Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!!

5 και τελευταία μέρα σήμερα!!!!!

Κλώσσα κοτούλαμ κλώσσα:P:p:p Περιμένουμε νέα αύριο !!!!!

Η Αγια Μαρινα μεγαλη η χαρη της προστατιδα της γονιμοτητας,της εγκυμοσυνης και των αδυναμων παιδιων που γιορταζει αυριο να ειναι φυλακας και οδηγος μας!!!

Δεν ήξερα ότι η Αγία Μαρίνα είναι προστάτιδα της γονιμότητας.....Μεγάλη η χάρη της!!!!!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά, δυστυχώς ατύχησα και αυτό το μήνα.

Δεν την εγκαινίασα τη 2η λίστα τελικά.. Ελπίζω να την εγκαινιάσει κάποια άλλη από μας και να χαρούμε!!! Η άτιμη με θυμήθηκε τελικά χθες βράδυ... Και ήρθε με άπειρη αιμορραγία και πόνους....:mad::mad::mad:

Την Παρασκευή θα παώ στο γιατρό να δούμε τι γίνεται. Εύχομαι να συνεχίσει να είναι τυχερό το καλοκαίρι και να αυξηθούν οι εγγυούλες και στις 2 λίστες!! Εμείς πάμε πάλι με οργανωμένη προσπάθεια αυτό το μήνα.

Μάτια μου πραγματικά λυπάμαι..........Τίποτε δεν τελείωσε όμως θα έρθει το μωράκι θα δεις......

κορίτσια και τη μαστίχα να μην τη ξεχνάμε!!!άκουσα και κομματάκια δίπλα στο κρεβάτι μας πρέπει να έχουμε...

άναψα και ένα κεράκι στην Αγία Μαρίνα για όλες μας!!

έχει τόσα χρόνια που πάω και όχι μόνο μια φορά το χρόνο και φέτος πρόσεξα πόσα κέρινα μωράκια είχε..πρέπει να βοήθησε πολλές κορίτσια..μακάρι να μας βοηθήσει και εμάς!!!

Νεραιδούλα να είσαι καλά που μας σκέφτηκες!!! Μακάρι να απλωσει το χεράκι της επάνω μας και να μας χαρίσει το θαυματάκι μας:P:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά, δυστυχώς ατύχησα και αυτό το μήνα.

Kρίμααααααααααααα:? Για κάποιο λόγο σε είχα σίγουρη:( Εύχομαι την επόμενη φορά να είναι η τυχερή, καλή επιτυχία!:D

Τinkerbell, η σκέψη μου είναι μαζί σου!;)

Κοριτσια μου βοηθεια μας!!! Πηγα κ εγω στην Αγια Μαρινα, μεγαλη η χαρη της, και μας αναψα κερακι για ολες!! Μακαρι να απλωσει το χερι της πανω μας κ να μας ευλογησει!

Aspouli μου δεν πειραζει κοριτσακι μου γλυκο.. Καλη επιτυχια σου στη νεα σου προσπαθεια!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

ευχαριστώ κορίτσια!!

εγώ κλωσάω το αποτέλεσμα μάλλον αύριο..αν και νομίζω είναι λίγο νωρίς για να κάνω υπέρηχο..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλησπερα σε ολες!σημερα πρωτη μερα στη δουλεια μετα απο 2 βδομ.αδειας!καλα ξεκινησαμε δοξα το θεο!σας ευχαριστω πολυ ρε κοπελες για το κερακι,να αποκτησετε ολες απο ενα και απο δυο μωρα!:D:D

