Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Τοξοτακι μου καλα ειμαι.. Είχα παει στη δερματολογο κ τωρα γύρισα!ευτυχως αυτο το μήνα δεν εχω συμπτώματα!!παντως εχω παρατηρήσει οταν δεν εχω συμπτώματα αργεί λιγάκι να μου έρθει..νεραιδουλα ετσι παει με εμένα!1 μήνα ειμαι έγκυος( στο μυαλο μου) κ έναν δεν ειμαι!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tι υπερενταση ειναι αυτη που εχω νυσταζω κουτουλαω και δεν μπορω να κοιμηθω....

το ιδιο κ εγω νυσταζα ειχα χουχουλιαση με τον καλο μου αλλα μπααα δεν καταφερα να κλεισω ματι.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Τοξοτακι μου καλα ειμαι.. Είχα παει στη δερματολογο κ τωρα γύρισα!ευτυχως αυτο το μήνα δεν εχω συμπτώματα!!παντως εχω παρατηρήσει οταν δεν εχω συμπτώματα αργεί λιγάκι να μου έρθει..νεραιδουλα ετσι παει με εμένα!1 μήνα ειμαι έγκυος( στο μυαλο μου) κ έναν δεν ειμαι!!

μπορει να αργηση για πολυ να ερθει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Αυτο το μήνα ειμαι 1000% σίγουρη οτι δεν..

ποτε δεν είμαστε 100% εκτός και αν τη δούμε και έρχεται...

πάντως παπα μου με εσένα κάτι παίζει....

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κοριτσάκια μου καλησπέρα. Ήπια το καφεδάκι μου, έκανα το μπανάκι μου, στέγνωσα τα μαλλάκια μου (σήμερα είμαι σγουρομάλλα αλλοπαρμένη…..) και είμαι έτοιμη για βραδινή έξοδο. Σήμερα το αγόρι μου είπε θα με βγάλει για ξύδια μέχρι πρωίας, και ότι προκύψει. (τα ουισκάκια που λέγαμε……)

Tinker δεν ξέρω σε ποια μέρα του κύκλου είμαι και αυτή τη φορά δεν με νοιάζει καθόοοοοοοοοολου. Κάπου αρχές Νοεμβρίου περιμένω περίοδο νομίζω. Δεν έχω ανοίξει ημερολόγιο, δεν μέτρησα και δεν με νοιάζει αν είμαι σε γόνιμες. Να σας πω την αλήθεια αυτό το μήνα νιώθω καλύτερα και κάνω καλύτερο σεξ. Βαρέθηκα να το κυνηγάω……..

Το Κατερινάκι αυτή τη στιγμή πρέπει να φτάνει Αθήνα.

Πραγματικά της ανήκει το βραβείο πιο γρήγορης κούρσας ταξί. Πήρε ταξί από την Αριστοτέλους για να πάει Αριστοτέλους…………και άντε το κοριτσάκι μας δεν ήξερε, η ηλίθια ρεσεψιονίστ στο ξενοδοχείο που της είπε να πάρει ταξί, από άλλο πλανήτη κατέβηκε?

Καταφτάνω στην πλατεία Αριστοτέλους μεσημέρι και μου λέει η Evangelia στο τηλέφωνο: « Καθόμαστε στο τάδε μαγαζί με τη maria papa. Θα μας γνωρίσεις. Μια ξανθιά και μία μελαχρινή.» Φτάνω στο καφέ και μετράω στη σειρά τέσσερα τραπέζια που κάθονται ξανθές και μελαχρινές………(….!!!!!......) Για την Georgia ήταν πιο εύκολο. Είδε 4 να χασκογελάνε και μπούκαρε.

Κοριτσάκια πρέπει όντως να το ξανακάνουμε σαββατοκύριακο αυτή τη φορά για να μπορέσουν και άλλα κορίτσια να έρθουν. Αν έρθει και η Tinker δε, θα κάνουμε και επιτροπή με σημαιοστόλιση στο αεροδρόμιο . Η Evangelia θα ετοιμάσει και καμιά πλεκτή τσάντα super size, τιμής ένεκεν, (θα πλέκει καμιά βδομάδα…..) και μετά θα κάνουμε touring στις εκκλησίες με ταξί………χαχαχα

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Γιατι κοριτσάκι μου δεν εχω ουτε καν πονακια περιοδου μεχρι σημερα.. Κ οταν γίνεται ετσι πάντα μου καθυστερεί 1-2 μερες.. Συνηθισμένο το βουνό απο τα χιονια!!!!το δικό σου όμως ειναι πολυ καλο σημαδακι.. Μπορεί το καφε να ηταν της εμφυτευσης μπουμπού μου!!αχ μακάρι!!το Σάββατο ειναι που ΔΕΝ περιμένουμε ε;

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα. Ήπια το καφεδάκι μου, έκανα το μπανάκι μου, στέγνωσα τα μαλλάκια μου (σήμερα είμαι σγουρομάλλα αλλοπαρμένη…..) και είμαι έτοιμη για βραδινή έξοδο. Σήμερα το αγόρι μου είπε θα με βγάλει για ξύδια μέχρι πρωίας, και ότι προκύψει. (τα ουισκάκια που λέγαμε……)

Tinker δεν ξέρω σε ποια μέρα του κύκλου είμαι και αυτή τη φορά δεν με νοιάζει καθόοοοοοοοοολου. Κάπου αρχές Νοεμβρίου περιμένω περίοδο νομίζω. Δεν έχω ανοίξει ημερολόγιο, δεν μέτρησα και δεν με νοιάζει αν είμαι σε γόνιμες. Να σας πω την αλήθεια αυτό το μήνα νιώθω καλύτερα και κάνω καλύτερο σεξ. Βαρέθηκα να το κυνηγάω……..

