Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Μωρε, λες να του φτιαξω κατι τις και να αφησωτις σαρδελιτσες για αυριο; Και με μακαρονια σκετα ειναι ευχαριστημενο το πουλακι μου, απλα εγω σκεφτομαι μη χαλασουν οι σαρδελες και τζαμπα η μια ωρα που καθαριζα (γινανε και σουπερ)!

βαλτες στο ψυγειο δεν παθαινουν τιποτα , καλε ξες πως λεγοντε οι παυσιπονες ενεσεις? δεν της θυμαμαι καθολου της εκανα συχνα κ τωρα δεν μπορω να της θυμηθω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακυρο, νομιζα ρωτας πως γινονται και εγραφα κατεβατα! Τις βολταρεν εννοεις;

ανα μπραβο θα παω ναπαρω κ θα παω στην μαμα μου ναμε πατησει μια αν κ καποια στιγμη ειχα κανει 2 μαζι κ δεν πιασανε αλλα τοτε ειχα πονο απο τηνωρρηξια με ειχε στειλει στο νοσοκομειο 1 εβδομαδα βαρουσα ενεσεις κ δεν καταλαβαινα τιποτα φαντασου

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Όχι ρε ακόμη..ακόμη να ψηθεί η σούβλα και οι σιεφταλιεσ

Αμαν ...σεφταλια και χαλουμι ....μουδιασανε οι γευστικοι μου καλυκες :D

Εγω τελικα θα μεινω σπιτακι δεν το κουναω ρουπι περιμενω να πεινασει το αγορι μου να φαμε και μετα νανι...

maria papa εγω παραμιλουσα οταν τους εβλεπα κι ο δικος μου μου ελεγε θελω να κανουμε αγορι και να τον δουμε καμια μερα εκει και σε φανταζομαι να σκαρφαλωνεις στις μπαρες και να κλαις με μαυρο δακρυ :D

Καλη ορεξη !

Γειά σας!θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.πόσο κοστίζει μια σπερματεγχυση??

Γεια σου Zouzounakiii!

Οι τιμες διαφερουν απο πολη σε πολη και απο γιατρο η κεντρο.Αναλογα που θα την κανεις!

Υπολογισε 300-400 ο γιατρος και αλλα 90-150 ο μικροβιολογος.Στο περιπου σου λεω!

Διαφημίσεις

maria papa, ασε τις ενεσεις ησυχες και πιασε τα πηρουνια!! Αντε, μην κανουμε και καμια ζημια!

zouzounakii, γυρω στα 400 οπως σου ειπε και η evangeliapan, συν πλην 100. Αν πας με χαπια ειναι φθηνα, αν χρειστεις ορμονες θα τις παρες απ΄το ταμειο. Καλη επιτυχια!!

Ευτυχώς προς το παρόν δεν χρειάζεται να κάνω..αλλά είχα αυτην την απορία!εμείς προσπαθούμε εδώ κ 1 μήνα από την αρχή μετά από θεραπεία για ουρέοπλασμα.ο γιατρός μου μου έγραψε κ ξεκίνησα τα glucophage κ μόλις αδιάθετησω θα τον πάρω τηλ να μου πει πότε να ξεκινήσω τα σερπαφαρ κ να μου πει πότε θα παω να με δει για ωοριξια για να κάνω κ την pregnyl.μέχρι στιγμής εχω 5 μέρες καθυστέρηση αλλά δεν νομίζω να έχει συμβεί αυτό που θέλουμε..

Ευτυχώς προς το παρόν δεν χρειάζεται να κάνω..αλλά είχα αυτην την απορία!εμείς προσπαθούμε εδώ κ 1 μήνα από την αρχή μετά από θεραπεία για ουρέοπλασμα.ο γιατρός μου μου έγραψε κ ξεκίνησα τα glucophage κ μόλις αδιάθετησω θα τον πάρω τηλ να μου πει πότε να ξεκινήσω τα σερπαφαρ κ να μου πει πότε θα παω να με δει για ωοριξια για να κάνω κ την pregnyl.μέχρι στιγμής εχω 5 μέρες καθυστέρηση αλλά δεν νομίζω να έχει συμβεί αυτό που θέλουμε..

Μπορει και να εχει συμβει ομως...5μερες δεν ειναι λιγες...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...