ασπουλη μη στεναχωριεσαι κοπελιτσα μου,το καλο πραγμα αργει να γινει!ανακαλυψαμε και τη μαστιχα σημερα απο οτι ειδα!τελικα καλο ειναι να τρωμε οτι μας δινει η φυση και δεν εχει χημικα 'η συντηρητικα !αυτο να το ακουει ο αντρας μου που τρωει καθε μερα σουβλακια απεξω -ειδικα οταν εχουμε λαχανικα ή οσπρια !τι κακο ειναι αυτο-θελει κοψιδι οπωσδηποτε σε καθημερινη βαση!εγω τα σιχαινομαι -ειδικα της αθηνας..ετσι γινονται τα σπερματα με ψεματα(εβγαλα και στιχακι ''σπερματα -ψεματα''!ε ναι ρε κοριτσια ετσι ειναι,αν δεν φας το οσπριο,το λαχανικο περιμενεις με τα παλιοκοτοπουλα απ 'τις ψησταριες να εισαι υγιης!ειμαι απο χωριο και ολα αυτα (λαχανικα-οσπρια-αρνακια ειναι κατι παραπανω απο βιολογικα και στραβωνει τη μουρι αν εχω αρνακι του μυριζει λεει και ειναι γαλακτος εε.του κολλησε οτι μυριζει γιατι ετσι του ειπανε!κωρες -ωρες λεω δεν επαιρνα κανενα παιδι απο το χωριο,ηθελα τον καραγκουνη !ειναι να σου σπανε τα νευρα-ωρες-ωρες~

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

ευχαριστώ κορίτσια!!

εγώ κλωσάω το αποτέλεσμα μάλλον αύριο..αν και νομίζω είναι λίγο νωρίς για να κάνω υπέρηχο..

Νεραιδακι καλα αποτελεσματα αυριο!Η Αγια Μαρινα να βαλει το χερακι της.Τον πρωτο υπερηχο τον κανουμε την 6η μερα οποτε μια χαρα ειναι!

Τα αναψα κι εγω τα κερακια μας μολις γυρισα.Ηταν τοσο ομορφα και κατανυκτικα που πηρα τον αντρουλη μου και καθισαμε σε μια γωνιτσα να προσευχηθουμε και να παρακαλεσουμε για το θαυματακι μας!Αμην Παναγια μου και Αγια μου Μαρινα!Εχουμε και απο βδομαδα την Αγια Αννα και την Αγια Ειρηνη την Χρυσιβαλαντου μεγαλη η χαρη τους να εχουμε και καλα αποτελεσματα!Κοριτσια ευχομαι σε καθεμια προσωπικα τα καλυτερα!

Τα αναψα κι εγω τα κερακια μας μολις γυρισα.Ηταν τοσο ομορφα και κατανυκτικα που πηρα τον αντρουλη μου και καθισαμε σε μια γωνιτσα να προσευχηθουμε και να παρακαλεσουμε για το θαυματακι μας!Αμην Παναγια μου και Αγια μου Μαρινα!Εχουμε και απο βδομαδα την Αγια Αννα και την Αγια Ειρηνη την Χρυσιβαλαντου μεγαλη η χαρη τους να εχουμε και καλα αποτελεσματα!Κοριτσια ευχομαι σε καθεμια προσωπικα τα καλυτερα!

Καλημέρα δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω για υπέρηχο σήμερα..θα δείξει..πάντως μια 2 άποψη θα την έχουμε:)))

πολλοί Άγιοι αυτό το μήνα..και ο Προφήτης Ηλίας και η Αγία Χριστίνα..

όλοι τους να είναι βοήθεια μας.

janneta σου είπε ο γιατρός να μείνεις σπίτι τόσες μέρες ή εσύ το ήθελες??

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημέρα κορίτσια... δε σας ξεχνάω όπως βλέπετε....

Θα σταματήσω να μπαίνω στο τόπικ μόλις έχετε όλες θετικά αποτελέσματα.... και θα είναι σύντομα το πιστεύω!

Aspouli μου η επόμενη φορά θα είναι και η τυχερή σου!

Κοριτσάκια μου μη χάνεται τις ελπίδες σας ... η αγία Ειρήνη θα βοηθήσει όλες να αποκτήσουμε ένα μωράκι απλά λίγο υπομονή χρειάζεται...

Πολλά φιλιά!

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Καλημερα κοριτσακια!

Απ'οτι βλεπω εχουμε και καλα νεα και "ασχημα"....:cry:

Οσες λοιπον μας εχετε φερει τα καλα νεα να προσεχετε, να μην κουραζεστε και να απολαυσετε τις στιγμες που ζειτε :D

Και οσο για μας τις υπολοιπες...δεν το βαζουμε κατω με τιποτα,το κεφαλι ψηλα και κατευθειαν στο επομενο βημα!Για παμε γερα να αυξανονται οι εγκυουλες καλοκαιριατικο....

Σας φιλω και σας στελνω την καλημερα μου!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τα γλυκά σας λόγια και τη συμπαράσταση!!

