Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

με το νέο χρόνο είπε ο αντρούλης μου να με πάρει , μιας και μια φορα μόνο είχε πάει..

πριν ένα μήνα..ήμουν έτοιμη να κλείσω εισητήριο...αλλά στο τσακ έκανα πίσω...

και για το προηγούμενο σκ είχαμε πάλι πει να είμασταν θεσνική γυναικοπαρέα αλλά πάλι έκανα πίσω...μετά από τόσα χρόνια το σκέφτομαι σοβαρά..έκανα πρόοδο...

οι αναμνήσεις από τη θεσνίκη μόνο συγκίνηση και απέραντη χαρά μου προκαλούν..μπορεί να θυμηθώ κάτι και να αρχίσω να γελάω από μόνη μου...αλλά θα μου κακοφανεί..που θα έχει αλλάξει..που θα περάσω από το σπίτι μου και δεν θα μπορώ να μπω μέσα...χαζά πράγματα..πάντως δεν θα θέλω να φύγω...

και προς απόφυγή κάθε παρεξηγήσεως είμαι ψαράκι στο ζώδιο...χιχιχιχ

Ωχ ζωδιο του νερου κι εσυ?Welcome to the club!!!:D

Θα ερθεις και θα περασουμε σουπερ και θα αναρωτιεσαι γιατι το καθυστερουσες τοσο καιρο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με το νέο χρόνο είπε ο αντρούλης μου να με πάρει , μιας και μια φορα μόνο είχε πάει..

πριν ένα μήνα..ήμουν έτοιμη να κλείσω εισητήριο...αλλά στο τσακ έκανα πίσω...

και για το προηγούμενο σκ είχαμε πάλι πει να είμασταν θεσνική γυναικοπαρέα αλλά πάλι έκανα πίσω...μετά από τόσα χρόνια το σκέφτομαι σοβαρά..έκανα πρόοδο...

οι αναμνήσεις από τη θεσνίκη μόνο συγκίνηση και απέραντη χαρά μου προκαλούν..μπορεί να θυμηθώ κάτι και να αρχίσω να γελάω από μόνη μου...αλλά θα μου κακοφανεί..που θα έχει αλλάξει..που θα περάσω από το σπίτι μου και δεν θα μπορώ να μπω μέσα...χαζά πράγματα..πάντως δεν θα θέλω να φύγω...

και προς απόφυγή κάθε παρεξηγήσεως είμαι ψαράκι στο ζώδιο...χιχιχιχ

ψαρακη ε χα εγω τοξοτης σε καρφωνω χα να μαθεις χαχαχα!!!

ετσι οταν πας καπου κ περνας καλα κ φευγεις νοιωθεις καπως .

οποτε θες ελα εμεις εδω θα ειμαστε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Απʼότι καταλαβαίνω, ( και δεν ρωτάω………), είναι συναισθηματικό το θέμα που διστάζεις να ανέβεις και έχεις θεματάκια που δεν έχεις λύσει. Δεν σε πιέζουμε χαρά μου, εσύ ξέρεις καλύτερα. Απλά είμαστε ενθουσιασμένες όλες με την ιδέα πως θα σε γνωρίσουμε και από κοντά. Όλα για καλό να είναι………

καμία απολύτως σχέση Λια μου...ειλικρινά..θα έρθω..θα έρθω και με τον αντρούλη μου να πάμε εκδρομούλες...

απλά πέρασα τέλεια....πιο τέλεια δεν γίνεται...:P:p:p:p:p

και σαν ψαράκι εγώ που είμαι...θα με πάρουν τα ζουμια...θα νομίζω ότι θα κυκλοφορήσω στους δρόμους και θα βλέπω γνωστούς...αλλά κανένα δεν θα δω..

θα παω να φάω κρέπα και δεν θα είναι ίδια ...

να φανταστείτε άνοιξε αγαπητός στη κύπρο..που τον λάτρευα...και δεν θέλω να φάω να μην χαλάσει η γεύση απο τις αναμνήσεις μου...

πήγα αθήνα και δεν πήγα ούτε στο χατζη(που πήγαινα σταθερα κάθε κυριακή) και ούτε στο ούζο μέλαθρον που πήγαινα συχνά...και όλα αυτά γιατί θέλω να αφήσω αναλοίωτες όλες τις αναμνήσεις....

