Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι τα ciclacur δεν τα παίρνουμε στην διέγερση αλλά στην προετοιμασία του ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά. Ciclacur είναι και αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Οιστρογόνα είναι. Οιστρογόνα περνούμε και για άλλους λόγους, πχ για να μαλακώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ή σε περίπτωση που για κάποιο λόγω μιωθουν και δεν έχει κύκλο. Αντισυλληπτικά περνούμε είτε για προφύλαξη, κάποιοι τα δίνουν για να φύγουν κύστες , για την ακμή και γενικότερα την ομαλή λειτουργία των ορμονών. Οπως λες και εσύ, το τι τρώμε μόνο από αυτό μπορούμε να πάθουμε 10000 δύο. Αντιωβιωσεις, εμβόλια, αναψυκτικά, τα τσιγάρα, το καυσαέριο… ουυυυυυ και λίστα συνεχίζεται. Πλέον μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε εξωσωματική, τα φάρμακα είναι πολύ ποιο ασφαλές από ότι ήταν το 80 που έπαιρναν για μήνες φάρμακα για να πετύχουν την διέγερση που πετυχενοθμε εμείς πλέον. 1-2 εβδομάδες.

εμενα η μαστολόγος μου που έχω κάτι στο αριστερό στήθος, μου έχει πει ότι η εξωσωματική δεν θα μου κάνει τίποτα, οι ορμόνες πλέον που περνούμε είναι πολύ λίγες για να προκαλέσουν κάτι. Την εγκυμοσύνη φοβάται. Και τώρα αναμένω το ραντεβού μου μαζί της. 

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγω μολις ερθει το αγορι μου παω να κοιμηθω τωρα αρχισα να νυσταζω πραγματικα!Εσυ νυχτοπουλι μου τι θα κανεις?

θα περιμενωνα γυρισει κ το δικο μου το καμαρι κ θα παω για ξαπλα μεσα κ τηλεοραση

φιλακια!!!! καλο βραδυ κ καλη ξεκουραση!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

θα περιμενωνα γυρισει κ το δικο μου το καμαρι κ θα παω για ξαπλα μεσα κ τηλεοραση

φιλακια!!!! καλο βραδυ κ καλη ξεκουραση!!!

Καληνυχτα κοριτσακι μου γλυκο καλο ξημερωμα φιλια πολλα!

Γεια σας, γεια σας! Τωρα που βγηκατε ολες μπηκα κι εγω!!!

Το καταχαρηκα κοριτσια χθες! Ειστε ολες μια προς μια εξαιρετικα ατομα! Κυκλοφορω μ΄ενα χαμογελο ως τ΄αφτια απο κεινη την ωρα και με ματια καρυδοτσουφλα απο τη νυστα! Georgkat, να ΄σαι καλα που μας μαζεψες και μας εφερες τοσο κοντα! Κι εισαι τοσο ζεστη ψυχουλα! Την maria papa την ειχα και απο τα δεξια και απο τα αριστερα και δηλωνω υπευθυνα πως οταν ξεκαρδιζεται βαραει τον εαυτο της:shock:! Εγω παντως βγηκα σωα!!! Α, και που εισαι, ασε μακρια τις θερμοφορες απο την κοιλιτσα σου, μην εχουμε κανα καλο και μας χαλασεις τη δουλεια!!!! Αντε, μην ερθω απο κει και σου χωσω κανα τεστ!!! Η evangeliapan πλεκει υπεροχα και την καπαρωσα για μελλοντικα μαθηματα! Οσο για το φαγητο, δεν τιμησε ουτε τους κολοκυθοκεφτεδες, ουτε τα μανιταρια, ουτε και τη μελιτζανα νομιζω! Οποτε εχει χρωστουμενα! Λια, εσυ πρεπει να εισαι η πιο ορθολογιστρια της παρεας με πολυ ξεκαθαρη σκεψη. Εχει να κανει με τον Αιγοκερο; Εγω ειμαι διδυμακι, λιγο απόλα που λενε! καλα να περασεις αποψε, ενα Τζακ και για μενα! Tinker, ανεβα στο αεροπλανο και μη μασας! Θα δεις, θα ειναι σα να μην περασε μια μερα!