Είμαι πολύ τυχερή που βρήκα αυτό το forum και σας γνώρισα! Μου δίνετε απίστευτο κουράγιο και δύναμη!!

Η αλήθεια είναι ότι για κάποιο λόγο, αυτό το μήνα ελπίζαμε αρκετά... Δεν μας έγινε μάθημα ακόμα να μην ενθουσιαζόμαστε... Και το χειρότερο είναι ότι στεναχωρέθηκε πολύ ο αντρούλης μου...

Αλλά είπαμε, η προσπάθεια συνεχίζεται!! Μέχρι να πετύχουμε το μπεμπέκι μας!! Καλή επιτυχία σε όλες μας!!!

Χαίρομαι πολύ που δεν μας ξεχνάνε οι εγγυούλες τις παρέας μας!! Μας φέρνετε χαρά και μας δίνετε κουράγιο να συνεχίζουμε!

image.php?type=sigpic&userid=32936&dateline=1341869099

Σε περιμένω γλυκό μου φασολάκι...

Κοριτσια μου το στειλανε στο facebook και το μοιραζομαι μαζι σας!

Πολλές φορές στην ζωή μας, σαν συνειδητοί Χριστιανοί, επικαλούμεθα τον Θεό και τούς Αγίους Του.

Αυτό λοιπόν έκανε και μια οικογένεια από την Κύπρο, γνωστή από τις τηλεοπτικές εκκλήσεις της πριν δύο χρόνια, για την εξεύρεση δότη προκειμένου να βρεθεί μόσχευμα για εγχείρηση στο μικρό παιδί τους, τον Ανδρέα που έπασχε από λευχαιμία.

Μόσχευμα βρέθηκε και οι γονείς ετοιμάσθηκαν για να ταξιδεύσουν στις ΗΠΑ, όπου θα γινόταν η λεπτή χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μυελού.

Όλοι θυμόμαστε τότε την αγωνία της οικογένειας Βασιλείου από τη Λεμεσό και τις καθημερινές εκκλήσεις τους στον Χριστό μας για να σώσει το παιδί τους.

Πριν λοιπόν ξεκινήσουν για την εγχείρηση οι γονείς άκουσαν για τα θαύματα της Αγίας Μαρίνας και πήραν την πρωτοβουλία να τηλεφωνήσουν στο μοναστήρι τής Αγίας Μαρίνας στην Άνδρο και να ζητήσουν την ευλογία Της.

Στο τηλέφωνο ο ηγούμενος της Μονής αρχιμανδρίτης Κυπριανός υποσχέθηκε πως θα προσευχηθεί στην Αγία και ευχήθηκε στους γονείς να έχει το παιδί την Αγία Μαρίνα στο χειρουργείο για βοήθεια. Πράγματι με την ευχή του ηγουμένου Κυπριανού στις αποσκευές τους και με ακράδαντη την πίστη για τη βοήθεια της Αγίας Μαρίνας οι δύο γονείς και ο μικρός Ανδρέας μετέβησαν στις ΗΠΑ.

Μετά τις καθιερωμένες προκαταρκτικές εξετάσεις προετοιμασίας ο μικρός Ανδρέας εισήλθε για την πραγματικά πολύ σοβαρή και λεπτή εγχείρηση.

Λίγη ώρα πριν το χειρουργείο παρουσιάστηκε στον ιατρό που θα χειρουργούσε τον μικρό Ανδρέα μία γυναίκα.

Είπε πως είναι γιατρός και παρακάλεσε να παρακολουθήσει την εγχείρηση, επειδή ήταν προσωπική ιατρός του μικρού Ανδρέα. Η συζήτηση της γυναίκας με τον χειρούργο έδειχνε πως κατείχε την ιατρική επιστήμη και δεν άφηνε καμιά αμφιβολία στο χειρούργο να σκεφτεί πως δεν είναι ιατρός.

Εκείνος πάντως της είπε πως δεν επιτρέπεται να βρίσκεται στο χειρουργείο ξένος ιατρός και πως αποτελούσε πρακτική της ιατρικής του ομάδας να μην μετέχουν άλλοι στις λεπτές αυτές εγχειρήσεις.

Η επιμονή όμως της γυναίκας έκαμψε την αρχική αδιαλλαξία του χειρούργου.

