Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κι εγω σκεφτομουν να κοινωνησουμε αλλα μετα λεω πρεπει να ρωτησω τον πατερ πρωτα με 3 μερες νηστεια ντραπηκα να παμε να κοινωνησουμε!Θελει να προσφερουμε κι εμεις κατι στον Θεο οχι μονο να απαιτουμε!

Νοεμβριο ειμαι Νεραιδακι!

ήθελα πολύ να κοινωνήσω...άντε θα μας πεις πότε είναι....

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και ύστερα απο 7 ώρες μέσα σε τρένο ( ούτε μετανάστης να πήγαινα) έφτασα επιτέλους σπιτι!!!!! Ετοιμαζομαι να φάω κάτι και μετα νανι γιατι απο τις 2 δεν έχω βάλει τιποτα στο στόμα μου!!! Ούτε νερό δεν έχω πιει!!!!

Περάσαμε πολυ όμορφα και έχω να δηλώσω πως το Ίντερνετ που σε γενικές γραμμές κάνει πολλα άσχημα, σε αυτήν την περίπτωση με βοήθησε να γνωρίσω απο κοντα 4 υπέροχα κορίτσια, 4 υπέροχες ψυχουλες, 4 κοπέλες που ενα λέγαμε δέκα καταλαβαιναμε. Ανοίξαμε τις ψυχές μας η μια στην άλλη χωρίς φόβο πως κάποιος θα μας κρίνει και θα μας κακολογησει.

Να μεγαλώσει κι άλλο αυτή η υπεροχή παρέα!!!!

Τινκερ μου μακάρι να μπορέσεις μα έρθεις και θα το κανονισουμε άνετα!!

Παπα εσυ απο την στιγμή που είπες στην κουμπάρα σου τι να κάνει ειναι δική της επιλογή. Μην αισθάνεσαι άσχημα για τιποτα. Και αν ήταν εμπόριο, οι καλόγριες θα τα πουλαγαν τα μήλα και τα λαδακια και τις ζωνιτσες. Αυτο δεν συμβαίνει. Το μήλο δεν ειναι μαγικό. Το μήλο θέλει νηστεία, προσευχή και πίστη. Δεν ειναι τι μήλο της χιονατης πεστους!!! Η μάλλον μην ασχοληθείς. Ας τα "βρουν" οι ίδιοι με την αγία ειρήνη. Πρέπει μα νηστεψουν κι οι 2 για 3 μερες και το λάδι. Αν δεν τα πιστεύουν γιατι το έφαγαν;;; Γιατι άντε μην τα πάρω βραδιατικα!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Και ύστερα απο 7 ώρες μέσα σε τρένο ( ούτε μετανάστης να πήγαινα) έφτασα επιτέλους σπιτι!!!!! Ετοιμαζομαι να φάω κάτι και μετα νανι γιατι απο τις 2 δεν έχω βάλει τιποτα στο στόμα μου!!! Ούτε νερό δεν έχω πιει!!!!

Περάσαμε πολυ όμορφα και έχω να δηλώσω πως το Ίντερνετ που σε γενικές γραμμές κάνει πολλα άσχημα, σε αυτήν την περίπτωση με βοήθησε να γνωρίσω απο κοντα 4 υπέροχα κορίτσια, 4 υπέροχες ψυχουλες, 4 κοπέλες που ενα λέγαμε δέκα καταλαβαιναμε. Ανοίξαμε τις ψυχές μας η μια στην άλλη χωρίς φόβο πως κάποιος θα μας κρίνει και θα μας κακολογησει.

Παπα εσυ απο την στιγμή που είπες στην κουμπάρα σου τι να κάνει ειναι δική της επιλογή. Μην αισθάνεσαι άσχημα για τιποτα. Και αν ήταν εμπόριο, οι καλόγριες θα τα πουλαγαν τα μήλα και τα λαδακια και τις ζωνιτσες. Αυτο δεν συμβαίνει. Το μήλο δεν ειναι μαγικό. Το μήλο θέλει νηστεία, προσευχή και πίστη. Δεν ειναι τι μήλο της χιονατης πεστους!!! Η μάλλον μην ασχοληθείς. Ας τα "βρουν" οι ίδιοι με την αγία ειρήνη. Πρέπει μα νηστεψουν κι οι 2 για 3 μερες και το λάδι. Αν δεν τα πιστεύουν γιατι το έφαγαν;;; Γιατι άντε μην τα πάρω βραδιατικα!!!!!

κουλ μπειμπι κουλ δεν σκαω την αγαπω μεν αλλα ο καθενας εχει της δικες τους αποψεις. θα σας πω κ κατι που μου εχει τυχη μου ειχαν δωσει μια ζυμη ηταν απο το Αγιον Ορος (πριν χρονια) κ καθε μερα την ανακατευες οπως πηγαινει το ρολοι για 3 μερες κ μετα το ψηνεις κ το μοιραζεις κ τρως κ εσυ ε την εδωσα ζυμη με μεγαλη χαρα κ ρωταει ο μπαμπας της ενα πατερ του λεει αυτο κ αυτο κ του λεει ο πατερ οτι δεν υπαρχει τετοια ζυμη κ οτι ειναι του ,,,,,,,... καταλαβατε κ την πεταξε στα σκουπιδια να σου πω εγω την κρατησα τα εκανα ολα με αγαπη κ πιστη γιατι το πιστεψα γιατι μου το εδωσε καποιος που εκεινη πιστεψε κ ου το καθε ξεις .

κ φτανουμε στο συμπερασμα οτι ο καθενας εχει τα πιστευω του κ αν ηταν να τα ψαχναμε ολα κ την καθε λεπτομερεια αυτο δεν ειναι πιστη αν καποιος μας δινει κατι κ θελει το κακο μας κ εμεις το δεχομαστε χωρις να το ξερουμε νομιζω οτι αυτος παθαινει το κακο οχι εμεις.

αυταααα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσαρα μου αν δεν ταιριαζαμε....:D

Εγω 5 ναι θα εχω κανει την υστεροσκοπηση και θα κανω παρτυ στον καναπε!!!:tongue:

θα εισαι στον καναπε κ θα κανεις ονειρα για το ζουρζουνι σου γιατι μετα την υστεροσκοπηση εχει σειρα το μπεμπακι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Κατερινάκι καλή ξεκούραση !!

Εγώ Αιγοκεράκι είμαι.......

κοντά στα χριστούγεννα δλδ??!!

θα μας ενημερώνεται για να κάνουμε μικρό παρτάκι...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

θα εισαι στον καναπε κ θα κανεις ονειρα για το ζουρζουνι σου γιατι μετα την υστεροσκοπηση εχει σειρα το μπεμπακι

Ολες εχουμε σειρα αντε να αρχισουμε να ετοιμαζουμε δωρακια για τα νινακια που θα ερθουν ...

καληνύχτα κορίτσια...αρκετά το ξενύχτισα...δεν αντέχω άλλο...από τις 5.15 ξυπνάω...

Καληνυχτα γλυκουλα μου καλο ξημερωμα καλη ξεκουραση φιλια πολλα!

Κι εγω ξερη θα πεσω σημερα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...