Πρεπει να καπνισα πολυ χθες, σας ειδα και ξεσαλωσα! Σημερα ολη μερα δε μπορω να παρω ανασα! Αλλα το καταφχαριστηθηκα! Πριν λιγο γυρισα απ΄τον Αη-Δημητρη, πηγα επιτελους κι εγω! Αντε, θα τα πουμε αυριο υπναρουδες, μη μιλαω μοναχη μου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!!

Georgkat ελπίζω να ξεκουράστηκες κορίτσι και σε περιμένουμε να ξαναέρθεις να είμαστε όλες!

lolita78 μου τέλεια τα νέα σου!!! Όλες μαζί βλέπω να πηγαίνουμε, εγώ περιμένω περίοδο γύρω στις 17/11 και ξεκινάω αν όλα πάνε καλά!

maria papa και Sissy2012 κάντε επιτέλους την έκπληξη να χαρούμε και εμείς λίγο!! Ας ξεκινήσει κάποια!!!

Evangeliapan μου θα κατέβω αρκετές φορές για την εξωσωματική, οπότε θα το κανονίσουμε!! 1000 ευχαριστώ και πάλι. Αυτή η υστεροσκόπηση θα είναι και η τελευταία σου ταλαιπωρία, μετά θα έχουμε μόνο ευχάριστα!!

Λια33 ελπίζω να πέρασες τέλεια!! Και εγώ αυτό το μήνα πριν την εξωσωματική δεν δίνω σημασία σε τίποτα. Ας έχουμε και κανένα χαλαρό μήνα επιτέλους!

tinkerbell!24 μακάρι να το πάρεις απόφαση και να έχουμε απαρτία!!! 50 ευρώ πάντως είναι πολύ λίγο, που το πέτυχες!!!

georgia69 μου τέλεια τα μαλάκια σου!!

Τίνα πως είσαι με το πρήξιμο, άρχισε ή είσαι οκ?

Κορίτσια εγώ είχα χθες το 2ο ραντεβού για την ερευνά μου για την εξωσωματική με την κ.Ζερβ... και μου άρεσε πάρα πολύ. Είναι πολύ γλυκιά, πολύ εξυπηρετική, αναλυτική, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου και η πείρα είναι εμφανής. Νομίζω ότι θα συνεχίσω μαζί της. Με το 3ο κέντρο έχω ραντεβού την Τετάρτη, δεν ξέρω αν θα πάω, θα το σκεφτώ.

Το θετικό είναι ότι μάζεψα όλα τα χαρτιά για την επιτροπή και μου έφυγε ένα άγχος! Οτι είναι για καλό ας γίνει για όλες μας!

HvAnp3.png

Καλημερα και χρονια πολλα και γονιμα!

georgia69 εγω δεν εφαγα πλευρωτους????maria papa πες ποσες φορες πηρα μανιταρια...

Και μελιτζανα εφαγα το αλλο με την μελιτζανα πουρε δεν με ενθουσιασε οπτικα και οντως δεν το αγγιξα οπως και τους κολοκυθοκεφτεδες γιατι ειπα να ειμαι ευγενικη να μην τα φαω ολα και κανω κακη εντυπωση :D

Οτι καπνισες παντως καπνισες αλλα μια μερα το ριξαμε εξω δεν πειραζει μια στο τοσο!Τα μαλλακια σου κι εγω σου το ειπα πως ειναι πολυ ωραια και σου πανε κι ας μην ξερω πως ηταν πριν!

maria_v Να εισαι καλα κοριτσακι μου και η εξωσωματικη σου να ειναι η πρωτη και η τελευταια η Αγια Ειρηνη να σου φερει το σπορακι σου!

tink μου τι ωραια καλημερα !:P

Εγω αδιαθετησα και ειμαι κομματια σημερα!Πηρα τον γιατρο για ραντεβου για την υστεροσκοπηση και ειπε θα με παρει αυτος γιατι σημερα εδω ειναι αργια!

Διαφημίσεις

από ότι φαίνεται όλες μαζί θα πάμε..ευαγγελία δευτέρα -τρίτη θα σου πω πως θα το κάνουμε!!!

γεωργία πολύ ωραία τα μαλία σου...!!

όλες κούκλες φτου και ξανά φτου...

για αυτές που δεν έχουν φατσοβιβλίο θα κάνω εδώ το σχόλιο...