Της ζήτησε να αφήσει τα στοιχεία της στη γραμματεία και να εισέλθει στη συνέχεια στο χειρουργείο μαζί του.

Έτσι και έγινε.

Η άγνωστη ιατρός εισήλθε στο χειρουργείο και όχι απλώς παρακολουθούσε αλλά συμμετείχε ενεργά στην εγχείρηση του μικρού Ανδρέα. Αρκετές φορές μάλιστα έδωσε τις κατευθύνσεις για το πώς έπρεπε να προχωρήσει η επέμβαση.

Όλα πήγαν καλά και ο γιατρός αφού την ευχαρίστησε εξήλθε του χειρουργείου.

Το ζεύγος Βασιλείου έτρεξε να πληροφορηθεί για το πώς πήγε η εγχείρηση.

«Όλα πήγαν πολύ καλά» τους είπε. Και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως είχατε μια τέτοια γιατρό για το παιδί σας και ήλθατε σε μένα;»

Οι γονείς έκπληκτοι του απάντησαν ότι δεν είχαν φέρει κάποια γιατρό και δεν γνωρίζουν κάτι σχετικό. Ο χειρούργος όμως επέμενε και τους είπε πως όταν εξήλθε από το χειρουργείο η γιατρός του μικρού Ανδρέα, παρέμεινε για λίγο μέσα με την υπόλοιπη ιατρική ομάδα.

Ως εκ τούτου κάπου εκεί γύρω έπρεπε να είναι και τους προέτρεψε να τη συναντήσουν.

Μάταια όμως έψαχναν να τη βρουν. Η γιατρός είχε εξαφανισθεί...

Σκέφθηκαν πως θα έφυγε και πήγαν μετά την προτροπή του χειρούργου στη γραμματεία να ζητήσουν τα στοιχεία της προκειμένου να την ευχαριστήσουν. Πίστευαν πως ίσως κάποια γιατρός από την Ελλάδα, ή την Κύπρο ευαισθητοποιήθηκε και ταξίδευσε στις ΗΠΑ για να συμβάλλει στην λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Με έκπληξη διαπίστωσαν πως η άγνωστη γυναίκα ιατρός είχε υπογράψει με το όνομα Μαρίνα από την Άνδρο (Marina from Andros).

Δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν.

Στέκονταν επί αρκετή ώρα αμήχανοι μπροστά στο θαύμα της Αγίας Μαρίνας.

Τα δάκρυα ευγνωμοσύνης και χαράς πλημμύρισαν τα μάτια τους.

Θυμήθηκαν αυτό που τους είχε πει ο σεβαστός γέροντας και ηγούμενος της ομώνυμης Ιεράς Μονής.

" Πηγαίνετε στην Αμερική και εύχομαι η Αγία Μαρίνα να είναι μέσα στο χειρουργείο "

Την απερίγραπτη χαρά τους για την επιτυχή έκβαση της εγχείρησης και την επαναφορά της υγείας του μικρού Ανδρέα τη μετέφεραν στα ΜΜΕ μιλώντας για το αληθινό θαύμα.

Από τότε έβαλαν ως τάμα να βρίσκονται πάντοτε οικογενειακώς στην Άνδρο την ημέρα της μνήμης της Αγίας Μαρίνας.

Έτσι και πράττουν, ενώ όπως ανέφερε μοναχός της Μονής με τον οποίο συνομιλήσαμε δύο φορές, στα χρόνια που μεσολάβησαν από τότε, η οικογένεια Βασιλείου μεταβαίνει τακτικά από τη Λεμεσό κάθε καλοκαίρι στην Άνδρο για να ευχαριστήσει την Αγία Μαρίνα, που έσωσε τον μικρό Ανδρέα.

Ουδέποτε λοιπόν απουσίασαν τα θαύματα των Αγίων από τη ζωή τής Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, και είθε ο Πανάγαθος Θεός, ό Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός, να μας ενισχύει την πίστη μας με τα θαύματα των Αγίων μας.

Ευχαριστούμε θερμώς την κ. Κυριακοπούλου Σπυριδούλα, συνταξιούχο ιατρό, που είχε την ευγενή καλοσύνη να μας ενημερώσει για το ανωτέρω θαύμα. Θερμές ευχαριστίες στον ηγούμενο της Ιεράς Μονής και στην αδελφότητα για τις διευκρινίσεις και τις απαντήσεις στα ερωτήματα που τους θέσαμε.

