Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Θα κανουμε γκρουπ αν μαζευτουμε ολες μαζι και θα σου ερθουμε για τουρ!!!:D

ναι!!!ετσι θα κάνουμε!!εκδρομούλα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτο το ξαφνικο παντως που καναμε ηταν ψυχοθεραπεια.Μακαρι να γινοταν να ησασταν εδω και οι υπολοιπες...

ετσι ακριβως κ ειδικα οταν τα λες προσωπο με προσωπο κ ξερεις οτι αυτα που θα πεις δεν θα πανε παραπερα εκει ναδεις ποσο ομορφα νοιωθεις

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

θα έρθω αλλά όχι τώρα με το νέο χρόνο..που θα είναι και πιο καλός ο καιρός να πάμε και βόλτα...

τα εισητήρια ισχύουν και για σας...

αντε ρε αφου βρηκες φθηνο εισητηριο ελα να κανουμε αλλη μια ψυχοθεραπεια θα ερθεις κ δεν θα θες να φυγεις

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

πρέπει να ετοιμαστώ πολύυυυυυυυυυυ ψυχολογικά για να έρθω θεσνίκη...

χαίρομαι που περάσατε τόσο ωραία...

1533345xcnw09g7xt.gif

Τρελοκομείο, έλα το πρωί και φύγε το βράδυ για Κύπρο αν έχει πτήση την ίδια μέρα. Δεν είναι απαραίτητο να μείνεις όλο το Σαββατοκύριακο. Θα σε παραλάβουμε από το αεροδρόμιο θα πιούμε τα καφεδάκια μας, θα κάνουμε αγκαλίτσες, θα πιούμε τα κρασάκια μας και τσούπ το βράδυ θα είσαι στο κρεβατάκι σου. Όταν θα ξεκινάς από Κύπρο, εγώ θα ξεκινάω από το σπίτι μου στην άλλη μεριά της πόλης. Σκέψου το…….

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Πιστεψε με μολις δεις την maria papa και την ακουσεις να γελαει θα τα ξεχασεις ολα :D

Διαφημίσεις

αχ πηρα παλι την θερμοφορα εγω που δεν εχω παρει ποτε την εβαλα στην κοιλιτσα μου δεν με λετε πανω απο τα ρουχα η κατω?

με πονανε η σαλπιγγες η μεση μου ωχ γερασα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

με το νέο χρόνο είπε ο αντρούλης μου να με πάρει , μιας και μια φορα μόνο είχε πάει..

πριν ένα μήνα..ήμουν έτοιμη να κλείσω εισητήριο...αλλά στο τσακ έκανα πίσω...

και για το προηγούμενο σκ είχαμε πάλι πει να είμασταν θεσνική γυναικοπαρέα αλλά πάλι έκανα πίσω...μετά από τόσα χρόνια το σκέφτομαι σοβαρά..έκανα πρόοδο...

οι αναμνήσεις από τη θεσνίκη μόνο συγκίνηση και απέραντη χαρά μου προκαλούν..μπορεί να θυμηθώ κάτι και να αρχίσω να γελάω από μόνη μου...αλλά θα μου κακοφανεί..που θα έχει αλλάξει..που θα περάσω από το σπίτι μου και δεν θα μπορώ να μπω μέσα...χαζά πράγματα..πάντως δεν θα θέλω να φύγω...

και προς απόφυγή κάθε παρεξηγήσεως είμαι ψαράκι στο ζώδιο...χιχιχιχ

1533345xcnw09g7xt.gif

με το νέο χρόνο είπε ο αντρούλης μου να με πάρει , μιας και μια φορα μόνο είχε πάει..

πριν ένα μήνα..ήμουν έτοιμη να κλείσω εισητήριο...αλλά στο τσακ έκανα πίσω...

και για το προηγούμενο σκ είχαμε πάλι πει να είμασταν θεσνική γυναικοπαρέα αλλά πάλι έκανα πίσω...μετά από τόσα χρόνια το σκέφτομαι σοβαρά..έκανα πρόοδο...

οι αναμνήσεις από τη θεσνίκη μόνο συγκίνηση και απέραντη χαρά μου προκαλούν..μπορεί να θυμηθώ κάτι και να αρχίσω να γελάω από μόνη μου...αλλά θα μου κακοφανεί..που θα έχει αλλάξει..που θα περάσω από το σπίτι μου και δεν θα μπορώ να μπω μέσα...χαζά πράγματα..πάντως δεν θα θέλω να φύγω...

και προς απόφυγή κάθε παρεξηγήσεως είμαι ψαράκι στο ζώδιο...χιχιχιχ

Απʼότι καταλαβαίνω, ( και δεν ρωτάω………), είναι συναισθηματικό το θέμα που διστάζεις να ανέβεις και έχεις θεματάκια που δεν έχεις λύσει. Δεν σε πιέζουμε χαρά μου, εσύ ξέρεις καλύτερα. Απλά είμαστε ενθουσιασμένες όλες με την ιδέα πως θα σε γνωρίσουμε και από κοντά. Όλα για καλό να είναι………

9aXep2.png

αχ πηρα παλι την θερμοφορα εγω που δεν εχω παρει ποτε την εβαλα στην κοιλιτσα μου δεν με λετε πανω απο τα ρουχα η κατω?

με πονανε η σαλπιγγες η μεση μου ωχ γερασα

Πάνω απο τα ρούχα καλέ !!! Τα κοντομάνικα σε μάραναν...............

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...