Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ευαγγελία θα κάνεις ένα εύζωνα και θα ερχόμαστε όλες να τον θαυμάζουμε εννοείται με τα χαρτομάντυλλα δίπλα...

5 μέρες και είσαι εδώ??!!!!καλέ εγκυούλα θα είσαι...

φάγαμε και εμείς...

όταν έρθετε όλη μέρα σιεφταλιές και χαλούμι θα σας βάζω..εντάξει το χαλούμι και στο πρόγευμα και στο σαντουιτσ και μετά με τις σιεφταλιές και μετά με το καρπούζι και μετά το βραδάκι για μεζε!!!:)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσακια μου. Εγω μόλις ξυπνησα απο τον θόρυβο του αέρα. Σημερα περιμένουμε την μανούλα μου απο το εξοχικό και κάνουμε τρελές χαρές.

Καλε ο αέρας ειναι αυτός;;;; Μου έριξε όλες τις γλάστρες κάτω!!!! Κοινώς μας πήρε και μας σήκωσε!!!

Maria papa μην κανείς κανενα τεστ πουλάκι μου. Ασε να γίνεις 5 μηνών και μετα. Σημερα την βλέπω την δουλειά η κουνιαδα θα την φάει την σφαλιαριτσα. Χωσε!!!!

Γεωργία μου εσυ έχεις αναλάβει το βασανιστηριο της σαρδέλας μου φαίνεται. Σούπερ φαγακι ειναι η σαρδελιτσα, αλλα κι η μακαροναδα άλλο πράγμα.

τινκερ μου τωρα δεν έχει κεράσια για να φτιάξεις το λικέρ. Εγω το άνοιξα τωρα γιατι το είχα απο Ιούλιο Αύγουστο για ωρίμανση. Τωρα όμως θα φτιάξω πάλι φέτος λικέρ ρόδι διότι λυσσαξαν απο πέρσι και έχω παραγγελίες οπότε θα σου δώσω αυτή τη συνταγή.

Ευαγγελία μου κάτσε να χουχουλιασεις, τελειωσες με την περίοδο;;;;

Καλημέρα και σε ολα τα υπόλοιπα κοριτσακια. Πάω να φάω το πρωινό μου. Το μεσημεριανό έχει χταποδακι στην σχαρα οπότε δεν χρειάζεται προετοιμασία.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

ροδι ρόδι που το λατρεύω και έχουμε και ένα σωρό..καλά η μαμά μου θα τη φτιάξει αλλά θα είμαι εκει να τη βλέπω..περιμένω τη συνταγή...πιο πολύ μου αρέσει το ρόδι...

εμείς εδώ δεν το έχουμε πολύ με το λικέρ...η μαμά που πάντα έχει στο σπίτι..(το παίρνει έτοιμο...είτε κεράσι είτε τριαντάφυλλο) για τώρα τα χριστούγεννα που κάνει σοκολατάκια το κεικ κλπ...

όταν σπόυδαζα και πήγαινα στο πατρικό καμίας φίλης πολύ μου άρεσει που μας κερνούσαν λικέρ και ιον φουντουκίου...

1533345xcnw09g7xt.gif

ηρθα κ εγω φαγαμε σκασαμε πηραμεκ τα ταπερακια μας κ ολα οκ την γλιτωσε παλι σημερα δεν ειπαμε κ πολλα γεια τι κανεις , κ τι θακανετε τωρα αυτα μεσα σε 2 ωρες ειναι καλαααα !!!!

Georgkat μου θυμιζεις την μανα μου λεει εσυ οταν θα μεινες εγκυος εισαι ικανη μετα απο 3 μηνες να μας το πεις κτην λεω καλα που ξες εννοητε οτι ετσι θα κανω χαχαχα

Zouzounakiii καλως ηρθες , καλα 5 μερες καθυστερηση κ περιμενης περιοδο ?

Evangeliapan μαζι θα γινουν τα δικα μας ευζωνη κ θα πηγαινουμε στη παρελασεις κ θα φωναζουμε ο γιος μου ο γιος ειναι κ ναααα το κλαμα χαχαχα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

tinkerbell και μονο που το φανταζομαι κλαιω σκεψου να το ζησω κιολας :D:D

Παιρνω απο το ντερλικατεσεν σεφταλια με χαλουμι σε αραβικη πιτα και σως ....κολαση....

Georgkat καθαρισα σχεδον αυριο θα με παρει ο γιατρος για να μου πει το ποτε...

Εγω εχω λικερακι της μαμας απο βατομουρα.Καποια στιγμη θελω να κανω κι εγω ροδι η λιμοντσελο που το λατρευω!