Το τηλέφωνο της Ιεράς Μονής, Αγίας Μαρίνης Άνδρου είναι : 2282024074

Την ευλογια Της να εχουμε!

Κοριτσια μου το στειλανε στο facebook και το μοιραζομαι μαζι σας!

Πολλές φορές στην ζωή μας, σαν συνειδητοί Χριστιανοί, επικαλούμεθα τον Θεό και τούς Αγίους Του.

Αυτό λοιπόν έκανε και μια οικογένεια από την Κύπρο, γνωστή από τις τηλεοπτικές εκκλήσεις της πριν δύο χρόνια, για την εξεύρεση δότη προκειμένου να βρεθεί μόσχευμα για εγχείρηση στο μικρό παιδί τους, τον Ανδρέα που έπασχε από λευχαιμία.

Μόσχευμα βρέθηκε και οι γονείς ετοιμάσθηκαν για να ταξιδεύσουν στις ΗΠΑ, όπου θα γινόταν η λεπτή χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μυελού.

Όλοι θυμόμαστε τότε την αγωνία της οικογένειας Βασιλείου από τη Λεμεσό και τις καθημερινές εκκλήσεις τους στον Χριστό μας για να σώσει το παιδί τους.

Πριν λοιπόν ξεκινήσουν για την εγχείρηση οι γονείς άκουσαν για τα θαύματα της Αγίας Μαρίνας και πήραν την πρωτοβουλία να τηλεφωνήσουν στο μοναστήρι τής Αγίας Μαρίνας στην Άνδρο και να ζητήσουν την ευλογία Της.

Στο τηλέφωνο ο ηγούμενος της Μονής αρχιμανδρίτης Κυπριανός υποσχέθηκε πως θα προσευχηθεί στην Αγία και ευχήθηκε στους γονείς να έχει το παιδί την Αγία Μαρίνα στο χειρουργείο για βοήθεια. Πράγματι με την ευχή του ηγουμένου Κυπριανού στις αποσκευές τους και με ακράδαντη την πίστη για τη βοήθεια της Αγίας Μαρίνας οι δύο γονείς και ο μικρός Ανδρέας μετέβησαν στις ΗΠΑ.

Μετά τις καθιερωμένες προκαταρκτικές εξετάσεις προετοιμασίας ο μικρός Ανδρέας εισήλθε για την πραγματικά πολύ σοβαρή και λεπτή εγχείρηση.

Λίγη ώρα πριν το χειρουργείο παρουσιάστηκε στον ιατρό που θα χειρουργούσε τον μικρό Ανδρέα μία γυναίκα.

Είπε πως είναι γιατρός και παρακάλεσε να παρακολουθήσει την εγχείρηση, επειδή ήταν προσωπική ιατρός του μικρού Ανδρέα. Η συζήτηση της γυναίκας με τον χειρούργο έδειχνε πως κατείχε την ιατρική επιστήμη και δεν άφηνε καμιά αμφιβολία στο χειρούργο να σκεφτεί πως δεν είναι ιατρός.

Εκείνος πάντως της είπε πως δεν επιτρέπεται να βρίσκεται στο χειρουργείο ξένος ιατρός και πως αποτελούσε πρακτική της ιατρικής του ομάδας να μην μετέχουν άλλοι στις λεπτές αυτές εγχειρήσεις.

Η επιμονή όμως της γυναίκας έκαμψε την αρχική αδιαλλαξία του χειρούργου.

Της ζήτησε να αφήσει τα στοιχεία της στη γραμματεία και να εισέλθει στη συνέχεια στο χειρουργείο μαζί του.

Έτσι και έγινε.

Η άγνωστη ιατρός εισήλθε στο χειρουργείο και όχι απλώς παρακολουθούσε αλλά συμμετείχε ενεργά στην εγχείρηση του μικρού Ανδρέα. Αρκετές φορές μάλιστα έδωσε τις κατευθύνσεις για το πώς έπρεπε να προχωρήσει η επέμβαση.

Όλα πήγαν καλά και ο γιατρός αφού την ευχαρίστησε εξήλθε του χειρουργείου.

Το ζεύγος Βασιλείου έτρεξε να πληροφορηθεί για το πώς πήγε η εγχείρηση.

