Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

μελετινα γεια σου κ απο εμένα! Πραγματικά η ιστορία σου μας δίνει ελπίδες..εύχομαι να πανε ολα καλα!!

τιναμου αυτή τη φορά το περίμενα κ ετσι δεν στεναχωρηθηκα..

ευαγγελια μου εύχομαι ολα να πάμε κατ ευχήν!!! Πραγματικά..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι καλέ, λες να μην έφαγα? επειδή ήρθα γρήγορα? μένουμε κοντά με τη μαμα μου.

μια χαρα τσουπ πεταγεσαι για φαγητο τσουπ στο σπιτι .

εγω δεν παω πουθενα σημερα θα την βγαλω καναπε - κρεββατι,και κρεββατι - καναπε ποναω ακομα κ ντεπον να παρω δεν παιρναει ρε .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μια χαρα τσουπ πεταγεσαι για φαγητο τσουπ στο σπιτι .

εγω δεν παω πουθενα σημερα θα την βγαλω καναπε - κρεββατι,και κρεββατι - καναπε ποναω ακομα κ ντεπον να παρω δεν παιρναει ρε .

Αχ τοξοτακι μου μακάρι να ειναι από το άλλο.... Αντε κανε την αρχή εσύ!!!!!

και εγώ θα την πέσω στον καναπέ κ δεν κάνω τίποτα,ο καιρός είναι για ξάπλα κ ύπνο!!

κ εμένα οταν με πιάνει πόνος με τίποτα δεν μου περνάει, ευτυχώς δεν το παθαίνω συχνά

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Εμείς σήμερα το βράδυ έχουμε να πάμε σ ένα μαγαζί για για γενεθλια φίλου.. Θα ειναι εκεί κ ο γυναικολογος μου! Θα πάω να μπαστακοθω δίπλα του κ θα του λέω τις απορίες μου!!! Ο καιρός σήμερα ειναι για κρεβάτι κι και τηλεόραση!!

Αχ τοξοτακι μου μακάρι να ειναι από το άλλο.... Αντε κανε την αρχή εσύ!!!!!
και εγώ θα την πέσω στον καναπέ κ δεν κάνω τίποτα,ο καιρός είναι για ξάπλα κ ύπνο!!

κ εμένα οταν με πιάνει πόνος με τίποτα δεν μου περνάει, ευτυχώς δεν το παθαίνω συχνά

δυστυχως το παθαινω καθε μηνα αλλοτε με ποιο λιγο πονο κ αλλοτε με ποιο ενοχλητικους οπως τωρα. που δεν παιρνανε με κανενα παυσιπονο :evil::evil::evil::evil: τρελη θα γινω στο τελος.

οντως σημερα ειναι για χουχουλιασμα κατω απο το παπλωμα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Εμείς σήμερα το βράδυ έχουμε να πάμε σ ένα μαγαζί για για γενεθλια φίλου.. Θα ειναι εκεί κ ο γυναικολογος μου! Θα πάω να μπαστακοθω δίπλα του κ θα του λέω τις απορίες μου!!! Ο καιρός σήμερα ειναι για κρεβάτι κι και τηλεόραση!!

χαχαχα τον βλεπω να φευγει νωρις απο το παρτι με το μαλακο ε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γεια σας ζουζουνιτσες μου!!!

tinker τα εβγαλες αυτα τα εισιτηρια για ελλαδα???? αντε γιατι με τρωει ο κωλος μου να ξανανεβω....

maria papa εχω το γιατρικο.....μολις ανοιξα το λικερ κερασι που ειχα και ετοιμαζα απο το καλοκαιρι....αλλο πραγμα εγινε....μηπως να σου φερω ενα μπουκαλακι να το αδειασουμε, να γινουμε ντιρλα να ξεχασεις και πονους και τα παντα????

evangelia μου, μου λειπεις ηδη πολυ!!!!!!!!

georgia μου ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ????????????????????????

sissy μου πολυ καλα κανεις και δεν στεναχωριεσαι....ας δουμε λιγο και το θετικο της περιοδου...ο οργανισμος μας δουλευει σωστα!!!!!!!! υπαρχουν γυναικες που πρεπει ακομα και αυτο να το αγχωθουν...το αν θα τους ερθει ή οχι περιοδος!!!!!!!!

