Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλα βρε θηριο, ποτε προλαβες και τα ετοιμασες ολα αυτα, απο τις 12 και μετα; Πιες τωρα μια κοκακολιτσα να συνελθεις κι ασε να πιουμε κι εμεις τιποτα αποψε!!!

Εχω μια ορεξη για ποπκορν και μπυριτσες, δε μου γλυτωνουν σημερα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα βρε θηριο, ποτε προλαβες και τα ετοιμασες ολα αυτα, απο τις 12 και μετα; Πιες τωρα μια κοκακολιτσα να συνελθεις κι ασε να πιουμε κι εμεις τιποτα αποψε!!!

Εχω μια ορεξη για ποπκορν και μπυριτσες, δε μου γλυτωνουν σημερα!

βαζω τα γαριδακια κ τα ποπ κορν η αλλιως εμεις τα λεμε παπαδουλες

βαζεις της μπυρες?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

maria papa, και μπυρες βαζω (σπεσιαλ κοκκινες) και ποπκορν ετοιμαζω και τεστακι ετοιμο σου΄χω! Για κοπιασε!

tinkerbell!24, αν δεν παιρνεις ομοιοπαθητικα σαν κι εμενα, χτυπα μια, μην το σκεφτεσαι!

Παρτυ θα κανουμε αποψε :P!!

Διαφημίσεις

maria papa, και μπυρες βαζω (σπεσιαλ κοκκινες) και ποπκορν ετοιμαζω και τεστακι ετοιμο σου΄χω! Για κοπιασε!

tinkerbell!24, αν δεν παιρνεις ομοιοπαθητικα σαν κι εμενα, χτυπα μια, μην το σκεφτεσαι!

Παρτυ θα κανουμε αποψε :P!!

δεν ερχομε δεν ερχομε χαχαχαχα!!! κρατατω εσυ αμα εισαι οκ κ αυριο κανε αλλο ενα .

να σε πω ποιο τεστακι εχεις?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλησπερα κοριτσια!!!χρονια πολλα για τη μερα!!!

να σας ρωτησω τη γνωμη σας.Στον προηγουμενο κυκλο εκανα τεστ ωορρυξιας και βγηκε θετικο 12η μερα το βραδυ και ο κυκλος μου ηταν 25 ημερων.

σε αυτο τον κυκλο εκανα τεστ και βγηκε θετικο 9η και 10η μερα!αν παμε συμφωνα και με τον προηγουμενο σε ποια μερα λετε πρεπει να αδιαθετησω τωρα?

maria papa, τα clearblue digital πηρα! Εχουν ευαισθησια απο τις 25 μοναδες χοριακης, γιαυτο δεν ελπιζω, αν ηταν θα το ΄πιανε!

s_maria, λογικα 23η με 24η ειναι να ερθει! 14 μερες μετα την ωορηξια. Κι ευχομαι να μην ερθει!!!

με τα ομοιπαθητικά δε κάνει η σοκολατίτσα??!!!έκανα τώρα ένα τσάι να πιω είμαι χάλια από χθες...πονάω και τη κοιλία μου...

μαράκι μου 14 μέρες μετά δλδ πότε ήταν??πες μου ότι έχεις καθυστέρηση να τερελαθώ??!!!

εσύ από που είσαι???

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

maria papa, τα clearblue digital πηρα! Εχουν ευαισθησια απο τις 25 μοναδες χοριακης, γιαυτο δεν ελπιζω, αν ηταν θα το ΄πιανε!

s_maria, λογικα 23η με 24η ειναι να ερθει! 14 μερες μετα την ωορηξια. Κι ευχομαι να μην ερθει!!!

και εγω ετσι το υπολογιζα αλλα σημερα ειμαι στην 24η μερα και τιποτα!!και ο γιατρος που πηγα στη 18η μερα μου ειπε οτι εκανα ωορρυξια πολυ νωρις!!

μακαρι βρα κοριτσια!!τι να πω :confused:

πολύ νωρίς το έκανες, τα τεστ όσο ευαίσθητα και αν λένε ότι είναι θέλουν τη καθυστέρηση πρώτα..δεν κάνουν για μας..εμείς στη καθυστέρηση πάμε αμέσως για χοριακή...τσακ μπαμ..

και αυτά δεν μπορουν να δείξουν αχνή γραμμή αφού με τις βδομάδες λένε..σωστά?αυτά πήρες??τα είχα πάρει και εγώ..

τώρα μόνο τεστ ωορρηξία έχω στο σπίτι...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

με τα ομοιπαθητικά δε κάνει η σοκολατίτσα??!!!έκανα τώρα ένα τσάι να πιω είμαι χάλια από χθες...πονάω και τη κοιλία μου...

μαράκι μου 14 μέρες μετά δλδ πότε ήταν??πες μου ότι έχεις καθυστέρηση να τερελαθώ??!!!

εσύ από που είσαι???

καθυστερηση θα ελεγα οτι δεν εχω αφου ο κυκλος μου παει και 26 μερες!αλλα 25 πηγε την προηγουμενη φορα με θετικο τεστ 12η βραδυ!ειναι δυνατον να παει παλι τοσο με θετικο απο την 9η?

αχ παναγιτσα μου!!!

εγω ειμαι απο πελοποννησο,λιγη ωρα απο καλαματα!

ειναι αυτα που δειχνουν κ ποσο εβδομαδων εισαι?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...