Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Kατερινακι τα δυο μας μειναμε?

Παω για νανι δεν με βαστανε τα ποδαρακια μου...Καλο ξημερωμα φιλια!

Georgekat:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Καλά είμαι κοριτσάκι, εσυ?

evangelia μου τα κοριτσια μας σημερα ειναι ειτε σε επισκεψεις ειτε την επεσαν νωρις για νανι....φιλακια ζουζου μου θα τα πουμε αυριο!!! καλη ξεκουραση!!!

meletinaκι μου ολα καλα....χτες ανεβηκα θεσσαλονικη και βρεθηκα με τις ζουζουνες απο εδω και σημερα κανω αποθεραπεια και χαλαρωση....εσυ πως τα πας...?

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!

σε λιγες μερες θα κανω και εγω σπερματεγχυση,περιμενω να αδιαθετησω για να αρχισω το σερπαφαρ απο την 3η μερα -7η μερα και μετα θα κανω μια πρεγκνουλ.

να σας ρωτησω,μας ειπε ο γιατρος οτι το σπερμα το επεξεργαζονται,το βελτιωνουν και το εμλπουτιζουν..ξερει καμια τι εννοει με αυτο?

επισης κατι αλλο που ξεχασα να τον ρωτησω,το σπερμα πρεπει να εχει μεινει συγκεκριμενες μερες?γιατι εγω θα παω αθηνα νωριτερα να παρακολουθουμε την αναπτυξη των ωαριων οποτε λογικα θα περασουν καποιες μερες μεχρι να δωσει ο αντρας μου το σπερμα...στην σπερματεγχυση μας ειχαν πει 3 μερες αποχη,τωρα λετε να υπαρχει προβλημα αν ειναι περισσοτερες μερες?

Γεια σας κορίτσια και από μένα

Πρώτη φορά γράφω σε αυτό το τοπική γιατί κι εμείς αυτόν τον μήνα θα κάνουμε την πρώτη σπερματεγχυση μας.να σας πω λίγα και για μένα. Εχω ήδη έναν γιο 4 χρόνων που ήρθε μέσα σε 2 μήνες προσπαθειών.τωρα το δεύτερο μας παιδεύει απίστευτα τα τελευταία 3 χρόνια...πέρυσι έκανα και λαπαροσκοπηση όπου μου βρέθηκε ενδωμητριωση (για δεύτερη φορά είχα ξανακάνει και πριν τον γιο μου χειρουργείο και διακοπή περιόδου)όπως έγινε και αυτήν την φορά.τωρα πέρασαν 6 μήνες μετά την εμφάνιση της περιόδου όπου τίποτα δυστυχώς.αυτον τον μήνα παρακολουθήσαμε με τον γιατρό την ωορηξια μου που έγινε κανονικά αλλά και πάλι τίποτα οπότε τώρα θα πάρω κλομιφαινη από την 5-9 μέρα και μετά θα πάω για παρακολούθηση.Οποτε θέλω τα φώτα σας για την διαδικασία και αν είχε καμία επιτυχία με παρόμοιο ιστορικό σαν το δικό μου.

Συγγνώμη για το σεντόνι....

Μαράκι επειδή έχω περάσει τη φάση σπερματεγχυσης , θα σου απαντησω σε αυτα που ρωτας. Αυτο το οποίο κάνουν στην επεξεργασία τους σπέρματος είναι να το καθαρίσουν και να αυξήσουν την κινητικότητά του.....για πχ το δικό μας πριν την επεξεργασία ήταν 40 % και μετα την επεξεργασία έφτανε σε 70%-80% κινητικότητα......άρα είναι πολυ θετικό ειδικά αν έχετε και καπως μειωμενο αριθμο να γινουν πολύ περισσοτερα τα γρήγορα σπερματοζωάρια.

Για την αποχή που λες......εδώ θα σου πω πως το ιδανικό είναι να υπάρχει 3 μερες αποχη και όχι περισσοτερο.....οσο αυξανονται οι μερες αποχης τοσο περισσοτερο αυξανεται ο αριθμος των ακίνητων σπερματοζωαρίων, για την καλυτερη δυνατη ποσοτητα και κινητικοτητα συστηνουν τις 3 μερες .....το πολυ εως 4 να σου πουν....από 5 και περα δε θα χετε το καλυτερο δυνατο του σπερμοδιαγραμματος.

