Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εκανα δουλιτσες και ξαναρθα!!!

Λια η tink εχει δωρακι πρωτη πρωτη και μαντεψε...ειναι ιδιο χρωμα με το δικο σου!Φαντασου τι πρεπει να της φιαξω αν ερθει κιολας...Πιες κι ενα ποτακι για μενα εγω αυριο μαλλον θα βγω με το αγορι μου που εχει γενεθλια αν δεν μας κλεισει κανεις σπιτι...

Την Γεωργια την λοκαρα εγω απο μακρια λογω μηκος μαλλιου :D

Το Κατερινακι να ειναι καλα περασαμε εξαιτιας της πολυ ομορφα!

Αυτο το γελιο σου maria papa το λατρευω...Ξεσηκωσαμε ολη τη γειτονια στην Αθωνος αφου μας πηραν χαμπαρι και περασαν και ολα τα μουσικα οργανα βιολια,κλαρινα ...χαμος!Ο Βασιλακης Καιλας ηταν ολα τα λεφτα Κατερινακι μου σε θυμαμαι και γελαω!!!

Κανονιστε μολις ξεμπερδεψω με γιατρους και υστεροσκοπησεις και παρω τα πανω μου να ξαναβρεθουμε η Κατερινα λεει θα κανει οικονομιες για να παμε Meditteranean Cosmos για shopping και κουσκουσινγ :D

Georgkat και georgia69 ευχαριστω για το στενο μαρκαρισμα ....Μην με φοβαστε ομως ειμαι σκυλι κατα βαθος ;)

Επισης στις φωτο δεν εχω καθολου φωτογενεια μην ξεχναμε να το λεμε ε..

Εκανα δουλιτσες και ξαναρθα!!!

Λια η tink εχει δωρακι πρωτη πρωτη και μαντεψε...ειναι ιδιο χρωμα με το δικο σου!Φαντασου τι πρεπει να της φιαξω αν ερθει κιολας...Πιες κι ενα ποτακι για μενα εγω αυριο μαλλον θα βγω με το αγορι μου που εχει γενεθλια αν δεν μας κλεισει κανεις σπιτι...

Την Γεωργια την λοκαρα εγω απο μακρια λογω μηκος μαλλιου :D

Το Κατερινακι να ειναι καλα περασαμε εξαιτιας της πολυ ομορφα!

Αυτο το γελιο σου maria papa το λατρευω...Ξεσηκωσαμε ολη τη γειτονια στην Αθωνος αφου μας πηραν χαμπαρι και περασαν και ολα τα μουσικα οργανα βιολια,κλαρινα ...χαμος!Ο Βασιλακης Καιλας ηταν ολα τα λεφτα Κατερινακι μου σε θυμαμαι και γελαω!!!

Κανονιστε μολις ξεμπερδεψω με γιατρους και υστεροσκοπησεις και παρω τα πανω μου να ξαναβρεθουμε η Κατερινα λεει θα κανει οικονομιες για να παμε Meditteranean Cosmos για shopping και κουσκουσινγ :D

Georgkat και georgia69 ευχαριστω για το στενο μαρκαρισμα ....Μην με φοβαστε ομως ειμαι σκυλι κατα βαθος ;)

Επισης στις φωτο δεν εχω καθολου φωτογενεια μην ξεχναμε να το λεμε ε..

Meditteranean Cosmos ? ωχ ωχ

ναι ρε συ αυτο το γελιο μου γελαει ο αλλος με μενα ασε το πατ πουτ με τα χερια οπως ειπε κ η λια οποιος καθεται διπλα μου κ γελαω της τρωει της φαπες του χαχαχαχ

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

σοβαρά η λεία το πήρε το ίδιο χρώμα??!!

κούκλες όλες είστε!!!!

μόλις βγείς από το γιατρό πρέπει να μαζευτείτε για να νιώσεις καλύτερα..δεν θα σε αφήσουμε να είσαι στα κάτω σου...

και η λολίτα που φοβότανε όλα μια χαρά...να μπει και μετά να μας εμψυχώσει...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Meditteranean Cosmos ? ωχ ωχ

ναι ρε συ αυτο το γελιο μου γελαει ο αλλος με μενα ασε το πατ πουτ με τα χερια οπως ειπε κ η λια οποιος καθεται διπλα μου κ γελαω της τρωει της φαπες του χαχαχαχ

Εγω μια χαρα την εβγαλα χθες παντως δεν εφαγα πολλα σπρωξιματα :D

Διαφημίσεις

Λία μου βγες, πιες τα ποτάκια σου κ άσε το ημερολόγιο στην ακρη...την καλύτερη δουλεια κάνεις!!!

sissy αισιοδοξία δεν είπαμε?

maria papa μακάρι να βγείς ψεύτρα κ να μην είναι τίποτα απο όλα αυτά.

tinkerbell ψάξε εισιτήρια,ετοιμάζουμε πανό...τέτοια υποδοχή δεν χάνεται!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

θα έρθω αλλά όχι τώρα με το νέο χρόνο..που θα είναι και πιο καλός ο καιρός να πάμε και βόλτα...

τα εισητήρια ισχύουν και για σας...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

θα έρθω αλλά όχι τώρα με το νέο χρόνο..που θα είναι και πιο καλός ο καιρός να πάμε και βόλτα...

τα εισητήρια ισχύουν και για σας...

Θα κανουμε γκρουπ αν μαζευτουμε ολες μαζι και θα σου ερθουμε για τουρ!!!:D

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...