«Όλα πήγαν πολύ καλά» τους είπε. Και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ όμως να καταλάβω πως είχατε μια τέτοια γιατρό για το παιδί σας και ήλθατε σε μένα;»

Οι γονείς έκπληκτοι του απάντησαν ότι δεν είχαν φέρει κάποια γιατρό και δεν γνωρίζουν κάτι σχετικό. Ο χειρούργος όμως επέμενε και τους είπε πως όταν εξήλθε από το χειρουργείο η γιατρός του μικρού Ανδρέα, παρέμεινε για λίγο μέσα με την υπόλοιπη ιατρική ομάδα.

Ως εκ τούτου κάπου εκεί γύρω έπρεπε να είναι και τους προέτρεψε να τη συναντήσουν.

Μάταια όμως έψαχναν να τη βρουν. Η γιατρός είχε εξαφανισθεί...

Σκέφθηκαν πως θα έφυγε και πήγαν μετά την προτροπή του χειρούργου στη γραμματεία να ζητήσουν τα στοιχεία της προκειμένου να την ευχαριστήσουν. Πίστευαν πως ίσως κάποια γιατρός από την Ελλάδα, ή την Κύπρο ευαισθητοποιήθηκε και ταξίδευσε στις ΗΠΑ για να συμβάλλει στην λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Με έκπληξη διαπίστωσαν πως η άγνωστη γυναίκα ιατρός είχε υπογράψει με το όνομα Μαρίνα από την Άνδρο (Marina from Andros).

Δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν.

Στέκονταν επί αρκετή ώρα αμήχανοι μπροστά στο θαύμα της Αγίας Μαρίνας.

Τα δάκρυα ευγνωμοσύνης και χαράς πλημμύρισαν τα μάτια τους.

Θυμήθηκαν αυτό που τους είχε πει ο σεβαστός γέροντας και ηγούμενος της ομώνυμης Ιεράς Μονής.

" Πηγαίνετε στην Αμερική και εύχομαι η Αγία Μαρίνα να είναι μέσα στο χειρουργείο "

Την απερίγραπτη χαρά τους για την επιτυχή έκβαση της εγχείρησης και την επαναφορά της υγείας του μικρού Ανδρέα τη μετέφεραν στα ΜΜΕ μιλώντας για το αληθινό θαύμα.

Από τότε έβαλαν ως τάμα να βρίσκονται πάντοτε οικογενειακώς στην Άνδρο την ημέρα της μνήμης της Αγίας Μαρίνας.

Έτσι και πράττουν, ενώ όπως ανέφερε μοναχός της Μονής με τον οποίο συνομιλήσαμε δύο φορές, στα χρόνια που μεσολάβησαν από τότε, η οικογένεια Βασιλείου μεταβαίνει τακτικά από τη Λεμεσό κάθε καλοκαίρι στην Άνδρο για να ευχαριστήσει την Αγία Μαρίνα, που έσωσε τον μικρό Ανδρέα.

Ουδέποτε λοιπόν απουσίασαν τα θαύματα των Αγίων από τη ζωή τής Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, και είθε ο Πανάγαθος Θεός, ό Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός, να μας ενισχύει την πίστη μας με τα θαύματα των Αγίων μας.

Ευχαριστούμε θερμώς την κ. Κυριακοπούλου Σπυριδούλα, συνταξιούχο ιατρό, που είχε την ευγενή καλοσύνη να μας ενημερώσει για το ανωτέρω θαύμα. Θερμές ευχαριστίες στον ηγούμενο της Ιεράς Μονής και στην αδελφότητα για τις διευκρινίσεις και τις απαντήσεις στα ερωτήματα που τους θέσαμε.

Το τηλέφωνο της Ιεράς Μονής, Αγίας Μαρίνης Άνδρου είναι : 2282024074

Την ευλογια Της να εχουμε!

ακόμη τρέχουν τα δάκρυα..να πάρουμε και εμείς κορίτσια τηλέφωνο..

1533345xcnw09g7xt.gif

Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα.. τα δάκρυα ποτάμι..

Ας είναι δοξασμένο το όνομα της Αγίας Μαρίνας και να μας βοηθήσει όλες μας. Του χρόνου τέτοια μέρα να πάμε να ανάψουμε κεράκι με τα μωράκια μας αγκαλια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...