Αν είστε μακριά και συ λειπεις .....υπάρχει και η λυση να εκσπερματίσει ο άντρας σου 3 μερες πριν την σπερματεγχυση..........:oops: ντρέπομαι που το λέω:tongue: απλά μπορει να μην ειχες σκεφτει πως υπάρχει και αυτη η λυση, ελπίζω να μη παρεξήγησες.

Σου εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου Καλή επιτυχία!!!!:D

καλημέρα κορίτσια!!!

καλημέρα s-maria kai meletina!!!!:P:p:p:p:p:p

astage, να χαίρεσαι το παιδάκι σου, όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα του κάνεις και αδελφάκι

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα σε όλες, θα πιούμε καφεδάκι? μάλλον όλες κοιμάστε ακόμη...το ξενυχτήσαμε χθές? καλως ήρθαν τα καινούργια κοριτσάκια στην παρέα μας κ καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

ηρθα κ εγω καλημερα!!!! τι κανετε?

το πρωι πρωι ειχε εναν ηλιο εξω χαρα Θεου τωρα εχει μια συννεφια θα μας τα γυρισει ο καιρος κ αν κανει ετσι οπως μας ειπε αντε ξανα καταβαζε λουλουδια απο τα καγκελα ανεβασε τεντες γιατι εδω που μενουμε οταν φυσαει φυσαει για τα καλα αν βγεις στο μπαλκονι σε παιρνει ο αερας ειμαστε ανοιχτα γιαυτο.

τι μου κανετε ?

Evangeliapan κ εμενα μου λειψες αλλα σιγουρα θα ξανα ερθω για καφεδακι σιγουρα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

καλημέρα maria, κ εδώ ο καιρός μια απο τα ίδια, είδα ήλιο το πρωί εβαλα πλυντήριο κ τώρα το παει για βροχή....

εσύ πως είσαι πονάς ακόμη?

εδω αρχισε να βρεχει κιολας :evil: , ναι μωρε ακομα ποναω κ ξαπλωμενη κ καθιστη κ ορθια . αντε να δουμε τι θα δουμε.

εσυ κανα νεο?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κ εμένα άρχισαν τα πονάκια απο προχθες αλλά δεν είναι έντονα ακόμη.

είπα σήμερα να μην πάρω τους δρόμους για να κάνω επιτέλους τα ρούχα, αυτή την αλλάγη στις ντουλάπες πολυ την βαρίεμαι κ πάντα μελαγχολώ όταν μαζευω τα καλοκαιρινά....πάει η θάλασσα, ο ήλιος κ οι βόλτες κλαψ

κ εμένα άρχισαν τα πονάκια απο προχθες αλλά δεν είναι έντονα ακόμη.

είπα σήμερα να μην πάρω τους δρόμους για να κάνω επιτέλους τα ρούχα, αυτή την αλλάγη στις ντουλάπες πολυ την βαρίεμαι κ πάντα μελαγχολώ όταν μαζευω τα καλοκαιρινά....πάει η θάλασσα, ο ήλιος κ οι βόλτες κλαψ

αχ κ εγω δεν θελω να την κανω ακομα τουλαχιστον αφου εγω δεν παω πουθενα αρα ακομα δεν τα χρειαζομαι για τον δικο μου τον ειχα αφησει ειδη κανα 2-3 μπλουζακια εξω κ φθινοπορινα κ ποιο χειμωνιατικα ακομα την βγαζει αν κ τα φοραω μεχρι να παει το πρωι στην δουλεια μετα την βγαζει γιατι φοραει κοντομανικο γιατι εχει ζεστα εκει που ειναι , αν κ πρεπει να μου τα ανεβασει απο το υπογειο ποτα εχω να τα αερισω κανα 2βδομαδες .