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

α καλε δεν θα σας ειπα μιλησα με την κουμπαρα μου σημερα κ με ειπε οτι της φερανε μηλαρακι απο τη Αγια ειρηνη κ μου λεει το εφαγα το πρωι που σηκωθηκα πριν πιει καφε κτλ κ της λεω οτι πρεπει να κανεις νηστεια 3 μερες κτλ κ τωρα με παιρνει τηλ κ μου ενας παππας ειπε τι χαζα ειναι αυτα κ ποιος τα λεει το εχουμε κανει εμποριο οι καλογριες στο μοναστηρι κ κατι τετοια κ της λεω ο καθενας πρατη οπως νοιωθει .

εσεις τι λετε?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

α καλε δεν θα σας ειπα μιλησα με την κουμπαρα μου σημερα κ με ειπε οτι της φερανε μηλαρακι απο τη Αγια ειρηνη κ μου λεει το εφαγα το πρωι που σηκωθηκα πριν πιει καφε κτλ κ της λεω οτι πρεπει να κανεις νηστεια 3 μερες κτλ κ τωρα με παιρνει τηλ κ μου ενας παππας ειπε τι χαζα ειναι αυτα κ ποιος τα λεει το εχουμε κανει εμποριο οι καλογριες στο μοναστηρι κ κατι τετοια κ της λεω ο καθενας πρατη οπως νοιωθει .

εσεις τι λετε?

Τι σχεση εχει το εμποριο με το οτι τα μηλα ειναι ευλογημενα και πρεπει να ειμαστε πνευματικα ετοιμοι για να τα δεχθουμε η τελοσπαντων να κανουμε κι εμεις θυσια δεν καταλαβαινω ποιος παπας μπορει να ειπε τετοια χαζομαρα!Ακομη και το αντιδωρο και τον αγιασμο νηστικοι το τρωμε!

Τι σχεση εχει το εμποριο με το οτι τα μηλα ειναι ευλογημενα και πρεπει να ειμαστε πνευματικα ετοιμοι για να τα δεχθουμε η τελοσπαντων να κανουμε κι εμεις θυσια δεν καταλαβαινω ποιος παπας μπορει να ειπε τετοια χαζομαρα!Ακομη και το αντιδωρο και τον αγιασμο νηστικοι το τρωμε!

κ αυτοι χθες τις το δωσανε κ σημερα τοπρωι το εφαγε τι να πω τωρα εγω παντως θα νυστεψω δεν θα παθω κ τιποτα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

δεν ξέρω αν υπάρχει κανόνας..απλά ο καθένας κάνει όπως αισθάνεται...

εμείς νηστέψαμε και οι 2 , τρεις μέρες...τη τελευταία μέρα κοινωνήσαμε και μετά φάγαμε το μηλαράκι...

ποιο μήνα είσαι εσύ ευαγγελία??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

δεν ξέρω αν υπάρχει κανόνας..απλά ο καθένας κάνει όπως αισθάνεται...

εμείς νηστέψαμε και οι 2 , τρεις μέρες...τη τελευταία μέρα κοινωνήσαμε και μετά φάγαμε το μηλαράκι...

ποιο μήνα είσαι εσύ ευαγγελία??

Κι εγω σκεφτομουν να κοινωνησουμε αλλα μετα λεω πρεπει να ρωτησω τον πατερ πρωτα με 3 μερες νηστεια ντραπηκα να παμε να κοινωνησουμε!Θελει να προσφερουμε κι εμεις κατι στον Θεο οχι μονο να απαιτουμε!

Νοεμβριο ειμαι Νεραιδακι!

Κι εγω σκεφτομουν να κοινωνησουμε αλλα μετα λεω πρεπει να ρωτησω τον πατερ πρωτα με 3 μερες νηστεια ντραπηκα να παμε να κοινωνησουμε!Θελει να προσφερουμε κι εμεις κατι στον Θεο οχι μονο να απαιτουμε!

Νοεμβριο ειμαι Νεραιδακι!

σκορπιος εισαι ε? τον ιδιο μηνα ειμαστε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...