Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου γλυκα!!! ηρθα κι εγω..... εχουμε αγιο δημητρη στην γειτονια μου και ειχα παει να προσκυνησω, ειχαν φερει και την καρα του αγιου ανδρεα και το χερι καποιου αγιου που δεν καταλαβα γιατι γινοταν ενας πανικος και δεν εβγαζα ακρη...

προσκυνησα λόιπον για ολες σας, και αναψα και κερακι και τωρα μπηκα σπιτι ....

εγω τωρα ξεκουραζομαι γιατι χτες μπηκα στο τρενο 2.30 και βγηκα 9,30!!! και ημουν μονο με οτι ειχα φαει για πρωινο και χωρις νερο....διοτι αν επινα νερο και ηθελα τουαλετα δεν υπηρχε περιπτωση να παω στις τουαλετες του τρενου....οποτε εφτασα στο σπιτι μου σαν τον παπαμιχαηλ μολις γυριζει απο τον πολεμο στην δασκαλα με τα χρυσα μαλλια...και αφου ξεραθηκα στον υπνο, με ξυπνησε το αντρας μου απο τις 7μιση το πρωι γιατι μου χαιδευε τα μαλλια και μου εδινε φιλακια!!!! με ακουσε ολος ο βυρωνας μες στο ξημερωμα απο τα συχτιρλικια!!!

evangelia μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου !!!!!!!!! σε επαιρνα τηλ και θα σε ξαναπαρω γιατι δεν καταφερα να σε βρω...

maria papa να χαιρεσαι τον μπαμπακα σου γλυκεια μου!!!!!

lia μου πού εισαι????

georgia μου το μηνυμα που μου εστειλες χτες, μου ηρθε σημερα.....τηλεπικοινωνιες ελλαδος οεο....σου απαντησα στο κινητο σου!!! σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια αγαπη μου....

tinker μου νοιωθω πως εισαι αρκετα πιο ηρεμη και χαιρομαι παρα παρα πολυ για σενα.......

sissy μου πραγματικά πρεπει να μην τα βλεπεις αρνητικά ακόμα και τα περιεργα αποτελεσματα, διοτι θα απογοητευεσαι πολύ βρε κοριτσι μου και αυτο μονο θετικό δεν ειναι για την προσπαθεια που ξεκινας!!! αισιοδοξια σε παρακαλω......η ζωη σου ουτε ξεκιναει ουτε ομως και τελειωνει μονο με το θεμα της γονιμοτητας!!!!!!!!!!!! εισαι μια χαρα καρδουλα μου και ολα θα πανε καλα μολις κι εσυ παρεις τα πανω σου!!!

ποιό κοριτσακι ξεχασα να σχολιασω (η αρχικουτσομπολα εγω)???

maria v, maria star, lolita, tinaki, mar81 και οποια αλλη εχω ξεχασει (να με συγχωρησει) φιλακια πολλα κοριτσακια μου!!!! μουτς μουτς μουτς

fmGhp2.png

A8ojp2.png

κοριτσακια μου γλυκα!!! ηρθα κι εγω..... εχουμε αγιο δημητρη στην γειτονια μου και ειχα παει να προσκυνησω, ειχαν φερει και την καρα του αγιου ανδρεα και το χερι καποιου αγιου που δεν καταλαβα γιατι γινοταν ενας πανικος και δεν εβγαζα ακρη...

προσκυνησα λόιπον για ολες σας, και αναψα και κερακι και τωρα μπηκα σπιτι ....

εγω τωρα ξεκουραζομαι γιατι χτες μπηκα στο τρενο 2.30 και βγηκα 9,30!!! και ημουν μονο με οτι ειχα φαει για πρωινο και χωρις νερο....διοτι αν επινα νερο και ηθελα τουαλετα δεν υπηρχε περιπτωση να παω στις τουαλετες του τρενου....οποτε εφτασα στο σπιτι μου σαν τον παπαμιχαηλ μολις γυριζει απο τον πολεμο στην δασκαλα με τα χρυσα μαλλια...και αφου ξεραθηκα στον υπνο, με ξυπνησε το αντρας μου απο τις 7μιση το πρωι γιατι μου χαιδευε τα μαλλια και μου εδινε φιλακια!!!! με ακουσε ολος ο βυρωνας μες στο ξημερωμα απο τα συχτιρλικια!!!

