθε μέρα

Αλήθεια πόσοι από εσάς γνωρίζεται που είναι αφιερωμένη η κάθε ημέρα της εβδομάδας;

Η Κυριακή είναι αφιερωμένη στην Ανάσταση του Κυρίου - Παναγία Τριάς ο Θεός ελέησον ημάς.

Η Δευτέρα είναι αφιερωμένη στους Αγίους Ταξιάρχες - Άγιοι Αρχάγγελοι, πρεσβεύσατε υπέρ ημών.

Η Τρίτη είναι αφιερωμένη στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και Βαπτιστή - Βαπτιστά του Χριστού, πρέσβευε υπέρ ημών.

Η Τετάρτη είναι αφιερωμένη στην Σταύρωση του Κυρίου και στην Υπεραγία Θεοτόκο - Σταυρέ του Χριστού, σώσον με τη δυνάμει σου και Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς.

Η Πέμπτη είναι αφιερωμένη στους Αγίους Αποστόλους και τον Άγιο Νικόλαο - Άγιοι Απόστολοι, πρεσβεύσατε υπέρ ημών και Άγιε Νικόλαε, πρέσβευε υπέρ ημών.

Η Παρασκευή είναι αφιερωμένη στην Σταύρωση του Κυρίου - Σταυρέ του Χριστού, σώσον με τη δυνάμει σου.

Το Σάββατο είναι αφιερωμένο στους Αγίους Πάντες - Άγιοι Πάντες, πρεσβεύσατε υπέρ ημών.

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

πωωωωωωω!!!τι να πω μεγάλη η χάρη της και μακάρι να είναι πάντα δίπλα σε όλα τα παιδάκια του κόσμου που την έχουν ανάγκη......

Ακόμα και τυχαιά να είναι όλα αυτά ,αν και πιστεύω πως τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή μας, να πας αν αυτό νιώθεις............

Ευχομαι αίσιο τέλος και πάντα δυνατή στη νυφούλα σου...............:D:D:D

Ευχαριστω πολυ η αληθεια ειναι οτι εχει περασει πολλα μακαρι να ειναι καλα απο δω και περα...Και σε σενα ευχομαι με το μπεμπε σου συντομα!

πωωωωωωω!!!τι να πω μεγάλη η χάρη της και μακάρι να είναι πάντα δίπλα σε όλα τα παιδάκια του κόσμου που την έχουν ανάγκη......

Ακόμα και τυχαιά να είναι όλα αυτά ,αν και πιστεύω πως τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή μας, να πας αν αυτό νιώθεις............

Ευχομαι αίσιο τέλος και πάντα δυνατή στη νυφούλα σου...............:D:D:D

Ευχαριστω πολυ ειστε πολυ γλυκες κοριτσια μου ολες!Να σας εχει ο Θεος καλα!

Ο Θεός να της δίνει δύναμη και κουράγιο.

Να εισαι καλα νεραιδακι μου και ο Θεουλης να κανει τα αυγουλακια σου μπεμπακια ζουμπουρλουδικα !!!Ολη η θετικη μου σκεψη και οι προσευχες μου θα ειναι μαζι σου!!!Η Αγια Μαρινα να σε ευλογει!

Διαφημίσεις

Καλημέρα δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω για υπέρηχο σήμερα..θα δείξει..πάντως μια 2 άποψη θα την έχουμε:)))

πολλοί Άγιοι αυτό το μήνα..και ο Προφήτης Ηλίας και η Αγία Χριστίνα..

όλοι τους να είναι βοήθεια μας.

janneta σου είπε ο γιατρός να μείνεις σπίτι τόσες μέρες ή εσύ το ήθελες??

ετυχε κοπελα μου να εχω αδεια!2-3 μετα εκανα ελαχιστες δουλειες φυλαγομουν και φυλαγομαι μεχρι τη χοριακη !εχω την αισθηση οτι εχω ευαισθητη μητρα.ολο νιωθω πονακια απο τοτε που προσπαθουμε και λεω ας μην κινουμαι και πολυ να γαντζωθει καλα το μπεμπε.

