Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Ειναι δυνατόν να κανονισουμε συνάντηση χωρις εσένα μαριεττα;; Με τίποτα.. Θα χαλαρωσεις πολυ με το ταξιδακι.. Αχ αυτες οι τρατοριες της Ρώμης!!ναι τινα μου πολυ περπάτημα.. Αλλα άξιζε!! Τοξοτακι ασε τα θερμόμετρα!!

Με συγκηνεις πολυ που με σκεφτεσαι και μπορει να μην σε εχω γνωρισει ακομη ουτε τα αλλα κοριτσια αλλα σας εχω αγκαλιασει μεσα στην καρδια μου!

Οντως θα χαλαρωσουμε με το ταξιδι κατι που το χρειαζομαστε γενικως να ξεφυγουμε και λιγο βρε παιδακι μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλε μην με μαλωνετε για το θερμομετρο , το εβαλα γιατι κρυωνω σημρα εχω ριγους κ εβαλα μηπως ειχω ψιλοπυρετο οχι για τον αλλο λογο εξαλου ειπαμε εγω δεν πιστευω σε θερμοκρασιες ανεβασμενες χιχιχι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Με συγκηνεις πολυ που με σκεφτεσαι και μπορει να μην σε εχω γνωρισει ακομη ουτε τα αλλα κοριτσια αλλα σας εχω αγκαλιασει μεσα στην καρδια μου!

Οντως θα χαλαρωσουμε με το ταξιδι κατι που το χρειαζομαστε γενικως να ξεφυγουμε και λιγο βρε παιδακι μου!

Και εγω το ίδιο..σκέψου οτι μολις αδιαθετησα αντί να πάρω τον άντρα μου να το πω μπήκα εδω για να το πω...!! Καλο ειναι να ξεφευγουμε..να μην σκέφτεσαι καθόλου τίποτα!! Θα περάσετε τέλεια.. Σημερα στο κομμωτήριο καθόταν δίπλα μου μια γιατρος που ειναι παντρεμένη με γυναικολογο! Κ επειδη κάναμε συζήτηση για τα θέματα μας μου λέει ΄΄κοριτσι μου εχω δει κάτι περιπτώσεις γυναικών να μένουν έγκυες απο τις πελατισσες του άντρα μου που δεν το πίστευε κανένας. Με πολλα προβλήματα κ απο τις 2 μεριές! Μην εχει άγχος γιατι το άγχος ειναι το καλύτερο αντισυλληπτικο!!!σημερα ολα γινονται!!

Καλε μην με μαλωνετε για το θερμομετρο , το εβαλα γιατι κρυωνω σημρα εχω ριγους κ εβαλα μηπως ειχω ψιλοπυρετο οχι για τον αλλο λογο εξαλου ειπαμε εγω δεν πιστευω σε θερμοκρασιες ανεβασμενες χιχιχι

Α νόμιζα..με τα κοντομανικα κρυωσες!!! Τσαγακι και κουβερτουλα..

Εσυ που ουτως η αλλως εισαι γυναικα φωτια μηπως περασε απο διπλα σου ο αντρας σου και σε επιασε ριγος...?;) Γιατι αποκλειεται να κρυωνεις!

Διαφημίσεις

Εσυ που ουτως η αλλως εισαι γυναικα φωτια μηπως περασε απο διπλα σου ο αντρας σου και σε επιασε ριγος...?;) Γιατι αποκλειεται να κρυωνεις!

κιομως σημερα εχω απο το πρωι ρηγος κ φοραω φορμα καλτσουλες φουτερ μπλουζα ! σκεφτομαι το βραδυ πουα θα χουχουλιασω στο κρεββατακι μου! καλε εδω η απεναντι αναψαν σομπα μα απο τωρα?

θα τρελαθω!!χαχαχα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Σκεπασου καλα κατω απο την κουβερτα πιες και κανα χαμομηλι για μην ποναει η κοιλιτσα σου και αυριο θα νιωσεις καλυτερα. Παω να δω Λαζοπουλο που το εχασα την Τριτη και μετα εχει ταινια σπαιντερμαν το καινουριο. Καλο βραδυ κουκλες τα λεμε αυριο.

Σκεπασου καλα κατω απο την κουβερτα πιες και κανα χαμομηλι για μην ποναει η κοιλιτσα σου και αυριο θα νιωσεις καλυτερα. Παω να δω Λαζοπουλο που το εχασα την Τριτη και μετα εχει ταινια σπαιντερμαν το καινουριο. Καλο βραδυ κουκλες τα λεμε αυριο.

καλο βραδυ κοπελια !!! φιλακια! κ εγω παω στην μαμα βολτα κ ταλεμε μετα με οποια ειναι μεσα!!!

φιλακια!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κουκου!

