Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

παω κ εγω να χουχουλιασο στο κρεβατακι μου με το παπλωματακι μου να ζεσταθω να πω κ το κλασικο ΠΟΝΑΩΩ την τρελα μου παω μπας κ χαλαρωσω λιγο δεν πηγα το ουφο να παρω κ τα χαπια που με ειπε η λατρεια !!! ( Evangeliapan )

γεωργια να το κανονισουμε ξανα το φαγητο , καφε να ξεμουχλιασουμε κ λιγο

καλο βραδυ σας φιλω ολες γλυκα!! ματς μουτς

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερουδια! Ας ανοιξω κι εγω μια φορα τη μερα μας κι ευχομαι να ειναι μια πολυ καλη μερα!

maria papa, την περιμενω την εκπληξη, ειμαι πεισματαρα εγω! Και να δεις φαγοποτι που θα ριξουμε μετα!!!

Ειναι τοσο περιεργα ησυχα εξω, σα να ειμαι σε χωριο ενα πραμα! Αφου λεω, θα ακουστει και κανας πετεινος οπου να΄ναι!

Kαλημερα και χρονια πολλα!!!

Λιωσαμε στον υπνο με την αλλαγη της ωρας...

Να δω πως θα κανουν παρελαση τα καημενα τα παιδακια μαυτη τη βροχη τα μισα ειναι και αρρωστα...

georgia69 τι ευχαριστη πρωινη εκπληξη :P

Sissy καλημερα!!

Διαφημίσεις

Εγω ημουν πτωμα χθες και κοιμηθηκα νωρις! Αλλαξε και η ωρα κι ετσι φαινομαι πολυ πρωινη! Ο καιρος μας δουλευει, μια βρεχει, μια βγαζει ηλιο! Ευτυχως δεν κανει κρυο γιατι ακομα το χρωσταμε το αεριο...

Tινκερμπελ πριν λιγους μηνες ειμουνα Κυπρο αλλά δε σε ηξερα τοτε μεσα απο τη σελιδα.....μπορει ομως και να εγραφες αλλα δεν ηξερα πως εισαι απο Κυπρο. Συναντηθηκα ομως με δυο κοριτσια απο το διπλα καφέ:P αμέ!!!!!!!:D

Πήγα Λάρνακα, Λεμεσο και για λίγο Λευκωσία.....εσύ από που είσαι?

καλημέρα!!!!

συναντήθηκες με τα κορίτσια δίπλα??!!!τέλεια θα περάσατε....!!!:P:p

άρχισα να γράφω στο δίπλα περίπου όταν η καραμέλλο ετοιμαζόταν να φύγει...

Λεμεσό

τιμής ένεκε...θα προσπεράσουμε τη καλημέρα της σίσσυ και θα κρατήσουμε μόνο τη καλημέρα της Γεωργίας που δεν ξανάγινε...

η Λεια που είναι???τα άλλα τα κορίτσια???

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημερα!!! κ απο μενα τι μου κανετε γλυκειες μου φιλεναδες?

γεωργια να μας κανεις τετοιες εκπληξης ποιο συχνα!! αμα θες κ κοκορα εχω να σε φερω !!

Σισσυ τι εγινε χθες την παλεψε ο γιατρος? ή την κοπανησε?

Evangeliapan αντε σπιτι για χουχουλιασμα το καλυτερο !

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

μα η στρατιωτική παρέλαση δεν θα γίνει??

οι ρώσσοι πότε ήταν να παρελάσουν?

Η στρατιωτικη φανταζομαι πως θα γινει η μαθητικη δεν θα γινει..Για τους Ρωσσους κι εγω το εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι επιβεβαιωμενο!

Η στρατιωτικη φανταζομαι πως θα γινει η μαθητικη δεν θα γινει..Για τους Ρωσσους κι εγω το εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι επιβεβαιωμενο!

ποιοι ρωσοι καλε θα παρελασουν?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ποιοι ρωσοι καλε θα παρελασουν?

Ενα ρωσικο αποβατικο του στολου της Μαυρης Θαλασσας ειναι στην Θεσσαλονικη απο την Παρασκευη μεχρι και αυριο και ακουστηκε οτι οι Ρωσοι ζητησανε να παρελασουν μαζι μας αλλα δεν επιβεβαιωθηκε τιποτα!

Περυσι παρελασαν στην Αλεξανδρουπολη!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...