περασα απο την αγια μαρινα της γειτονιας μου σημερα και αναψα και ενα κερακι για ολες!το ειχα ξεχασει οτι εχω αγια μαρινα κοντα και απο τ ις πολλες αναφορες που κανετε,αμμαν λεω να πεταχτω μετα τη δουλεια.μακαρι παναγια μου να εχουμε ολες καλα αποτελεσματα..

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

2 αυγουλάκια 1.5 το κάθε ένα!!Πέμπτη πάω για πρεγκνύλ..

ρίξτε λίγη μπεμπεδόσκονη!!!

Έπεσα ενα εξω φτου:rolleyes::rolleyes:είπα θα εχεις τρία.......... Εύχομαι μάτια μου να πάνε όλα καλά και να είναι η τελευταία φορά που αγώνιατε με τον αντρουλη σου.Τόσες προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να έχουμε όλες τα μωράκια μας,θα μας ακούσει ο καλός θεούλης δεν μπορεί:P:p:p

Βρε κορίτσια στη λίστα Νο 1 ποιά έχει σειρά?????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα έρθει, θα έρθει. Θα είναι όλα Απριλιάτικα τα μωρούλια μας.

stogiaki μου πως εισαι?Εσυ εχεις καθολου πονακια?Εγω και πιατα να πλυνω ορθια νιωθω καπως...Ρωταω εσενα γιατι εμεις οι δυο μονο πονεσαμε μαλλον στην σπερματεγχυση :cool:

ετυχε κοπελα μου να εχω αδεια!2-3 μετα εκανα ελαχιστες δουλειες φυλαγομουν και φυλαγομαι μεχρι τη χοριακη !εχω την αισθηση οτι εχω ευαισθητη μητρα.ολο νιωθω πονακια απο τοτε που προσπαθουμε και λεω ας μην κινουμαι και πολυ να γαντζωθει καλα το μπεμπε.

περασα απο την αγια μαρινα της γειτονιας μου σημερα και αναψα και ενα κερακι για ολες!το ειχα ξεχασει οτι εχω αγια μαρινα κοντα και απο τ ις πολλες αναφορες που κανετε,αμμαν λεω να πεταχτω μετα τη δουλεια.μακαρι παναγια μου να εχουμε ολες καλα αποτελεσματα..

Και εσυ?Και εγω εχω πονακια και νομιζα πως ειμαι υπερβολικη...Οχι τρελλο πονο αλλα νιωθω καπως...Βοηθεια μας και η Αγια Μαρινα να μας ευλογησει ολες!

Διαφημίσεις

επειδή το φατσοβιβλίο έπαιξε σήμερα σας παραθέτω και εγώ αυτό που μου έστειλαν..μια μικρή προσευχούλα για τη κάθε μέρα

Αλήθεια πόσοι από εσάς γνωρίζεται που είναι αφιερωμένη η κάθε ημέρα της εβδομάδας;

Η Κυριακή είναι αφιερωμένη στην Ανάσταση του Κυρίου - Παναγία Τριάς ο Θεός ελέησον ημάς.

Η Δευτέρα είναι αφιερωμένη στους Αγίους Ταξιάρχες - Άγιοι Αρχάγγελοι, πρεσβεύσατε υπέρ ημών.

Η Τρίτη είναι αφιερωμένη στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και Βαπτιστή - Βαπτιστά του Χριστού, πρέσβευε υπέρ ημών.

Η Τετάρτη είναι αφιερωμένη στην Σταύρωση του Κυρίου και στην Υπεραγία Θεοτόκο - Σταυρέ του Χριστού, σώσον με τη δυνάμει σου και Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς.

Η Πέμπτη είναι αφιερωμένη στους Αγίους Αποστόλους και τον Άγιο Νικόλαο - Άγιοι Απόστολοι, πρεσβεύσατε υπέρ ημών και Άγιε Νικόλαε, πρέσβευε υπέρ ημών.

Η Παρασκευή είναι αφιερωμένη στην Σταύρωση του Κυρίου - Σταυρέ του Χριστού, σώσον με τη δυνάμει σου.

