Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλη επιτυχια να εχεις!! αφου ειδες θετικο στην μια θα δεις κ στην αλλη.

ολες να δουμε θετικο αντε να γελασουμε κ λιγο ευτυχος δεν θα σας εχω κ διπλα μου να σαε κοπανησω καταλαθος απο τα γελια

την πρώτη φορά ξεκίνησα τη διαδικασία με αισιοδοξία γιατί 2 φίλες μου ειχαν μείνει με την πρώτη....τώρα με εχει παρει απο κάτω είναι η αλήθεια,πιστεύω πως απλά ήμουν τυχερή κ έγινε...ο γιατρός λέει να κάνω όσες χρειαστεί γιατί θα πετύχει κάποια στιγμή αλλά κουράστηκα κάθε μήνα τα ίδια ως πότε δλδ...

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

την πρώτη φορά ξεκίνησα τη διαδικασία με αισιοδοξία γιατί 2 φίλες μου ειχαν μείνει με την πρώτη....τώρα με εχει παρει απο κάτω είναι η αλήθεια,πιστεύω πως απλά ήμουν τυχερή κ έγινε...ο γιατρός λέει να κάνω όσες χρειαστεί γιατί θα πετύχει κάποια στιγμή αλλά κουράστηκα κάθε μήνα τα ίδια ως πότε δλδ...

το οσες φορες χρειαστει ειναι χρημα κ χρονο δεν θα κανουμε κ καμια 10 σπερ/χης γνωμη μου ειναι μην παρεξηγηθω εω σου λεω εκανα την πρωτη γιατι την ηθελα την 2 την εκανα χωρις να το σκεφτουμε απλα ξεκινησα να κανω της ενεσεις χωρις σκεψει ε 3 δεν υπηρχε και κατευθειαν ειπαμε για εξωσωματικη . αλλα στο λεω επειδη ειχες ειδη μια συλληψη μπορει να μην χρειαστεις αλλη να ειναι αυτη.

ολες εχουμε κουραστη αλλα μετα η κουραση συνηθεια κ μετα πλεον αδιαφορια οταν ερχτε η ρουφανια ,

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γιατί να σε παρεξηγήσω καλέ? κ εγώ αυτό είπα πόσες θα κάνω πια βαρέθηκα...απλά επειδή πρέπει να πάμε Θεσ/νικη για εξωσωματική το σκεφτόμαστε παραπάνω ξέρεις πώς θα φεύγουμε απο τη δουλεια,τα πηγαινε έλα κ όλα αυτά γιαυτο ζητάω πληροφορίες για γιατρούς απο τη maria v να μην έχω κ αυτό το ψάξιμο.

αν μπορούσα να την κάνω στην πόλη μου θα το είχα ψάξει ήδη

γιατί να σε παρεξηγήσω καλέ? κ εγώ αυτό είπα πόσες θα κάνω πια βαρέθηκα...απλά επειδή πρέπει να πάμε Θεσ/νικη για εξωσωματική το σκεφτόμαστε παραπάνω ξέρεις πώς θα φεύγουμε απο τη δουλεια,τα πηγαινε έλα κ όλα αυτά γιαυτο ζητάω πληροφορίες για γιατρούς απο τη maria v να μην έχω κ αυτό το ψάξιμο.

αν μπορούσα να την κάνω στην πόλη μου θα το είχα ψάξει ήδη

θα την κανεις στην θεσσαλονικη στην εξωσωματικη αλλα για να αποφυγεις τα πηγαινε ελα θα κανεις τους υπερηχους εκει που εισαι κ θα ενημερωνεις τον γιατρο σου απο το τηλ κ εμενα ετσι με ειπαν παρακολουθηση που θα κανεις κ λεω σε εσας αλλα εγω ειμαι ποιο κοντα . οταν θα ερθει εκεινη η ωρα που μακαρι να την αποφυγεις σκεψουτο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

αλήθεια δεν ήξερα οτι γίνεται αυτό? καλα που μου το είπες εγώ νόμιζα οτι θα πρέπει να πηγαίνω συνέχεια.δλδ θα ενημερώνω το γιατρό κ μετα θα πάω κ θα την κάνω? αν είναι έτσι μια χαρά,μου έφυγε ενα βάρος τώρα....

