Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν είναι η μέρα μου...αύριο είναι να αδιαθετίσω και δυστυχώς όπως πάνε τα πράγματα κατά εκεί πάμε:(:(:(:(:(:(:(:(:(

και για σένα η λίστα λέει ότι είναι η μέρα σου...

εσύ είχες και εκείνο το κάτι που μας κρατάει την ελπίδα...

δεν το ξερουμε οτι θα αδιαθετησεις αυριο κατσε εχουμε ακομα !!

Τοξοτακι μου δεν τον ζαλησα πολυ το γιατρο.. Μονο του έκανα πλάκα αν με αντέχει και μου ειπε οτι υπάρχουν πολυ χειρότερα!!!!!εσυ πως είσαι σημερα;;

Ευαγγελία μου κάτσε στο κρεβάτι κι με ζεστό καφεδάκι....

Νεραιδουλα μου ολα καλα ;

αφου σε ειπε οτι σε αντεχει ακομα παλι καλα εχεις ακομα περιθωριο να τον τρελανεις χαχαχα!!!

Κι εγω για σημερα ειμαι, αλλα προλαβα κι εκανα προχθες του Αη Δημητρη τεστ (δεν κρατιομουν η ανυπομονη) κι ηταν αρνητικο! Εχω ομως το δευτερο τεστ σφραγισμενο! Αν συνεχισεις ετσι, με βλεπω το απογευμα Κατερινη με το τεστ στην πορτα σου!!!

χαχαχα φανταζεσαι !!! ελα να πιουμε καφε !! αλλο χθες το τεστ αλλο σημερα μπουμου μου !!! εχουμε ακομα αμα δεν ερθει η ζουρλα εχουμε ελπιδες ακομα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μακάρι παπα μου, αλλά...πονάω...τεσπα...προσπαθώ να το ξεχάσω..χθες έριξα και ένα χορό....έφαγα κανένα μεζέ παραπάνω και μετά είπα να το χάσω...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Τοξοτακι μου δεν τον ζαλησα πολυ το γιατρο.. Μονο του έκανα πλάκα αν με αντέχει και μου ειπε οτι υπάρχουν πολυ χειρότερα!!!!!εσυ πως είσαι σημερα;;

Ευαγγελία μου κάτσε στο κρεβάτι κι με ζεστό καφεδάκι....

Νεραιδουλα μου ολα καλα ;

Περιμενω να γινει το φαγακι μου και μετα μπορει να παμε καμια βολτα στην κουμπαρα μου μην παει αδικα και το πιστολακι πρωι πρωι :tongue:

maria papa αγαπημενη κανε το τεστακι τι ψυχη εχει αντε να δουμε λιγη χαρα!

Διαφημίσεις

tinkerbell!24, πριν 28 μερες ειχα περιοδο, πριν 14 χαμογελακι! Αλλα αφου το τεστ βγηκε αρνητικο την 26η μερα, δεν ελπιζω! Αφου οταν το ειδα ξεσκιστηκα να κανω οσες δουλειες δεν ειχα κανει τις προηγουμενες μερες! Δεν εχω δει ακομα κατι, αλλα σιγουρα θα ΄ρθει!

maria papa, τετοια λεγε μου κι ερχομαι με το τεστ στο χερι! Αν θες το κανουμε και συνεταιρικο, κι αν βγει θετικο να ψαχνουμε ποια απο τις δυο ειναι η εγκυος:D:D:D!

Περιμενω να γινει το φαγακι μου και μετα μπορει να παμε καμια βολτα στην κουμπαρα μου μην παει αδικα και το πιστολακι πρωι πρωι :tongue:

maria papa αγαπημενη κανε το τεστακι τι ψυχη εχει αντε να δουμε λιγη χαρα!

1ον δεν εχω τεστ στο σπιτι

2ον δεν την ξαναπαταω σαν τον προηγουμενο μηνα που το εκανα 29 μερα κ βγηκε αρνητικο αμα δεν παει 31 μερες οχι τεστ δεν κανω αλλα τουμπες θα κανω . εξαλου να το πω παλι ποναω πολυ στην κοιλια μου στην μεση μου οπως καθε μηνα , κ με 30 μερες κυκλο τον προηγουμε μηνα δεν ξερω τι κυκλο θα με κανει τωρα 28 , 29 ,30 γιαυτο κ δεν κανω κ τιποτα τζαμπα να δωσω 15 ? κ να ειναι κ αρνητικο μπριτς !!;);):D:D

λατρεια μου:::

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μακάρι παπα μου, αλλά...πονάω...τεσπα...προσπαθώ να το ξεχάσω..χθες έριξα και ένα χορό....έφαγα κανένα μεζέ παραπάνω και μετά είπα να το χάσω...

μια χαρα εκανες δεν εριχνες κ ενα χορο για μενα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

1ον δεν εχω τεστ στο σπιτι

2ον δεν την ξαναπαταω σαν τον προηγουμενο μηνα που το εκανα 29 μερα κ βγηκε αρνητικο αμα δεν παει 31 μερες οχι τεστ δεν κανω αλλα τουμπες θα κανω . εξαλου να το πω παλι ποναω πολυ στην κοιλια μου στην μεση μου οπως καθε μηνα , κ με 30 μερες κυκλο τον προηγουμε μηνα δεν ξερω τι κυκλο θα με κανει τωρα 28 , 29 ,30 γιαυτο κ δεν κανω κ τιποτα τζαμπα να δωσω 15 ? κ να ειναι κ αρνητικο μπριτς !!;);):D:D

λατρεια μου:::

Αφου θα το κανετε συναιτερικο με την georgia!

Τοξοτακι περίμενε μεχρι την Τρίτη κ κανε το.. Δεν ξερω γιατι μου εχω κολλήσει οτι είσαι! Μακάρι Παναγίτσα μου!! Κ εσυ γεωργια μου αν είδες χαμογελάει πριν 14 μερες ειναι πολυ θετικό.. 14 μετα την ωορηξια δεν έρχεται just;;

Διαφημίσεις

Γιαυτο την περιμενω σημερα! Και νομιζω οτι θα ΄ρθει...

ο καιρος ειναι οτι να ναι ηλιο με βροχη !!

την περιμενεις δεν σημαινει οτι θα ερθει !;)

σισσυ! θα με κανετε να το πιστεψω κ αμα ερθει θα βαλω τα κλαματα κ μετα αντε να με παρηγορησετε :confused::confused: πλακα κανω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Γιαυτο την περιμενω σημερα! Και νομιζω οτι θα ΄ρθει...

Εμεις θα λέμε οτι δεν θα έρθει και ΔΕΝ θα έρθει!! Παντως αυτο με την περιοδο νομίζω οτι δεν θα το ξεπεράσω ποτε.. Θα κάνουμε παιδιά και θα μας εχει μείνει ο εφιάλτης τη περιοδου!!

Εμεις θα λέμε οτι δεν θα έρθει και ΔΕΝ θα έρθει!! Παντως αυτο με την περιοδο νομίζω οτι δεν θα το ξεπεράσω ποτε.. Θα κάνουμε παιδιά και θα μας εχει μείνει ο εφιάλτης τη περιοδου!!

θα σου φυγει θα το δεις ! οταν θα μεινεις εγκυος θα τα ξεχασεις ολα κ τους εφιαλτες κ τα παντα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...