Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Μόνο εγώ δεν πηγα ρώμη?

Άντε ελάτε κύπρο.

Πωσ. Γίνεται το λικέρ ?

Πρέπει ΝΑ κάνω διαιτα,..ελπίζω να αντέξω.

Θα πιω. Απόψε κ στην υγεία σαΣ ΑΦΉΝΟΥΝ

Ουτε κι εγω πηγα Νεραιδακι μου :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ααααα, ετσι μ΄αρεσει το πλεξιμο!!! Σου ΄ρχομαι!

Προσπαθουσα να ψησω το παληκαρι μου για ενα ταξιδακι τα Χριστουγεννα, αλλα δε μασησε! Βρηκα εισητηρια για Βουδαπεστη με 90 ευρω και σουπερ διαμερισμα με 25 τη βραδια για τις μερες των Χριστουγεννων! 300 ευρω (150 το ατομο) θα εβγαινε για 5 βραδια! "Κι αλλα 500 που θα φαμε: 800" μου ειπε! "Κοιτα να πληρωσουμε την εφορια":evil::evil::evil:

Και μια Ρωμη δε θα με χαλουσε! Εχει καλες τιμες μετα την Πρωτοχρονια! Και ειναι ολοστολιστη! Παμε μια φοντανα;

Ααααα, ετσι μ΄αρεσει το πλεξιμο!!! Σου ΄ρχομαι!

Προσπαθουσα να ψησω το παληκαρι μου για ενα ταξιδακι τα Χριστουγεννα, αλλα δε μασησε! Βρηκα εισητηρια για Βουδαπεστη με 90 ευρω και σουπερ διαμερισμα με 25 τη βραδια για τις μερες των Χριστουγεννων! 300 ευρω (150 το ατομο) θα εβγαινε για 5 βραδια! "Κι αλλα 500 που θα φαμε: 800" μου ειπε! "Κοιτα να πληρωσουμε την εφορια":evil::evil::evil:

Και μια Ρωμη δε θα με χαλουσε! Εχει καλες τιμες μετα την Πρωτοχρονια! Και ειναι ολοστολιστη! Παμε μια φοντανα;

χαχαχαχαχα σε ολους αρεσει ετσι το πλεξιμο :tongue:

Τι να πρωτοπληρωσουμε σαυτη τη χωρα ...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ειμαι σιγουρη πως οταν μου συμβει κι εμενα δεν θα το πιστευω θα ειναι σαν να συμβαινει σε καποια αλλη :D Σε καταλαβαινω απολυτα!

Ειναι τοσο κοινες οι καταστασεις που βιωνουμε και τα συναισθηματα που εχουμε που μονο εμεις μπορουμε να καταλαβουμε η μια την αλλη...Κι οπως λεει και η Νεραιδουλα 'κι αν ειναι αργα δεν ειναι αργα για θαυματα':P

;);););););););)

Ελπιζω μονο να μη βρεχει! Πανω στο τριημερο πηγε και χαλασε!

Απο οτι ακουσα μαλλον θα βρεχει και δεν μουαρεσει καθολου να καθομαι μεσα στη βροχη και το κρυο :(

Μόνο εγώ δεν πηγα ρώμη?

Άντε ελάτε κύπρο.

Πωσ. Γίνεται το λικέρ ?

Πρέπει ΝΑ κάνω διαιτα,..ελπίζω να αντέξω.

Θα πιω. Απόψε κ στην υγεία σαΣ ΑΦΉΝΟΥΝ

Tινκερμπελ πριν λιγους μηνες ειμουνα Κυπρο αλλά δε σε ηξερα τοτε μεσα απο τη σελιδα.....μπορει ομως και να εγραφες αλλα δεν ηξερα πως εισαι απο Κυπρο. Συναντηθηκα ομως με δυο κοριτσια απο το διπλα καφέ:P αμέ!!!!!!!:D

Πήγα Λάρνακα, Λεμεσο και για λίγο Λευκωσία.....εσύ από που είσαι?

ηρθα κ εγω γεωργια δε ξαναεβαλα θερμοφορα ετσι κ αλλιως δεν εκανε κ τιποτα χιχι!!

καλα καλα περιμενετε εσεις εκπληξη απο μενα !!

ενα ταξιδακι ελεγε τωρα κ τα χριστουγγενα δεν εχω προβλημα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...