evangelia μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου !!!!!!!!! σε επαιρνα τηλ και θα σε ξαναπαρω γιατι δεν καταφερα να σε βρω...

maria papa να χαιρεσαι τον μπαμπακα σου γλυκεια μου!!!!!

lia μου πού εισαι????

georgia μου το μηνυμα που μου εστειλες χτες, μου ηρθε σημερα.....τηλεπικοινωνιες ελλαδος οεο....σου απαντησα στο κινητο σου!!! σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια αγαπη μου....

tinker μου νοιωθω πως εισαι αρκετα πιο ηρεμη και χαιρομαι παρα παρα πολυ για σενα.......

sissy μου πραγματικά πρεπει να μην τα βλεπεις αρνητικά ακόμα και τα περιεργα αποτελεσματα, διοτι θα απογοητευεσαι πολύ βρε κοριτσι μου και αυτο μονο θετικό δεν ειναι για την προσπαθεια που ξεκινας!!! αισιοδοξια σε παρακαλω......η ζωη σου ουτε ξεκιναει ουτε ομως και τελειωνει μονο με το θεμα της γονιμοτητας!!!!!!!!!!!! εισαι μια χαρα καρδουλα μου και ολα θα πανε καλα μολις κι εσυ παρεις τα πανω σου!!!

ποιό κοριτσακι ξεχασα να σχολιασω (η αρχικουτσομπολα εγω)???

maria v, maria star, lolita, tinaki, mar81 και οποια αλλη εχω ξεχασει (να με συγχωρησει) φιλακια πολλα κοριτσακια μου!!!! μουτς μουτς μουτς

κοριτσάκι μου, πολύ χαίρομαι που περάσατε ωραία...και λειτούργησε όλο αυτό σαν ψυχοθεραπεία...ακόμα και για μένα που δεν ημουν εκει βλέπω τις φωτο και σας χαίρομαι...

είμαι οντως αρκετά ήρεμη....

είδες τον αντρούλη σου??!!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

κοριτσάκι μου, πολύ χαίρομαι που περάσατε ωραία...και λειτούργησε όλο αυτό σαν ψυχοθεραπεία...ακόμα και για μένα που δεν ημουν εκει βλέπω τις φωτο και σας χαίρομαι...

είμαι οντως αρκετά ήρεμη....

είδες τον αντρούλη σου??!!!:P:p:p

ναι ναι το ειδα το αγορι μου......... ελειψα μια μερα και πρεπει να μεινω ξαγρυπνη για κανενα μηνα τωρα ε?????? πριτς κουκου λαλα

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!

σε λιγες μερες θα κανω και εγω σπερματεγχυση,περιμενω να αδιαθετησω για να αρχισω το σερπαφαρ απο την 3η μερα -7η μερα και μετα θα κανω μια πρεγκνουλ.

να σας ρωτησω,μας ειπε ο γιατρος οτι το σπερμα το επεξεργαζονται,το βελτιωνουν και το εμλπουτιζουν..ξερει καμια τι εννοει με αυτο?

επισης κατι αλλο που ξεχασα να τον ρωτησω,το σπερμα πρεπει να εχει μεινει συγκεκριμενες μερες?γιατι εγω θα παω αθηνα νωριτερα να παρακολουθουμε την αναπτυξη των ωαριων οποτε λογικα θα περασουν καποιες μερες μεχρι να δωσει ο αντρας μου το σπερμα...στην σπερματεγχυση μας ειχαν πει 3 μερες αποχη,τωρα λετε να υπαρχει προβλημα αν ειναι περισσοτερες μερες?

ναι ναι το ειδα το αγορι μου......... ελειψα μια μερα και πρεπει να μεινω ξαγρυπνη για κανενα μηνα τωρα ε?????? πριτς κουκου λαλα

Κοριτσακι μου πολυ ομορφα τα λογακια σου..

Πολυ βαρυα το παιρνω...θε μου περασει!δκεψου

Ποσο ελειψες στον αντρουλη σου για να

Κανει ετσι..

