Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ολόψυχα εύχομαι του χρόνου στα γενέθλια του αντρούλη σου ένα μωράκι να φτύνει στα κεράκια!!!

Χρονια Πολλά στον αντρούλη σου!!!

Ευχαριστω πολυ πολυ γλυκουλα μου να εισαι καλα και ολα θα πανε καλα θα το δεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω τα εκανα χθες σημερα εχει εξοδο γιορταζει ο μπαμπας ο ανηψιος κ εχει φαι το βραδυ κ ποτο!!!

Να τους χαιρεσαιιιιιι!!!Τι καλα!Κι ο δικος μου φερνει την μικρη τωρα να παμε να φαμε μαζι εξω σημερα.Οποτε θα τα πουμε καλυτερα το βραδακι!Να περασετε τελεια!

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου!!! έπεσε πολύ δουλεια απο το πρώι κ σας έχασα...

νεραιδούλα δίαλεξε ημερομηνία, κλείσε εισητήρια κ σε περιμένουμε!!! αυτή τη φορά δεν θα τη χάσω με τίποτα τη συνάντηση...

καυτός προβλέπεται ο Νοέμβριος, έχουμε γενέθλια, εξωσωματικές,υστεροσκόπηση...και ευχάριστα ελπίζω,ακούς maria papa?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Να τους χαιρεσαιιιιιι!!!Τι καλα!Κι ο δικος μου φερνει την μικρη τωρα να παμε να φαμε μαζι εξω σημερα.Οποτε θα τα πουμε καλυτερα το βραδακι!Να περασετε τελεια!

ευχαριστουμε κ εσεις να περασετε καλα !!! ασε να φανε κ τιποτα οι αλλοι μην τα φας ολα εσυ χαχαχα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημέρα κοριτσάκια μου!!! έπεσε πολύ δουλεια απο το πρώι κ σας έχασα...

νεραιδούλα δίαλεξε ημερομηνία, κλείσε εισητήρια κ σε περιμένουμε!!! αυτή τη φορά δεν θα τη χάσω με τίποτα τη συνάντηση...

καυτός προβλέπεται ο Νοέμβριος, έχουμε γενέθλια, εξωσωματικές,υστεροσκόπηση...και ευχάριστα ελπίζω,ακούς maria papa?

εγω γιατι τι εκανα :rolleyes:? βρε ασε την δουλεια κ κατσε να πιεις καφε μαζι μας !;);)

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

εγω γιατι τι εκανα :rolleyes:? βρε ασε την δουλεια κ κατσε να πιεις καφε μαζι μας !;);)

την άφησα...παρασκευή είναι κ λέω να το πάω χαλαρά!!!

ελπίζω να μην είναι απο κρύωμα τα συμπτώματα σου....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Κοριτσακια μπαίνω σας διαβάζω κ μολις παω να γράψω κάτι γινεται και τ αφήνω.. Ειναι η βδομάδα που ανεβαβοκατεβαζω τα ρούχα με πλυντήρια,σίδερο κτλ κτλ.. Κούραση!!!!λοιπον

maria v σου εύχομαι καθε επιτυχία μεσα απο την καρδιά μου.. Να ειναι η πρώτη κ η τυχερή!! Πουθα ειναι δηλαδή.. Τι εχουμε πει;; Χριστουγεννιάτικο δώρο..

ευαγγελια του χρόνου θα δεις που θα σβήσετε 3 την τούρτα του αντρουλη σου.. Να τον χαίρεσαι!!

τοξοτακι μουανοιξε τον χορό να συνεχίσουμε εμεις.. Είσαι τωρα η ελπίδα μας!!

τιναμου ποτε δεν περιμένουμε για εσένα;;

νεραιδουλαπως είσαι εσυ;;

γεωργιαμου νυχτοπουλι είσαι.. Δεν μπορω να συγχρονιστω μαζί σου να μιλήσουμε..

Μαριεττα, λολιτα,μαρια σταρ,λια πολλα φιλία ματς μουτς!!

Ποια ξεχνάω..;;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...