Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχαχαχα! Φαντάζεσαι να φύγει τρέχοντας;; Πως είσαι τωρα; Πονας;

ακομααα ποναωω ηπια κ ενα παναντολ αναβραζον αντε να δουμε.

κοιτα αμα τον πυροβολήσεις με ερωτησεις πετοντας θα φυγει χαχαχα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλησπερα ζουζουνες! Βλεπω καινουριες αφιξεις καλη επιτυχια στα κοριτσια και τελειομηνη εγκυμοσυνη στη Μελετινα.

Σισσυ μπραβο κοριτσι μου να εισαι αισιοδοξη, παρτα και στο κρανιο πες της κοκκινομουρας λιγα τα ψωμακια σου ο,τι προλαβεις γιατι μετα θα σε στειλω διακοπες! Α! και οπως ειπε η Μαρια Π να προλαβει ο γιατρος σου να πιει το ποτακι του, γιατι αλλιως βλεπω να βαζει ο ιδιος τη φωτογραφια σου σε ολους τους γυναικολογους!:tongue:

Χαχαχαχαχα φαντάζεσαι να μη δέχεται κανένας γιατρος;;; Μαριεττα κανονιζουμε συνάντηση με Κατερινα! Που ειναι η μαρια σταρ;;; Να πάμε τα 4 μας.. Τοξοτακι δεν ξερω γιατι.. Αλλα πιστεύω οτι αυτός ειναι ο μήνα σου...

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα φαντάζεσαι να μη δέχεται κανένας γιατρος;;; Μαριεττα κανονιζουμε συνάντηση με Κατερινα! Που ειναι η μαρια σταρ;;; Να πάμε τα 4 μας.. Τοξοτακι δεν ξερω γιατι.. Αλλα πιστεύω οτι αυτός ειναι ο μήνα σου...

με θερμοκρασια 35.9 κοπελια οχι ο μηνας μου δεν ειναι χαχα εβαλα θερμομετρο γιατι ειχα ριγους κ ιατροι με φωτο δικια σου

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Σισσυ Την Τεταρτη μεχρι Δευτερα θα παμε ταξιδακι στη Ρωμη ελπιζω η συναντηση να γινει πριν ή μετα γιατι αμα βρεθειτε οταν θα λειπω θα βαλω τα κλαματα πραγματικα ομως θα πλανταξω :(!

με θερμοκρασια 35.9 κοπελια οχι ο μηνας μου δεν ειναι χαχα εβαλα θερμομετρο γιατι ειχα ριγους κ ιατροι με φωτο δικια σου

Ασε με βρε μπουμπού να αισιοδοξω για σένα..

Σισσυ Την Τεταρτη μεχρι Δευτερα θα παμε ταξιδακι στη Ρωμη ελπιζω η συναντηση να γινει πριν ή μετα γιατι αμα βρεθειτε οταν θα λειπω θα βαλω τα κλαματα πραγματικα ομως θα πλανταξω :(!

Ρώμη;; Ποσο την αγαπάω τη Ρώμη!! Πρώτη φορά πάτε; Εμεις είχαμε παει του Αγίου Βαλεντινου!!

αχ παρτε κ μενα μαζι σας θελω κ εγω ταξιδι εχω εδω κ παραπολυ καιρο που το λεω !!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

τέλεια η Ρώμη, πήγαμε πέρυσι!! πολύ περπάτημα όμως

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Ναι εχουμε ξαναπαει ειναι η αγαπημενη μας πολη πηγαμε και γαμηλιο ταξιδι εκει και γενικα εχουμε πει να πηγαινουμε καθε 2-3 χρονια, ασε μεγαλο κολλημα!

Μαρια Π εσυ δεν ελεγες και μαλωνες τη Σισσυ για τα θερμομετρα οτι δεν παιζουν ρολο οι θερμοκρασιες? Τωρα ποιος θα δειρει εσενα ειμαστε και μακρια!:tongue:

Ειναι δυνατόν να κανονισουμε συνάντηση χωρις εσένα μαριεττα;; Με τίποτα.. Θα χαλαρωσεις πολυ με το ταξιδακι.. Αχ αυτες οι τρατοριες της Ρώμης!!ναι τινα μου πολυ περπάτημα.. Αλλα άξιζε!! Τοξοτακι ασε τα θερμόμετρα!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...