Γεια σας κορίτσια και από μένα

Πρώτη φορά γράφω σε αυτό το τοπική γιατί κι εμείς αυτόν τον μήνα θα κάνουμε την πρώτη σπερματεγχυση μας.να σας πω λίγα και για μένα. Εχω ήδη έναν γιο 4 χρόνων που ήρθε μέσα σε 2 μήνες προσπαθειών.τωρα το δεύτερο μας παιδεύει απίστευτα τα τελευταία 3 χρόνια...πέρυσι έκανα και λαπαροσκοπηση όπου μου βρέθηκε ενδωμητριωση (για δεύτερη φορά είχα ξανακάνει και πριν τον γιο μου χειρουργείο και διακοπή περιόδου)όπως έγινε και αυτήν την φορά.τωρα πέρασαν 6 μήνες μετά την εμφάνιση της περιόδου όπου τίποτα δυστυχώς.αυτον τον μήνα παρακολουθήσαμε με τον γιατρό την ωορηξια μου που έγινε κανονικά αλλά και πάλι τίποτα οπότε τώρα θα πάρω κλομιφαινη από την 5-9 μέρα και μετά θα πάω για παρακολούθηση.Οποτε θέλω τα φώτα σας για την διαδικασία και αν είχε καμία επιτυχία με παρόμοιο ιστορικό σαν το δικό μου.

Συγγνώμη για το σεντόνι....

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

σε λιγες μερες θα κανω και εγω σπερματεγχυση,περιμενω να αδιαθετησω για να αρχισω το σερπαφαρ απο την 3η μερα -7η μερα και μετα θα κανω μια πρεγκνουλ.

να σας ρωτησω,μας ειπε ο γιατρος οτι το σπερμα το επεξεργαζονται,το βελτιωνουν και το εμλπουτιζουν..ξερει καμια τι εννοει με αυτο?

επισης κατι αλλο που ξεχασα να τον ρωτησω,το σπερμα πρεπει να εχει μεινει συγκεκριμενες μερες?γιατι εγω θα παω αθηνα νωριτερα να παρακολουθουμε την αναπτυξη των ωαριων οποτε λογικα θα περασουν καποιες μερες μεχρι να δωσει ο αντρας μου το σπερμα...στην σπερματεγχυση μας ειχαν πει 3 μερες αποχη,τωρα λετε να υπαρχει προβλημα αν ειναι περισσοτερες μερες?

Κοριτσακι μου πολυ ομορφα τα λογακια σου..

Πολυ βαρυα το παιρνω...θε μου περασει!δκεψου

Ποσο ελειψες στον αντρουλη σου για να

Κανει ετσι..

Γεια σας κορίτσια και από μένα

Πρώτη φορά γράφω σε αυτό το τοπική γιατί κι εμείς αυτόν τον μήνα θα κάνουμε την πρώτη σπερματεγχυση μας.να σας πω λίγα και για μένα. Εχω ήδη έναν γιο 4 χρόνων που ήρθε μέσα σε 2 μήνες προσπαθειών.τωρα το δεύτερο μας παιδεύει απίστευτα τα τελευταία 3 χρόνια...πέρυσι έκανα και λαπαροσκοπηση όπου μου βρέθηκε ενδωμητριωση (για δεύτερη φορά είχα ξανακάνει και πριν τον γιο μου χειρουργείο και διακοπή περιόδου)όπως έγινε και αυτήν την φορά.τωρα πέρασαν 6 μήνες μετά την εμφάνιση της περιόδου όπου τίποτα δυστυχώς.αυτον τον μήνα παρακολουθήσαμε με τον γιατρό την ωορηξια μου που έγινε κανονικά αλλά και πάλι τίποτα οπότε τώρα θα πάρω κλομιφαινη από την 5-9 μέρα και μετά θα πάω για παρακολούθηση.Οποτε θέλω τα φώτα σας για την διαδικασία και αν είχε καμία επιτυχία με παρόμοιο ιστορικό σαν το δικό μου.

Συγγνώμη για το σεντόνι....

s_maria καλως ηρθες...με το καλο να κανεις την σπερματεγχυση σου... ναι το σπερμα το εμπλουτιζουν, το βοηθουν δηλαδη με καποια επεξεργασια να δωσει καλυτερες τιμές απο τις ηδη υπαρχουσες.... τι εννοεις να μεινει το σπερμα? οταν τα αυγουλακια σου θα ειναι αρκετα μεγαλα, ο γιατρος θα σου δωσει να κανεις μια ενεσουλα για να προκαλεσει ωορρηξια και θα σου πει ποτε να πας για την σπερματεγχυση....εκεινη την ωρα θα δωθει και το σπερμα....3 μερες πριν καλο ειναι να μην εχει υπαρξει επαφη για να ειναι το σπερμα πιο δυνατο... για περισσοτερες μερες καλο ειναι να ρωτησεις τον γιατρο σου τι μπορει να δωθει για να ειναι ζωηρο το σπερματακι....

astage καλως ηρθες κι εσυ στην παρεα μας...να σου ζησει το παιδακι σου και με το καλο να σας ερθει και το δευτερο!!!! δεν εχω παρομοιο προβλημα ενδομητριωσης για να σου πω εμπειριες μου, πολλα ζευγαρια που συναναστρεφομαι μετα απο το πρωτο παιδι δυσκολευονται παρα παρα πολυ για το δευτερο....το αγχος να φταιει? οι συνθηκες? ο συντονισμος? δεν ξερω...