Διαφημίσεις

ηρθα κ εγω φαγαμε σκασαμε πηραμεκ τα ταπερακια μας κ ολα οκ την γλιτωσε παλι σημερα δεν ειπαμε κ πολλα γεια τι κανεις , κ τι θακανετε τωρα αυτα μεσα σε 2 ωρες ειναι καλαααα !!!!

Georgkat μου θυμιζεις την μανα μου λεει εσυ οταν θα μεινες εγκυος εισαι ικανη μετα απο 3 μηνες να μας το πεις κτην λεω καλα που ξες εννοητε οτι ετσι θα κανω χαχαχα

Zouzounakiii καλως ηρθες , καλα 5 μερες καθυστερηση κ περιμενης περιοδο ?

Evangeliapan μαζι θα γινουν τα δικα μας ευζωνη κ θα πηγαινουμε στη παρελασεις κ θα φωναζουμε ο γιος μου ο γιος ειναι κ ναααα το κλαμα χαχαχα!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D καπως ετσι θα γινουν ολα γλυκουλα μου τωρα γελαμε αλλα τοτε θα πεφτει πολυ κλαμα απο την συγκινηση...

Θα σας παρω κανενα τηλεφωνακι το απογευμα να σας ακουσω!

:D:D:D:D:D:D:D:D καπως ετσι θα γινουν ολα γλυκουλα μου τωρα γελαμε αλλα τοτε θα πεφτει πολυ κλαμα απο την συγκινηση...

Θα σας παρω κανενα τηλεφωνακι το απογευμα να σας ακουσω!

να παρεις να παρεις

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

θα σου δώσω συνταγή της μαμάς να τις κάνεις μόνη σου...

όταν ετοιμάσω αυτά που θα σας στείλω θα βάλω και χαλούμι παραδοσιακό μέσα...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Παω να πλυνω πιατακια να ριξω και μια ξαπλα τωρα που δυναμωσε και η βροχη και θα τα πουμε το απογευμα...Σας φιλω

κ εγω σε λιγο θα παω για ξαπλα θα ανοιξω κ λιγο την πορτα να ακουω τηνβροχη τελειαα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Φαγαμε; Δε φαγαμε! Ετοιμασα τον κιμα για τα μακαρονια και πηγε και κοιμηθηκε! Φοιτητοκατασταση ειμαστε εδω μεσα! Ο καθενας, οποτε θελει, ό,τι θελει:)! Θα φαω κι εγω ενα μηλο και η μακαροναδα το βραδακι! Μαλλον θα συγχρονιστω με την georgkat που τρωει τωρα πρωινο:P!

Φαγαμε; Δε φαγαμε! Ετοιμασα τον κιμα για τα μακαρονια και πηγε και κοιμηθηκε! Φοιτητοκατασταση ειμαστε εδω μεσα! Ο καθενας, οποτε θελει, ό,τι θελει:)! Θα φαω κι εγω ενα μηλο και η μακαροναδα το βραδακι! Μαλλον θα συγχρονιστω με την georgkat που τρωει τωρα πρωινο:P!

κ εμεις μακαρονακια φαγαμε με κρεας κ σαλτσουλα !!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσάρες μου καλησπέρα !!

Βλέπω «παρελάσατε» όλες από το forum πρωί – πρωί. Εγώ επειδή είμαι και λίγο ρεμάλι, ξύπνησα καλές 12 και έτρεχα να ετοιμάσω σπίτι και φαγητό γιατί είχα τραπέζωμα στα πεθερικά. Γιουβετσάκι τους έκανα, και ένα αμαρτωλό cheesecake με βύσσινο………ήπιαμε και το καφεδάκι μας και τώρα έχω μια βομβαρδισμένη κουζίνα που με κοιτάζει απειλητικά………..

Τελικά είμαι πολύ κροκόδειλος…….χικ……2 ημέρες ήπια τα άντερα μου, ξενύχτησα, και άντε να φύγουν οι μαύροι κύκλοι τώρα. Εχθές ήμουν τόσο κομμάτια, με hangover και πονοκέφαλο, που μπήκα ίσα – ισα σας διάβασα και το έκλεισα. Σήμερα χουχούλιασμα και αγκαλίτσες.

Αχ τι ωραία να ακούσουμε 2 – 3 ευχάριστα βρε κορίτσια να μπεί καλά ο χειμώνας…..ξου οι «ρώσοι» μακριά από δω………..

Zouzounaki πλάκα με κάνεις……….αν έχεις σταθερό κύκλο, τι περιμένεις ??? Άντε 1- 2 ημέρες καθυστέρηση, αλλά 5 ? Πόοοοοοοοοοσο θέλω και εγώ μια καθυστέρηση !!! Σε όλα μου καθυστερημένη είμαι, εκτός από αυτό…

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...