Ουφ, τρεξιμο σημερα! Το πρωι με τους κουμπαρους στα μαγαζια για να ντυσουμε τον κουμπαρουλη γαμπρο (βαφτιζει την αλλη Κυριακη) και ολη μερα baby-sitting τον ανηψιο του αντρα μου! Τα ψιλοεφτυσα!

maria papa, ασε τα buscopan και τις θερμοφορες, περιμενουμε εκπληξουλα αυριο!

mar1981, ακομη πρεπει να με θυμαται ο ιδιοκτητης της μικρης πιτσαριας κοντα στη Φοντανα! Τρεις φορες τη μερα στο μαγαζακι του ημουνα!! Πηρα πακετο και για το σπιτι... Καλα να περασετε μπουμπου! Θα ρθειτε με αλλον αερα!

tinkerbel!24, διαιτουλα; Εγω το ριξα στα ποπ-κορν, ενα καζανι εκανα για τον μικρο, μην παν χαμενα!!

sissy μου, προσεχε μη σε επικυρηξει κι ο γιατρος μαζι με τα φαρμακεια!

eνangeliapan, περιμενε να μου συμβει το καλο κι αρχιζουμε ταχυρυθμα για το πλεξιμο!

georgkat, λικερακι,ε; Ειχαμε κανει μια σουρα με amaretto, τελεια! Τρεις μερες κεφαλι ειχαμε! Ενα χαζογελιο, αλλο πραμα!

meletina, καλη συνεχεια και με το καλο το μωρακι σου!

Ενα ποτακι το πινα πολυ ευχαριστως μαζι σας αποψε! Ηδη μου λειψατε!

Κουκου!

Ουφ, τρεξιμο σημερα! Το πρωι με τους κουμπαρους στα μαγαζια για να ντυσουμε τον κουμπαρουλη γαμπρο (βαφτιζει την αλλη Κυριακη) και ολη μερα baby-sitting τον ανηψιο του αντρα μου! Τα ψιλοεφτυσα!

maria papa, ασε τα buscopan και τις θερμοφορες, περιμενουμε εκπληξουλα αυριο!

mar1981, ακομη πρεπει να με θυμαται ο ιδιοκτητης της μικρης πιτσαριας κοντα στη Φοντανα! Τρεις φορες τη μερα στο μαγαζακι του ημουνα!! Πηρα πακετο και για το σπιτι... Καλα να περασετε μπουμπου! Θα ρθειτε με αλλον αερα!

tinkerbel!24, διαιτουλα; Εγω το ριξα στα ποπ-κορν, ενα καζανι εκανα για τον μικρο, μην παν χαμενα!!

sissy μου, προσεχε μη σε επικυρηξει κι ο γιατρος μαζι με τα φαρμακεια!

eνangeliapan, περιμενε να μου συμβει το καλο κι αρχιζουμε ταχυρυθμα για το πλεξιμο!

georgkat, λικερακι,ε; Ειχαμε κανει μια σουρα με amaretto, τελεια! Τρεις μερες κεφαλι ειχαμε! Ενα χαζογελιο, αλλο πραμα!

meletina, καλη συνεχεια και με το καλο το μωρακι σου!

Ενα ποτακι το πινα πολυ ευχαριστως μαζι σας αποψε! Ηδη μου λειψατε!

Kαλως την!!!Αγχωμενη μου ακουγεσαι να σου πω κι εγω κουραστηκα αυτες τις μερες ενα ποτακι κι εγω θα το επινα παρειτσα!

Θα αρχισω σιγα σιγα να σου στελνω μαθηματα για αρχαριους να μαθεις τα βασικα για να εισαι ετοιμη μολις ερθει το ευχαριστο!

Να προσεχεις τον εαυτουλη σου και να μην στεναχωριεσαι για τιποτα!

Διαφημίσεις

Kορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας:D εύχομαι στην καθε μια ξεχωριστά σύντομα να μεινει εγκυούλα.

Να μην απογοητεύεστε.....και γω να πω την αλήθεια δε το χω πιστέψει ακόμα αυτό που μου συμβαίνει......σαν να μιλαω για καποια άλλη:P

Σας ευχομαι τα καλύτερα!!!!!!!!!!!!!:D

Kορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας:D εύχομαι στην καθε μια ξεχωριστά σύντομα να μεινει εγκυούλα.

Να μην απογοητεύεστε.....και γω να πω την αλήθεια δε το χω πιστέψει ακόμα αυτό που μου συμβαίνει......σαν να μιλαω για καποια άλλη:P

Σας ευχομαι τα καλύτερα!!!!!!!!!!!!!:D

Ειμαι σιγουρη πως οταν μου συμβει κι εμενα δεν θα το πιστευω θα ειναι σαν να συμβαινει σε καποια αλλη :D Σε καταλαβαινω απολυτα!

Ειναι τοσο κοινες οι καταστασεις που βιωνουμε και τα συναισθηματα που εχουμε που μονο εμεις μπορουμε να καταλαβουμε η μια την αλλη...Κι οπως λεει και η Νεραιδουλα 'κι αν ειναι αργα δεν ειναι αργα για θαυματα':P

Μόνο εγώ δεν πηγα ρώμη?

Άντε ελάτε κύπρο.

Πωσ. Γίνεται το λικέρ ?

Πρέπει ΝΑ κάνω διαιτα,..ελπίζω να αντέξω.

Θα πιω. Απόψε κ στην υγεία σαΣ ΑΦΉΝΟΥΝ

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Evangeliapan μου, ελπιζω μονο να ερθει το ευχαριστο πριν ερθει η πρεσβυωπια, γιατι αλλιως θα σε προμηθευσω με τις κλωστες και δε θα σηκωνεις κεφαλι:D:D:D

Το ευχαριστο θα προλαβει την πρεσβυωπια κι εγω θα προλαβω να σου φιαξω ο,τι μπορω...Θα σου βαζω μαξιλαρακια στην μεση και στα ποδαρακια και θα μου κανεις παρειτσα οταν θα πλεκω :P

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...