Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω παντως πηρα τη νουτελα αγκαλια....

εγω εχω ενα βιβλιο με συνταγες στα χερια μου κ μου εχει ανοιξει η ορεξει θελω μια πιτα με κιμα που ειδα τωρα κ μια σαλατα μιαμ μιαμ !!!

θα παμε κ για φαγητο στην πεθερα σημερα βασικα εχω κουνιαδα σημερα γαμωτο ετσι οπως ποναω κιολας αμα πει καμια μαλακια θα τηνφαει την μπουφλα της

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

κ εδώ βροχή,δεν ξέρω τι θα γίνει με την παρέλαση αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πάω ο καιρός είναι για καναπέ κ κουβερτούλα...

georgia,tinkerbell k maria papa πώς συγχρονιστήκατε έτσι?μακάρι να ακούσουμε ευχάριστα απο όλες,περιμένουμε με αγωνία!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

κ εδώ βροχή,δεν ξέρω τι θα γίνει με την παρέλαση αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πάω ο καιρός είναι για καναπέ κ κουβερτούλα...

georgia,tinkerbell k maria papa πώς συγχρονιστήκατε έτσι?μακάρι να ακούσουμε ευχάριστα απο όλες,περιμένουμε με αγωνία!

την βλεπω στην τηλεοραση τι στρατο εχουμε αυτοι οι ευζωνες ρε συ επαθα πλακα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

maria papa παλι θα μας ανοίξεις την όρεξη?????πω πω κ εγω μια πίτα με κιμά την τσάκιζα τώρα....συμπάσχω κ σε λυπάμαι για τη συνάντηση...ευτυχώς τη γλίτωσα αυτό το σαβ/κο

Εγω παντως πηρα τη νουτελα αγκαλια....

και εγώ θα την πάρω τώρα που θα πάμε στη μαμά μου για φαγητό,έκανε σοκολατόπιτα αλλά θα βάλω κ λίγη νουτέλα πάνω έτσι για να γλιστράει βρε παιδί μου να τρώγετε πιο εύκολα....

maria papa παλι θα μας ανοίξεις την όρεξη?????πω πω κ εγω μια πίτα με κιμά την τσάκιζα τώρα....συμπάσχω κ σε λυπάμαι για τη συνάντηση...ευτυχώς τη γλίτωσα αυτό το σαβ/κο
και εγώ θα την πάρω τώρα που θα πάμε στη μαμά μου για φαγητό,έκανε σοκολατόπιτα αλλά θα βάλω κ λίγη νουτέλα πάνω έτσι για να γλιστράει βρε παιδί μου να τρώγετε πιο εύκολα....

πω πω πω τι με υτωρα!!! βασικα θα ηθελα τωρα πιτα με κιμα κ γιαουρτι απ διπλα !! κατι σε αλμυρο θελω τωρα

εχουμε να παμε για φαγητο ποτε το λεγαμε ξανα τελευταια φορα απο τοτε κ επειδη δεν μπορω να σηκωθω να μαγειρεψω λογου πονου οποτε βαμβακι στα αυτια κ δεν ακουω τιποτα καθετε κ διπλα μου στο τραπεζι ρε γαμωτο κολαει κιολας οταν μιλαει αστα να πανε χαχαχαχ!!!!

στειλε κανα κομματι θα το τιμισω μετα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Αντε εσυ τη βλεπεις απο την τηλεοραση λογω αποστασης! Η μαμα μου που μενει στην παραλια και τους αποκλεισανε στα σπιτια τους; Ζητησε η στυνομια να τελειωσει η Θεια Λειτουργια στις 9.30 για να εκκενωθει ο Ναος! Και εχουν σιδεροφραξει τον δρομο της και απο τις δυο μεριες!! Ουτε στο περιπτερο δε μπορει να παει!! Το τι υπερωριες πληρωσαμε σημερα για την πριβε παρελαση, εξαλλη γινομαι!:evil:

Η πεθερουλα μου πηγε ταξιδακι, αλλα ετσι κι αλλιως 2 φορες το χρονο βρισκομαστε! Καλα θα κανει να προσεχει σημερα η κουνιαδα, γιατι εισαι και επικινδυνη:D!!

Αντε εσυ τη βλεπεις απο την τηλεοραση λογω αποστασης! Η μαμα μου που μενει στην παραλια και τους αποκλεισανε στα σπιτια τους; Ζητησε η στυνομια να τελειωσει η Θεια Λειτουργια στις 9.30 για να εκκενωθει ο Ναος! Και εχουν σιδεροφραξει τον δρομο της και απο τις δυο μεριες!! Ουτε στο περιπτερο δε μπορει να παει!! Το τι υπερωριες πληρωσαμε σημερα για την πριβε παρελαση, εξαλλη γινομαι!:evil:

Η πεθερουλα μου πηγε ταξιδακι, αλλα ετσι κι αλλιως 2 φορες το χρονο βρισκομαστε! Καλα θα κανει να προσεχει σημερα η κουνιαδα, γιατι εισαι και επικινδυνη:D!!

μονο επικινδυνη χαχαχα!!!

αυτο παλι πριβε παρελαση για τους μπαγλαμαδες !! ορεξει ειχαν ο στρατος να παρελαση για τους χαζους

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Καλέ για όλες χόρεψα μίση ώρα. Για τι κάθε μια...

γεωργία περιμένουμε..

Εγώ ήρθα στη μαμά να ψησουμε

είχα χθεσ πεθερά κ κούνιαδα όχι για πολύ ευτυχώς

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλέ για όλες χόρεψα μίση ώρα. Για τι κάθε μια...

γεωργία περιμένουμε..

Εγώ ήρθα στη μαμά να ψησουμε

είχα χθεσ πεθερά κ κούνιαδα όχι για πολύ ευτυχώς

πετα κανα κοψιδι κ εδω πω πω πεινασα αυτη η αλλαγη της ωρας με ξελιγωσα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Εμεις εχουμε σαρδελιτσες απο χθες αλλα το παληκαρι μου κανει το κορόιδο... Χθες την εβγαλε με εφτα τοστ και σημερα το παιζει ανορεχτος! Μωρε ας εκανα κανα παστιτσιο και σου λεγα ορεξη που θα ΄βρισκε!

Εμεις εχουμε σαρδελιτσες απο χθες αλλα το παληκαρι μου κανει το κορόιδο... Χθες την εβγαλε με εφτα τοστ και σημερα το παιζει ανορεχτος! Μωρε ας εκανα κανα παστιτσιο και σου λεγα ορεξη που θα ΄βρισκε!

χαχαχαχ α ρε γεωργια !!!

αμα δεν τους αρεσει το φαγητο ολο δεν πεινανε ειναι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μωρε, λες να του φτιαξω κατι τις και να αφησωτις σαρδελιτσες για αυριο; Και με μακαρονια σκετα ειναι ευχαριστημενο το πουλακι μου, απλα εγω σκεφτομαι μη χαλασουν οι σαρδελες και τζαμπα η μια ωρα που καθαριζα (γινανε και σουπερ)!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...