Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Αχ τι καλα...μακάρι να ξεκουπιστεί ομαδικώς...!!!

δλδ εσύ και η γεωργία από αύριο μετράτε καθυστέρηση!!!υπομονή...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, αυτα με τις βδομαδες ειναι! Ειπα να παρω τα καλυτερα, τρομαρα μου!

Αυτα τα μηλα καθολου δε με πιασαν. Αρχισα να τρωω τον κιμα απ΄την κατσαρολα! Δε λεει να ξυπνησει ο καλος μου!

ειναι αυτα που δειχνουν κ ποσο εβδομαδων εισαι?
εγω εκανα τεστ ωορρυξιας,οχι για εγκυμοσυνη
Αχ τι καλα...μακάρι να ξεκουπιστεί ομαδικώς...!!!

δλδ εσύ και η γεωργία από αύριο μετράτε καθυστέρηση!!!υπομονή...

λες δηλαδη οτι απο αυριο θα ειναι καθυστερηση? αν και νομιζω οτι αποκλειεταινα ειμαι τοσο τυχερη!τοσο καιρο τιποτα,τωρα που αποφασισα για σπερματεγχυση λες να μην προλαβω να παω :rolleyes:

λες δηλαδη οτι απο αυριο θα ειναι καθυστερηση? αν και νομιζω οτι αποκλειεταινα ειμαι τοσο τυχερη!τοσο καιρο τιποτα,τωρα που αποφασισα για σπερματεγχυση λες να μην προλαβω να παω :rolleyes:

η απαντηση μου ηταν για την γεωργια χιχι

κ δεν χαιρεσε που δεν θα χρειαστει να μπεις σε τετοια διαδικασια ;)

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καθυστερηση θα ελεγα οτι δεν εχω αφου ο κυκλος μου παει και 26 μερες!αλλα 25 πηγε την προηγουμενη φορα με θετικο τεστ 12η βραδυ!ειναι δυνατον να παει παλι τοσο με θετικο απο την 9η?

αχ παναγιτσα μου!!!

εγω ειμαι απο πελοποννησο,λιγη ωρα απο καλαματα!

ε τι σου λεω..από την 9 μέρα??!!!:P:p:p

αν έχεις τεστ κάνε το αύριο το πρωί!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Τι εγινε βρε κοριτσια?Ολες μαζι καθυστερειτε?Πωπω τι πλεξιμο εχω να ριξω?:D

Τουλαχιστον μετα απο μαζεμενες λυπες ας παρουμε μαζεμενες τις χαρες επιτελους!

Εγω δεν εχω σταματησει να τρωω σημερα πλακα πλακα θα την φτασω την Σασα αν συνεχισω ετσι...

Ναι, αυτα με τις βδομαδες ειναι! Ειπα να παρω τα καλυτερα, τρομαρα μου!

Αυτα τα μηλα καθολου δε με πιασαν. Αρχισα να τρωω τον κιμα απ΄την κατσαρολα! Δε λεει να ξυπνησει ο καλος μου!

αυτά σίγουρα δεν κάνουν για το σκοπό μας αφού δεν μπορούμε να δούμε ούτε αχνη γραμμούλα...:(:(:(

τίποτα δεν αποκλείεται...

και επειδή δεν χωράνε άλλα στη υπογραφή μου...

και αν είναι αργά δεν είναι αργά για θαυματά!!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

ε τι σου λεω..από την 9 μέρα??!!!:P:p:p

αν έχεις τεστ κάνε το αύριο το πρωί!!

ναι,απο 9η μεσημερι ηταν θετικο.λεω να περιμενω και αυριο και βλπεπουμε για τεστ
η απαντηση μου ηταν για την γεωργια χιχι

κ δεν χαιρεσε που δεν θα χρειαστει να μπεις σε τετοια διαδικασια ;)

εννοειται οτι θα χαρω πολυ αλλα ρε κοριτσια μου φαινεται δυσκολο να εχω τετοια τυχη!

ναι,απο 9η μεσημερι ηταν θετικο.λεω να περιμενω και αυριο και βλπεπουμε για τεστ

εννοειται οτι θα χαρω πολυ αλλα ρε κοριτσια μου φαινεται δυσκολο να εχω τετοια τυχη!

Εχουμε δει κι αλλες περιπτωσεις κοριτσιων που ακομη και εξωσωματικες κανανε και δεν τα καταφερανε και ξαφνικα μεινανε φυσιολογικοτατα κι ακομη δεν μπορουν να το πιστεψουν...

Ευχομαι να εισαι κι εσυ μια απο τις τυχερες και αυριο το τεστ να σου δειξει θετικο.

ολεσ το ιδιο λεμε !!

καλη επιτυχια!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Εχουμε δει κι αλλες περιπτωσεις κοριτσιων που ακομη και εξωσωματικες κανανε και δεν τα καταφερανε και ξαφνικα μεινανε φυσιολογικοτατα κι ακομη δεν μπορουν να το πιστεψουν...

Ευχομαι να εισαι κι εσυ μια απο τις τυχερες και αυριο το τεστ να σου δειξει θετικο.

λατρεια ηρθες?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κορίτσια να κατεβάσετε της clearblue http://www.clearblue.com/gr/cycle-calendar.php

ιδιαίτερα αν χρησιμοποιείται τα τεστ...μαρία κατέβασε το τώρα και θα σου πει και πότε να κάνεις και το τεστ εγκυμοσύνης

1533345xcnw09g7xt.gif

Α ρε, Evangeliapan, ας εχουμε κανα καλο και σου κανω δωρο τις καλυτερες βελονες!!! Οσο για τη Σασα, αν μπορεις να φας ενα ταψι παστιτσιο σε ενα μεσημερι, τοτε εχεις πιθανοτητες!!! Ηταν εκτος συναγωνισμου το παπι, σου λεω!

s_maria, ευχομαι να σου κανει την εκπληξη! Πολλες κοπελες οταν αποφασιζουν να ξεκινησουν υποβοηθουμενη, χαλαρωνουν και τσουπ!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...