λοιπόν...η ευαγγελία και η μαρια παπα ήταν στα άκρα...η μια με κοντομάνικα και η άλλη με το δερμάτινο..μέσα στο μαγαζί...!!!!

και οι υπόλοιπες 3 ήταν εποχιακά ντυμένες...τελικά τι καιρό είχε????!!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

από ότι φαίνεται όλες μαζί θα πάμε..ευαγγελία δευτέρα -τρίτη θα σου πω πως θα το κάνουμε!!!

γεωργία πολύ ωραία τα μαλία σου...!!

όλες κούκλες φτου και ξανά φτου...

για αυτές που δεν έχουν φατσοβιβλίο θα κάνω εδώ το σχόλιο...

λοιπόν...η ευαγγελία και η μαρια παπα ήταν στα άκρα...η μια με κοντομάνικα και η άλλη με το δερμάτινο..μέσα στο μαγαζί...!!!!

και οι υπόλοιπες 3 ήταν εποχιακά ντυμένες...τελικά τι καιρό είχε????!!!!!

Το μεσημερι ημουν με το κοντομανικο μια χαρα καιρο ειχε αλλα μετα τις 7 που επεσε ο ηλιος μια ψυχρουλα την εβγαλε κι εβαλα το μπουφανακι μου να μην κρυωσω παρεπιμπτοντως οι πορτες στο μαγαζι ηταν ανοιχτες μην κοιτας την maria papa που ειναι θερμη γυναικα.Γι αυτο καθομουν διπλα της για να ζεσταινομαι χαχαχαχα

Η Λια φορουσε μακρυμανικη το ιδιο και η Κατερινα και η Γεωργια φορουσε πουκαμισο.

Περιμενω να μου πεις γλυκουλα μου οποτε θελεις!

καλημερα κ απο μενα!!! τι μου κανετε!!!

γεωργια κ που βαζω θερμοφορα μπα τιποτα δεν κανει δεν ξαναβαζω ασε που ειναι αυτη η με το καοτσουκ πλαστικια τι στο καλο ειναι κ μου βρωμαει.

tinkerbell!24 καλημερα , τι καιρο ειχε ουουου τελειο ηλιο με εβαλε η αλλη η μουρλα στον ηλιο αναψε ο να μην πω εγω με το κοντομανικο κ επισης η Evangeliapan δεν εβαλε 7 η ωρα μπουφαν απο την 6 το εβαλε αντε να λεμε αληθειες κ ναι εφαγε κ μανιταρια αφου τρεις την ωρα ενα χερι περνουσε απο μπροστα μου κ δεν με διεκοπτε απο το φαγητο μου χαχαχα!!

maria_v τελικα θα περασεις επιτροπη? καλη επιτυχια !!

Sissy2012 καλημερααα!!

Λια33 Georgkat lolita78 κ οποια ξεχασα καλημεραα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημερα κ απο μενα!!! τι μου κανετε!!!

γεωργια κ που βαζω θερμοφορα μπα τιποτα δεν κανει δεν ξαναβαζω ασε που ειναι αυτη η με το καοτσουκ πλαστικια τι στο καλο ειναι κ μου βρωμαει.

tinkerbell!24 καλημερα , τι καιρο ειχε ουουου τελειο ηλιο με εβαλε η αλλη η μουρλα στον ηλιο αναψε ο να μην πω εγω με το κοντομανικο κ επισης η Evangeliapan δεν εβαλε 7 η ωρα μπουφαν απο την 6 το εβαλε αντε να λεμε αληθειες κ ναι εφαγε κ μανιταρια αφου τρεις την ωρα ενα χερι περνουσε απο μπροστα μου κ δεν με διεκοπτε απο το φαγητο μου χαχαχα!!

maria_v τελικα θα περασεις επιτροπη? καλη επιτυχια !!

Sissy2012 καλημερααα!!

Λια33 Georgkat lolita78 κ οποια ξεχασα καλημεραα

Εγω σας το ειπα οτι ειμαι κρυουλιαρα!!!

ολόψυχα εύχομαι του χρόνου στα γενέθλια του αντρούλη σου ένα μωράκι να φτύνει στα κεράκια!!!

Χρονια Πολλά στον αντρούλη σου!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...