Πραγματικά της ανήκει το βραβείο πιο γρήγορης κούρσας ταξί. Πήρε ταξί από την Αριστοτέλους για να πάει Αριστοτέλους…………και άντε το κοριτσάκι μας δεν ήξερε, η ηλίθια ρεσεψιονίστ στο ξενοδοχείο που της είπε να πάρει ταξί, από άλλο πλανήτη κατέβηκε?

Καταφτάνω στην πλατεία Αριστοτέλους μεσημέρι και μου λέει η Evangelia στο τηλέφωνο: « Καθόμαστε στο τάδε μαγαζί με τη maria papa. Θα μας γνωρίσεις. Μια ξανθιά και μία μελαχρινή.» Φτάνω στο καφέ και μετράω στη σειρά τέσσερα τραπέζια που κάθονται ξανθές και μελαχρινές………(….!!!!!......) Για την Georgia ήταν πιο εύκολο. Είδε 4 να χασκογελάνε και μπούκαρε.

Κοριτσάκια πρέπει όντως να το ξανακάνουμε σαββατοκύριακο αυτή τη φορά για να μπορέσουν και άλλα κορίτσια να έρθουν. Αν έρθει και η Tinker δε, θα κάνουμε και επιτροπή με σημαιοστόλιση στο αεροδρόμιο . Η Evangelia θα ετοιμάσει και καμιά πλεκτή τσάντα super size, τιμής ένεκεν, (θα πλέκει καμιά βδομάδα…..) και μετά θα κάνουμε touring στις εκκλησίες με ταξί………χαχαχα

τι να πρωτοσχολιάσω...

κούκλες όλες...φτου φτου φτου...(από τη ζήλεια μερικών επειδή είμαστε κουκλάρες τα παιρνάμε όλα αυτά είμαι σίγουρη!!!;))

τώρα με το ταξί σοβαρά μιλάς??και τη χρέωσε??!!:mad::mad::mad:

βρε λεια μου δεν κατάλαβες τη maria papa με τα κοντομάνικα και τις άλλες με τα σακάκια!!!????!!!!

αν είναι να έρθω και μου κάνετε υποδοχή με σημείες κλπ..θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά..να έρθουν και οι άλλες με το τρένο και θα είμαστε όλη η ομάδα...αλλά θα πρέπει να με κρατάτε γιατί θα ρίξω πολύ κλάμα..τώρα σέφτηκα το σκηνικό να κατεβαίνω στο μακεδονίας και με έπιασε το ρίγος..

πολύ καλά έκανες!!!έτσι πρέπει χαλαρά και χωρίς άγχος..ε μα πια ..μέχρι και αυτό πρέπει να το προγραμματίσουμε...

-έλα αγάπη μου...

- όχι, σήμερα το πρόγραμμα αυτό το μήνα λέει μέρα παρά μέρα!!χα χα χα

καλά να περάσετε σήμερα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

να πας κ να περασεις τελεια να πιεις κ δωστου να καταλαβει κ ασε τα ημερολογια την καλυτερη δουλεια εκανες!!! οντως αυτο με το σεξ το εχω παρατηρηση κ εγω πριν γονιμες ειναι το κατι αλλο .

αλλο γελιο αυτο παλι με το ταξι με την Κατερινα την εκανε μια βολτα για να της παρει 4 ? η παλιο βλαμενη για να την παει σε σημειο που ηταν .

καλα ετσι κ μαζευτουμε ολες μαζι απο τα γελια που θα κανουμε θα μας διωξουν απ το μαγαζι ,

οταν θα φτασει θα μπει μεσα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

πάω τώρα να κάνω σχόλια..

:( περίμενα όλη μέρα:)

καλε η γεωργια μεχρι κ τεστ θα με εβαζε να κανω χθες χαχαχαχ!!

απλα το εχω ξαναζησει το εργο δενμου ειναι κατι καινουργιο αυτο η θα κρυωσα η θα κουραστηκα η αλλαζει ο κυκλος μου

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλε η γεωργια μεχρι κ τεστ θα με εβαζε να κανω χθες χαχαχαχ!!

απλα το εχω ξαναζησει το εργο δενμου ειναι κατι καινουργιο αυτο η θα κρυωσα η θα κουραστηκα η αλλαζει ο κυκλος μου

σου είχε ξανατύχει??το ίδιο??

έπρεπε να κάνεις ένα τεστ..αλλά μπορούμε να περιμένουμε μέχρι και τη δευτέρα///

στη σουρρωτή να με πάρετε που τόσα χρόνια δεν αξθώθηκα να πάω...

1533345xcnw09g7xt.gif

σου είχε ξανατύχει??το ίδιο??

έπρεπε να κάνεις ένα τεστ..αλλά μπορούμε να περιμένουμε μέχρι και τη δευτέρα///

στη σουρρωτή να με πάρετε που τόσα χρόνια δεν αξθώθηκα να πάω...

τριτη 30 του μηνος παω μαζι με τον μηνα κ εγω. . ναι το ιδιο ακριβως .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...