Διαφημίσεις

αλήθεια δεν ήξερα οτι γίνεται αυτό? καλα που μου το είπες εγώ νόμιζα οτι θα πρέπει να πηγαίνω συνέχεια.δλδ θα ενημερώνω το γιατρό κ μετα θα πάω κ θα την κάνω? αν είναι έτσι μια χαρά,μου έφυγε ενα βάρος τώρα....

ναι καλε πως δεν γινετε δεν ξερω κ αν γλιτωνεις κ καποια χρηματα απο την διαδικασια .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλησπερα ομορφες!!!

Μολις τελειωσαν οι εκδηλωσεις για τα 100 χρονια απελευθερωσης της Θεσσαλονικης επιασε βροχη!Ηταν τελεια ανατριχιασα με τους Ευζωνους!

Εσεις τι κανετε κοριτσακια μου?

Καλησπερα ομορφες!!!

Μολις τελειωσαν οι εκδηλωσεις για τα 100 χρονια απελευθερωσης της Θεσσαλονικης επιασε βροχη!Ηταν τελεια ανατριχιασα με τους Ευζωνους!

Εσεις τι κανετε κοριτσακια μου?

καθομαι στον καπανε κ σε σκεφτομαι ;);)

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια! Εγω είχα παει σημερα να Βάψω μαλλί κ μολις βγήκα απο το κομμωτήριο με επισκέφτηκε η φίλη μου η περίοδος! Να δω πιο μήνα θα χάσει το δρόμο της.. Ευτυχώς αυτο το μήνα δεν με πείραξε πολυ.. Καλωσορίζω τα καινούργια κορίτσια και εύχομαι καθε επιτυχία στην προσπάθεια για μπεμπε!! Τα αλλα κορίτσια τι κάνετε;;

κοριτσάκια μου σας αφήνω πάμε στη μαμά μου για φαγητό, ψαράκι εχει σήμερα μιαμ μιαμ, θα τα πούμε μετα! κ φρόνιμα τώρα που θα μείνετε οι δυο σας....

χαχαχα γιατι μας το λενε αυτο ρε Evangeliapan ?

καλη ορεξει μαναρι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Γεια σας κοριτσάκια! Εγω είχα παει σημερα να Βάψω μαλλί κ μολις βγήκα απο το κομμωτήριο με επισκέφτηκε η φίλη μου η περίοδος! Να δω πιο μήνα θα χάσει το δρόμο της.. Ευτυχώς αυτο το μήνα δεν με πείραξε πολυ.. Καλωσορίζω τα καινούργια κορίτσια και εύχομαι καθε επιτυχία στην προσπάθεια για μπεμπε!! Τα αλλα κορίτσια τι κάνετε;;

ετσι σε θελω ρε δυνατη κ να ερχετε εσυ θα γελας να δεις πως καποια στιγμη θα θυμωσει κ δεν θα ξαναερθει η ατιμη .

γερα !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

χαχαχα γιατι μας το λενε αυτο ρε Evangeliapan ?

καλη ορεξει μαναρι

Καλη ορεξη tina32 εμεις εχουμ εταλιατελες σημερα με μοσχαρακι!

maria papa για σενα το λεει εγω ειμαι φρονιμο παιδι :tongue::tongue::tongue:

Δεν θελει στεναχωρια Σισσυ μου καλα κανεις και εισαι ψυχραιμη ετσι θα εισαι και δυνατη και ολα θα παρουν τον δρομο τους!Εμενα χθες με επισκεφθηκε να τελειωνω και με την υστεροσκοπηση και μετα εχει ο Θεος!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...