Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζεστανες την κοιλιτσα σου;; Καταλαβαίνω πολυ καλα τον οργανισμό μου κ γιαυτο δεν κανω.. Αφου το σύστημα ετοιμάζεται το νιώθω!! Βέβαια εχω πολυασχολο σαββατοκύριακο οπότε θα ξεχαστω..:D.μαγειρεψες μαρακι;; Εγω κανω εύκολο φαΐ σημερα.. Σπαγγετι με σάλτσα!!

Ζεστανες την κοιλιτσα σου;; Καταλαβαίνω πολυ καλα τον οργανισμό μου κ γιαυτο δεν κανω.. Αφου το σύστημα ετοιμάζεται το νιώθω!! Βέβαια εχω πολυασχολο σαββατοκύριακο οπότε θα ξεχαστω..:D.μαγειρεψες μαρακι;; Εγω κανω εύκολο φαΐ σημερα.. Σπαγγετι με σάλτσα!!

κ που την ζεστανα δεν εκανα τιποτα απλα το υγρο που φευγει απο την οωρρηξια εμενα με επειραζει κ με φερνει πονακια στην κοιλια κ με περναει οταν το αποβαλει ο οργανισμος δηλαδη στην περιοδο , γιαυτο κ καταλαβαινω την οωρρηξια μου .

μαγειρψα κριθαρακι με κοτουλα κ πειναωωωω αλλα περιμενο το παλικαρι να σχολασει κ να φαμε θα βγουμε κ το βραδυ για φαγητο θα μαςβγαλει ο μπαμπας μου που γιορταζει κ σκεφτομαι τι θα φαω το βραδυ χαχαχ!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

και εγώ πεινάω και εχω αλλη μια ώρα μέχρι να σχολάσω.....φασολάκια έκανα, κριθαράκι με κοτόπουλο είχαμε χθες χαχα

να φαμε εμεις να παω να ταισω κ το σκυλακι της Evangeliapan κοιμαται τωρα κ περιμενει το φαι!! φασολακια ωραιο φαγητο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Αχ να χαιρεσαι το μπαμπά σου μαρακι!! Τινα έλα! Εχω στρώσει τραπέζι.. Κόκκινη σάλτσα με τριμμενο τυρί πεκορινο...

κ εγω εστρωσα παω να ξεκινησω σιγα σιγα εξαλου μεχρι να φαω θα εχει ερθει κ το παλικαρι κ μεχρι να τελειωσω θα εχει φαει κ αυτος !!

τα λεμε μετα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσακια καλησπερα! πωπω ηπια εναν καφε μεχρι να διαβασω αυτα που γραψατε και πως περασατε που απο ο,τι καταλαβα ηταν τελεια πολυ χαιρομαι που γνωριστηκατε μακαρι να σας γνωρισω και εγω πολυ θα το ηθελα. Μαρια Π και Σισσυ ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μην σας ερθει η κοκκινομουρα και να μας πειτε τα ευχαριστα εντος ολιγων ημερων! Λειαμου τωρα που ξεμπερδεψες με την υστεροσκοπηση θα ερθει και το μωρακι ειμαι σιγουρη και το ιδιο και για σενα Ευαγγελια θα ειναι η τελευταια σου εξεταση ειμαι σιγουρη, μετα θα κανεις μονο υπερηχους για να βλεπεις το μωρακι σου!

Εγω τρεχω και δεν φτανω μια με την εργασια και μια με το ταξιδι που θα κανουμε την αλλα εβδομαδα. Οποτε εχω χρονο σας διαβαζω.

Πολλα φιλακια και στα υπολοιπα κοριτσια ματσ μουτσ :D!

Διαφημίσεις

νυστάζω ακόμα..άρχισαν να γίνονται πιο έντονοι οι πόνοι..και δεν θέλω...:(

ήθελα να πάω και για περπάτημα αλλά μου τα χάλασε ο καιρός...

εσύ πως είσαι???

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

νυστάζω ακόμα..άρχισαν να γίνονται πιο έντονοι οι πόνοι..και δεν θέλω...:(

ήθελα να πάω και για περπάτημα αλλά μου τα χάλασε ο καιρός...

εσύ πως είσαι???

αχ κ εγω ποναω δεν μπορω τους εχω βαρεθει τους πονους να ηταν κ για καλο παει ερχετε. εδω εμεις ειχαμε καλο καιρο ηλιο .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...