τι καθεσαι καλε σπιτι ελα να πιουμε καφε ετσι οπως ειναι κ βροχερος ο καιρος η για ζεστη σοκολατα ειναι ή καφεδακι με καλη παρεα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

αχ τέλεια η ιδέα σου!! τι να κάνω δεν είχα αφήσει τίποτα έξω κ εχει μια εβδομάδα που έβγαλε ψύχρα και δεν εχουμε ρούχα να βάλουμε...χθές πήγαμε σε ένα φίλο μας που γιόρταζε κ είμασταν οι μόνοι με τα κοντομάνικα....

Kαλημερα κοριτσια!!!!Καλως σας βρηκα!!! :D

s_maria καλως ηρθες...με το καλο να κανεις την σπερματεγχυση σου... ναι το σπερμα το εμπλουτιζουν, το βοηθουν δηλαδη με καποια επεξεργασια να δωσει καλυτερες τιμές απο τις ηδη υπαρχουσες.... τι εννοεις να μεινει το σπερμα? οταν τα αυγουλακια σου θα ειναι αρκετα μεγαλα, ο γιατρος θα σου δωσει να κανεις μια ενεσουλα για να προκαλεσει ωορρηξια και θα σου πει ποτε να πας για την σπερματεγχυση....εκεινη την ωρα θα δωθει και το σπερμα....3 μερες πριν καλο ειναι να μην εχει υπαρξει επαφη για να ειναι το σπερμα πιο δυνατο... για περισσοτερες μερες καλο ειναι να ρωτησεις τον γιατρο σου τι μπορει να δωθει για να ειναι ζωηρο το σπερματακι....

Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες!Να ειστε καλα!

s_maria το σπερμα εμπλουτιζεται μεσα σε θρεπτικο υλικο ειναι σαν ντοπινγκ για να ειναι πιο κινητικα και εξυπνα τα σπερματοζωαρια.Καλο θα ειναι η αποχη να μην ειναι πανω απο 3-4 μερες.Την ημερα που θα κανεις την σπερματεγχυση 3 ωρες πριν ο συζυγος θα παει να δωσει σπερμα θα το καθαρισουν θα το εμπλουτισουν και μετα το πατε στον γιατρο και κανετε την σπερματεγχυση!

Μαράκι επειδή έχω περάσει τη φάση σπερματεγχυσης , θα σου απαντησω σε αυτα που ρωτας. Αυτο το οποίο κάνουν στην επεξεργασία τους σπέρματος είναι να το καθαρίσουν και να αυξήσουν την κινητικότητά του.....για πχ το δικό μας πριν την επεξεργασία ήταν 40 % και μετα την επεξεργασία έφτανε σε 70%-80% κινητικότητα......άρα είναι πολυ θετικό ειδικά αν έχετε και καπως μειωμενο αριθμο να γινουν πολύ περισσοτερα τα γρήγορα σπερματοζωάρια.

Για την αποχή που λες......εδώ θα σου πω πως το ιδανικό είναι να υπάρχει 3 μερες αποχη και όχι περισσοτερο.....οσο αυξανονται οι μερες αποχης τοσο περισσοτερο αυξανεται ο αριθμος των ακίνητων σπερματοζωαρίων, για την καλυτερη δυνατη ποσοτητα και κινητικοτητα συστηνουν τις 3 μερες .....το πολυ εως 4 να σου πουν....από 5 και περα δε θα χετε το καλυτερο δυνατο του σπερμοδιαγραμματος.

Αν είστε μακριά και συ λειπεις .....υπάρχει και η λυση να εκσπερματίσει ο άντρας σου 3 μερες πριν την σπερματεγχυση..........:oops: ντρέπομαι που το λέω:tongue: απλά μπορει να μην ειχες σκεφτει πως υπάρχει και αυτη η λυση, ελπίζω να μη παρεξήγησες.

Σου εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου Καλή επιτυχία!!!!:D

καλημέρα σε όλες, θα πιούμε καφεδάκι? μάλλον όλες κοιμάστε ακόμη...το ξενυχτήσαμε χθές? καλως ήρθαν τα καινούργια κοριτσάκια στην παρέα μας κ καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας.

σας ευχαριστω ολες για τις απαντησεις!!

εσεις που εχετε κανει σπερματεγχυση εχετε δει αποτελεσμα η τζαπα λετε να την κανω?μας ειπε ο γιατρος οτι τα ποσοστα επιτυχιας ειναι μονο 15-16%.