σισσακι μου εννοειται πως θα ηρεμησεις και το ξερω ...απλα σου το λεω ισως λιγο πιο εντονα και με συγχωρεις κιολας για το θαρρος, γιατι βρε κοριτσι μου νομιζω πως δεν σου κανει καλο...αντιθετως επηρεαζει την υγεια σου αρνητικα.... απο την επομενη εβδομαδα που θα τελειωσω με την ορκωμοσια μου....κανονισε τον χρονο σου και θα παμε για καφεδακι οκ???

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες!Να ειστε καλα!

Georgkat δεν το ακουσα ειχαμε παει να δουμε το υποβρυχιο απο την Πεμπτη το εχω βαλει στο ματι!Χαρηκα που σε ακουσα και ευχαριστουμε για το κερακι οικογενειακως :P

s_maria το σπερμα εμπλουτιζεται μεσα σε θρεπτικο υλικο ειναι σαν ντοπινγκ για να ειναι πιο κινητικα και εξυπνα τα σπερματοζωαρια.Καλο θα ειναι η αποχη να μην ειναι πανω απο 3-4 μερες.Την ημερα που θα κανεις την σπερματεγχυση 3 ωρες πριν ο συζυγος θα παει να δωσει σπερμα θα το καθαρισουν θα το εμπλουτισουν και μετα το πατε στον γιατρο και κανετε την σπερματεγχυση!

astage να χαιρεσαι το παιδακι σου και γρηγορα να αποκτησεις το δευτερο!

Δεν εχω καμια εμπειρια με ενδομητριωση μεχρι τωρα τουλαχιστον δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει!Αν και το σπερμα του συζυγου ειναι ενταξει τοτε εχετε πολλες πιθανοτητες να αποκτησετε το παιδακι σας συντομα πραγμα που ευχομαι ολοψυχα!

Sissy μου τι ειπαμε?Ολα θα γινουν!Αισιοδοξια και υπομονη!

mar1981 σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου και ανταποδιδω διπλα ;)

maria papa μου ελειψες!!!!

Καλησπερα κοριτσια!!!

Μαράκι επειδή έχω περάσει τη φάση σπερματεγχυσης , θα σου απαντησω σε αυτα που ρωτας. Αυτο το οποίο κάνουν στην επεξεργασία τους σπέρματος είναι να το καθαρίσουν και να αυξήσουν την κινητικότητά του.....για πχ το δικό μας πριν την επεξεργασία ήταν 40 % και μετα την επεξεργασία έφτανε σε 70%-80% κινητικότητα......άρα είναι πολυ θετικό ειδικά αν έχετε και καπως μειωμενο αριθμο να γινουν πολύ περισσοτερα τα γρήγορα σπερματοζωάρια.

Για την αποχή που λες......εδώ θα σου πω πως το ιδανικό είναι να υπάρχει 3 μερες αποχη και όχι περισσοτερο.....οσο αυξανονται οι μερες αποχης τοσο περισσοτερο αυξανεται ο αριθμος των ακίνητων σπερματοζωαρίων, για την καλυτερη δυνατη ποσοτητα και κινητικοτητα συστηνουν τις 3 μερες .....το πολυ εως 4 να σου πουν....από 5 και περα δε θα χετε το καλυτερο δυνατο του σπερμοδιαγραμματος.

Αν είστε μακριά και συ λειπεις .....υπάρχει και η λυση να εκσπερματίσει ο άντρας σου 3 μερες πριν την σπερματεγχυση..........:oops: ντρέπομαι που το λέω:tongue: απλά μπορει να μην ειχες σκεφτει πως υπάρχει και αυτη η λυση, ελπίζω να μη παρεξήγησες.

Σου εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου Καλή επιτυχία!!!!:D

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...