Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλη ορεξη tina32 εμεις εχουμ εταλιατελες σημερα με μοσχαρακι!

maria papa για σενα το λεει εγω ειμαι φρονιμο παιδι :tongue::tongue::tongue:

μαναρι εγω δεν εκανα τιποτα σημερα ειμαι πολυ φρονιμη χιχι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τοξοτακι μου πάμε γερά!!!! Ευαγγελία συγχρονιστηκαμε στην περιοδο.. Οπότε αλλαγή λίστας τωρα εχουμε sissy 25/11.αντε να δούμε.....

γερα παμε οπως ειπες να το λες καθε μερα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Σισσυ μου ΝΑ σκέφτεσαι θετικά.σήμερα ξεκίνα ενασ νεοσ κυκλοσ

Ετσι κανω νεραιδουλα μου! Να σου πω την αλήθεια οταν δεν εχω συμπτώματα ούτως πόνους ,ουτε τίποτα μου έρχεται πιο ομαλά..σκέψου οτι μεχρι χτες δεν Ποναγα καθόλου!

Τοξοτακι μου πάμε γερά!!!! Ευαγγελία συγχρονιστηκαμε στην περιοδο.. Οπότε αλλαγή λίστας τωρα εχουμε sissy 25/11.αντε να δούμε.....

Ολα θα πανε κατευχην Σισσυ μου!

περιμενουμε νεα απο εσενα αυριο ε κοπελια?

Και από σένα..όχι αύριο δευτέρα.αλλά με έτσι πόνο.δύσκολο

εγώ έφαγα. Σαλάτα κ αυγό

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Kαλημέρα κορίτσια!!!!

Georgekat πηγες Θεσσαλονίκη βολτίτσα και συνάντησες και κοριτσάκια από το καφέ μας? Τελεια:D:D:D πολύ μου αρεσει να ακουω για βολτίτσες.

Τινκερπμπελ και συ εδώ ε?;) πως είσαι?

S μαρία και μένα ο γιατρός μου ήταν ο Μουστακαρίας και απο δω και περα ο Χασιάκος. Ο μουστακαρίας ειναι πάρα πολύ καλος , γνωστης του αντικειμενου της υπογονιμοτητας και θα σαι σε καλά χερια να σε παρακολουθει εκεινος για σπερματεγχυση.

Εγω για να καταλάβεις λιγο το ιστορικό μου......με τον Μουστακαρια έκανα 2 σπερματεγχύσεις, συνολο εκανα 3 γιατι ειχα κανει και μια αλλου, και μαζι του προχωρησαμε και σε δυο εξωσωματικες.........δεν πετυχε τπτ απο αυτά και αυτο δε σημαινει πως δεν ηταν καλος ο γιατρος.

Θα σου πω όμως και την εξελιξή μου γιατι δε θελω να απογοητευτείς.......εκει που ετοιμαζομουνα να προχωρησω στην 3η εξωσωματικη εμεινα έγκυος φυσιολογικα;) και τωρα ειμαι 11 εβδομαδων.....και ομως ναι συμβαινουν και αυτα;) Μεχρι τωρα με παρακολουθουσε ο Μουστακαριας και απο την αυχενικη και μετα θα με βλεπει ο Χασιάκος.

Και σε μας δεν ειχε βρεθει καποιος ιδιαιτερος παραγοντας υπογονιμοτητας.....ειχα μεινει και δυο φορες έγκυος φυσιολογικα , τη μια φορα ηταν εξωμητριο και τη δευτερη βιοχημικη ισα ισα προλαβα να εχω θετικη χοριακη και μετα αδιαθετησα.

Κανεις δε μου ειχε αποκλεισει τη φυσιολογικη συλληψη αλλά επειδη δεν ειμαι και μικρουλα (38) προχωρησα σε μεθοδους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης.....τελικα τα καταφεραμε μονοι μας.

Μην απογοητευεσαι, ενταξυ η σπερματεγχυση εχει ενα ποσοστο 20% αλλα και μια φυσιολογικη συλληψη δεν εχει πολλα ποσοστα επιτυχιας.....το ανθρωπινο ειδος δεν ειναι και το πιο γονιμο σε θεματα αναπαραγωγης ........με τη σπερματεγχυση θα βοηθηθεις στο οτι θα βρειτε ακριβως την στιγμη της ωορρηξιας και θα εχετε βελτιωσει περισσοτερο και το σπερμα.

Ειναι πολλες γυναικες που εχουν μεινει εγκυες με σπερματεγχυση, δε θελω να μου εισαι αρνητική, ευχομαι όλα να πάνε καλά!!!!!!!:D

Διαφημίσεις

Μελετινα μου,πολύ χαίρομαι σου έγραψε και εδώ την ιστορία σου.