κι εμεις σημερα ψαρακια με σαλατουλα και χταποδακι ψητο εχουμε στο μενου...

τωρα βεβαια ακομα κανω την αποσταξη του λικερ....μετα θα μαγειρεψω...το αγορι μου θα γυρισει σε κανενα διωρο οποτε υπαρχει χρονος...ασε που δεν πειναω κιολας αλλα με το ζορι θα φαμε....

ο καιρος ειναι μουντος και εχει ζεστη..τι εκνευριστικο??????? τί ωραια λιακαδα που ειχε στην θεσσαλονικη οταν ανεβηκα....να οριστε με επιασε παλι.....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

tinker τα εβγαλες αυτα τα εισιτηρια για ελλαδα???? αντε γιατι με τρωει ο κωλος μου να ξανανεβω....

maria papa εχω το γιατρικο.....μολις ανοιξα το λικερ κερασι που ειχα και ετοιμαζα απο το καλοκαιρι....αλλο πραγμα εγινε....μηπως να σου φερω ενα μπουκαλακι να το αδειασουμε, να γινουμε ντιρλα να ξεχασεις και πονους και τα παντα????

sissy μου πολυ καλα κανεις και δεν στεναχωριεσαι....ας δουμε λιγο και το θετικο της περιοδου...ο οργανισμος μας δουλευει σωστα!!!!!!!! υπαρχουν γυναικες που πρεπει ακομα και αυτο να το αγχωθουν...το αν θα τους ερθει ή οχι περιοδος!!!!!!!!

τωρα βεβαια ακομα κανω την αποσταξη του λικερ....μετα θα μαγειρεψω...το αγορι μου θα γυρισει σε κανενα διωρο οποτε υπαρχει χρονος...ασε που δεν πειναω κιολας αλλα με το ζορι θα φαμε....

ο καιρος ειναι μουντος και εχει ζεστη..τι εκνευριστικο??????? τί ωραια λιακαδα που ειχε στην θεσσαλονικη οταν ανεβηκα....να οριστε με επιασε παλι.....

γεια σου κορισταρα!! τα πινουμε τα πινουμε?

μολις διαβασα το βιβλιαρακι που μας εφερες το διαβαζα κ εκλαιγα .

εδω βρεχει κ περιτο να πω οτι εχω ριγους απο το πρωι .

αντε ελα να ξεσικοσουμε κιαλλες αυτη την φορα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Kι εμενα Κατερινακι μου μου λειπεις!!!

Ο καιρο σημερα καμια σχεση οπως τον ηξερες.Μαυριλα και βροχουλα ο,τι πρεπει για καναπε παρειτσα και λικερακι!!!

Εγω βεβαια εχω να κανω πιτουλα παλι την υποσχεθηκα στον παππου για να τον ευχαριστησω!

Αληθεια η georgia που χαθηκε?Θα αρχισω να τις στελνω οδηγιες για πλεξιμο!

maria papa buscopan plus να παρεις να δεις τι καλα θα σου περασει!

Kι εμενα Κατερινακι μου μου λειπεις!!!

Ο καιρο σημερα καμια σχεση οπως τον ηξερες.Μαυριλα και βροχουλα ο,τι πρεπει για καναπε παρειτσα και λικερακι!!!

Εγω βεβαια εχω να κανω πιτουλα παλι την υποσχεθηκα στον παππου για να τον ευχαριστησω!

Αληθεια η georgia που χαθηκε?Θα αρχισω να τις στελνω οδηγιες για πλεξιμο!

maria papa buscopan plus να παρεις να δεις τι καλα θα σου περασει!

λες ρε συ θα περασει ? κ που θα βρω φαρμακειο τωρα?

με την γεωργια χθες μιλησα στο τηλ αλλα εδω μεσα χαθηκε!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

λες ρε συ θα περασει ? κ που θα βρω φαρμακειο τωρα?

με την γεωργια χθες μιλησα στο τηλ αλλα εδω μεσα χαθηκε!!

Εγω και στην σαλπιγγογραφια με τα Buscopan plus σωθηκα απο τον πονο!

Θα παω να πρω τζουτζουκα!!! το απογευμα γιατι βαριεμε να οδηγησω θα με παει ο καλος μου μετα .

Αντε καλη ξεκουραση καλη χαλαρωση παω να φιαξω πιτουλα θα τα πουμε το βραδυ φιλια

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...