Το Σάββατο είναι αφιερωμένο στους Αγίους Πάντες - Άγιοι Πάντες, πρεσβεύσατε υπέρ ημών.

Δεν το ηξερα!Τελειες οι ευχες!Εχετε ακουσει για το μηλο της Οσιας Ειρηνης της Χρυσοβαλλαντου??

Με το καλο να γινουμε μανουλες!!Η Παναγια να μας προστατευει και να μας καθοδηγει παντα!

jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Δεν το ηξερα!Τελειες οι ευχες!Εχετε ακουσει για το μηλο της Οσιας Ειρηνης της Χρυσοβαλλαντου??

Με το καλο να γινουμε μανουλες!!Η Παναγια να μας προστατευει και να μας καθοδηγει παντα!

Ναι κουκλιτσα μου εμεις εχουμε φαει κιολας πριν ενα χρονο.Νηστεψαμε και οι δυο 3 μερες και το φαγαμε.Μεγαλη η χαρη της!

Καλησπέρα και από εμένα σε όλα τα κορίτσια, 3 μερούλες έλειψα και έχω πολλά να διαβάσω!!

papagia και Aspouli λυπάμαι κορίτσια, ότι και να πω ξέρω πολύ καλά πως είναι. Ομως όπως όλες μας, συνεχίζουμε για τον ιερό σκοπό μας και ο Θεός είναι μαζί μας! εξάλλου, τα καλύτερα έρχονται!!

tinkerbell μπράβο για τα αυγουλάκια σου, να είσαι ήρεμη και όλα θα πάνε καλά!!!

Evangeliapan πολύ συγκινητική η ιστορία που έγραψες. Μόνο με τον Θεό στο πλάι μας μπορούμε να προχωρήσουμε! Μεγάλη η χάρη της Αγίας Μαρίνας!

kalli 36 η επόμενη στη λίστα είναι η Gossamer Reedglitter!! Πότε είναι να κάνεις χοριακή να χαρούμε και εμείς λίγο?

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

2. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8. Skybeam---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

10. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

12. Gossamer Reedglitter

13. catherinec

14. janneta

15. Evangeliapan

16. stogiaki

17. ΜΑΡΙΑ!!

Κορίτσια ξεχνάω καμία, είναι παλιά η λίστα που βρήκα?

Και η 2η είναι αυτή, νομίζω σε αυτή δεν χρειάζεται να σβήνουμε. Απλά προσθέτουμε όσες προσπαθούν χωρίς σπερματέγχυση, μέχρι να μείνουν έγκυες. Σωστά?

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini

7.

8.

9.

Η Gossamer Reedglitter μόλις διαπίστωσα ότι είναι και στις δύο λίστες. γιατί? έχασα κάτι?

HvAnp3.png

Καλησπέρα και από εμένα σε όλα τα κορίτσια, 3 μερούλες έλειψα και έχω πολλά να διαβάσω!!

papagia και Aspouli λυπάμαι κορίτσια, ότι και να πω ξέρω πολύ καλά πως είναι. Ομως όπως όλες μας, συνεχίζουμε για τον ιερό σκοπό μας και ο Θεός είναι μαζί μας! εξάλλου, τα καλύτερα έρχονται!!

tinkerbell μπράβο για τα αυγουλάκια σου, να είσαι ήρεμη και όλα θα πάνε καλά!!!

Evangeliapan πολύ συγκινητική η ιστορία που έγραψες. Μόνο με τον Θεό στο πλάι μας μπορούμε να προχωρήσουμε! Μεγάλη η χάρη της Αγίας Μαρίνας!

kalli 36 η επόμενη στη λίστα είναι η Gossamer Reedglitter!! Πότε είναι να κάνεις χοριακή να χαρούμε και εμείς λίγο?

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

2. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8. Skybeam---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

10. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

12. Gossamer Reedglitter

13. catherinec

14. janneta

15. Evangeliapan

16. stogiaki

Κορίτσια ξεχνάω καμία, είναι παλιά η λίστα που βρήκα?

Την συνονωματη σου.ΜΑΡΙΑ!! καναμε στην ιδια μερα σπερματεγχυση.Χοριακες τεραστιες σε ολες μας!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...