Τη μερα πού μασ ανακοίνωσεσ την εγκυμοσύνη σου μου έδωσε πολλεσ ελπίδες και θάρρος

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Kαλημέρα κορίτσια!!!!

Georgekat πηγες Θεσσαλονίκη βολτίτσα και συνάντησες και κοριτσάκια από το καφέ μας? Τελεια:D:D:D πολύ μου αρεσει να ακουω για βολτίτσες.

Τινκερπμπελ και συ εδώ ε?;) πως είσαι?

S μαρία και μένα ο γιατρός μου ήταν ο Μουστακαρίας και απο δω και περα ο Χασιάκος. Ο μουστακαρίας ειναι πάρα πολύ καλος , γνωστης του αντικειμενου της υπογονιμοτητας και θα σαι σε καλά χερια να σε παρακολουθει εκεινος για σπερματεγχυση.

Εγω για να καταλάβεις λιγο το ιστορικό μου......με τον Μουστακαρια έκανα 2 σπερματεγχύσεις, συνολο εκανα 3 γιατι ειχα κανει και μια αλλου, και μαζι του προχωρησαμε και σε δυο εξωσωματικες.........δεν πετυχε τπτ απο αυτά και αυτο δε σημαινει πως δεν ηταν καλος ο γιατρος.

Θα σου πω όμως και την εξελιξή μου γιατι δε θελω να απογοητευτείς.......εκει που ετοιμαζομουνα να προχωρησω στην 3η εξωσωματικη εμεινα έγκυος φυσιολογικα;) και τωρα ειμαι 11 εβδομαδων.....και ομως ναι συμβαινουν και αυτα;) Μεχρι τωρα με παρακολουθουσε ο Μουστακαριας και απο την αυχενικη και μετα θα με βλεπει ο Χασιάκος.

Και σε μας δεν ειχε βρεθει καποιος ιδιαιτερος παραγοντας υπογονιμοτητας.....ειχα μεινει και δυο φορες έγκυος φυσιολογικα , τη μια φορα ηταν εξωμητριο και τη δευτερη βιοχημικη ισα ισα προλαβα να εχω θετικη χοριακη και μετα αδιαθετησα.

Κανεις δε μου ειχε αποκλεισει τη φυσιολογικη συλληψη αλλά επειδη δεν ειμαι και μικρουλα (38) προχωρησα σε μεθοδους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης.....τελικα τα καταφεραμε μονοι μας.

Μην απογοητευεσαι, ενταξυ η σπερματεγχυση εχει ενα ποσοστο 20% αλλα και μια φυσιολογικη συλληψη δεν εχει πολλα ποσοστα επιτυχιας.....το ανθρωπινο ειδος δεν ειναι και το πιο γονιμο σε θεματα αναπαραγωγης ........με τη σπερματεγχυση θα βοηθηθεις στο οτι θα βρειτε ακριβως την στιγμη της ωορρηξιας και θα εχετε βελτιωσει περισσοτερο και το σπερμα.

Ειναι πολλες γυναικες που εχουν μεινει εγκυες με σπερματεγχυση, δε θελω να μου εισαι αρνητική, ευχομαι όλα να πάνε καλά!!!!!!!:D

Καλωσηρθες Meletina και να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη κι ολα να πανε κατευχην!Τελαυταια ακουω ολο και πιο συχνα περιπτωσεις σαν την δικη σου και ειλικρινα παιρνω κουραγιο.Καποια στιγμη ολες θα βιωσουμε το θαυματακι μας ειμαι σιγουρη!

ήρθα και εγώ!!!

sissy μου χαίρομαι που δεν σε πήρε απο κάτω,έτσι με αισιοδοξία θα προχωράμε!

tinkerbell την πήρες σοβαρά τη δίαιτα βλεπω..πότε θα ξεκινήσω κ εγώ να δούμε!

meletina καλή εγκυμοσύνη να έχεις κορίτσι μου,μας δίνει ελπίδα η ιστορία σου.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

ήρθα και εγώ!!!

sissy μου χαίρομαι που δεν σε πήρε απο κάτω,έτσι με αισιοδοξία θα προχωράμε!

tinkerbell την πήρες σοβαρά τη δίαιτα βλεπω..πότε θα ξεκινήσω κ εγώ να δούμε!

meletina καλή εγκυμοσύνη να έχεις κορίτσι μου,μας δίνει ελπίδα η ιστορία σου.

εφαγες κ ηρθες ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...