εμεις δε φαινεται να εχουμε καποιο προβλημα αυτο το συμπερασμα βγαζουν και οι 3 γιατροι που εχουμε παει.

ΤΗ Δευτερα ειχα ραντεβου και με τον Χασιακο και με το Μουστακαρια,οσες τους ξερουν, και μας ειπαν να κανουμε καποιες σπερματεγχυσεις και αν δουμε αποτελεσμα θα σκεφτουμε και την εξωσωματικη.

Διαφημίσεις

αχ τέλεια η ιδέα σου!! τι να κάνω δεν είχα αφήσει τίποτα έξω κ εχει μια εβδομάδα που έβγαλε ψύχρα και δεν εχουμε ρούχα να βάλουμε...χθές πήγαμε σε ένα φίλο μας που γιόρταζε κ είμασταν οι μόνοι με τα κοντομάνικα....

χαχαχα κ εμεις χθες εγω κ ο αδερφοςμου μετα κοντομανικα χαχα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 1/11

Ποσοστό: 5/29

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. IOANNA111
  3. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  4. Evangeliapan
  5. ΜΑΡΙa
  6. maria papa 28/10
  7. georgia69
  8. sissy 2012 25/11
  9. Georgkat
  10. tinkerbell!24 28/1O
  11. deni..29
  12. Λια33
  13. lolita 78
  14. mar1981
  15. maria_v
  16. Stardustmg

τα ποσοστα μας ειναι αυτα που λεει η λιστα . κ εμενα ο γιατρος μου τοσο μας ειχε πει για τα ποσοστα αλλα καναμε 2 χωρις αποτελεσμα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

s maria και εσείς ανεξήγητη υπογονιμότητα? θα είναι μόδα μάλλον....και εμας το ίδιο μας είπαν,να κάνουμε 3-4 σπερματεγχύσεις κ αν δεν να πάμε για εξωσωματική.

εγώ έμεινα έγκυος με σπερματέγχυση αλλα δυστυχώς δεν προχώρησε....τώρα εχω κάνει την τρίτη,θα κάνω αλλη μια κ μετα θα το ψάξω για εξωσωματική.

s maria και εσείς ανεξήγητη υπογονιμότητα? θα είναι μόδα μάλλον....και εμας το ίδιο μας είπαν,να κάνουμε 3-4 σπερματεγχύσεις κ αν δεν να πάμε για εξωσωματική.

εγώ έμεινα έγκυος με σπερματέγχυση αλλα δυστυχώς δεν προχώρησε....τώρα εχω κάνει την τρίτη,θα κάνω αλλη μια κ μετα θα το ψάξω για εξωσωματική.

καλη επιτυχια να εχεις!! αφου ειδες θετικο στην μια θα δεις κ στην αλλη.

ολες να δουμε θετικο αντε να γελασουμε κ λιγο ευτυχος δεν θα σας εχω κ διπλα μου να σαε κοπανησω καταλαθος απο τα γελια

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 1/11

Ποσοστό: 5/29

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. IOANNA111
  3. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  4. Evangeliapan
  5. ΜΑΡΙa
  6. maria papa 28/10
  7. georgia69
  8. sissy 2012 26/10
  9. Georgkat
  10. tinkerbell!24 28/1O
  11. deni..29
  12. Λια33
  13. lolita 78
  14. mar1981
  15. maria_v
  16. Stardustmg

τα ποσοστα μας ειναι αυτα που λεει η λιστα . κ εμενα ο γιατρος μου τοσο μας ειχε πει για τα ποσοστα αλλα καναμε 2 χωρις αποτελεσμα

ελπιζω να πανε ολα καλα τωρα και να μη χρειαστει να κανεις εξωσωματικη!

ετσι μας ειπαν οι γιατροι,οτι μαλλον ανηκουμε στο 20% των ζευγαριων που εχουν ανεξηγητη υπογονημοτητα!μεγαλο ποσοστο βρε κοριτσια!!

τι ζηταμε?το αυτονοητο!!!γιατι να ειναι τοσο δυσκολο μερικες φορες?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...