Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα κι από εμένα! Πόσο πολύ σας ζηλεύω που βρεθήκατε όλες μαζί... Άντε να κανονίσουμε και οι Αθηναίες μια συνάντηση, για να οργανωθούμε σιγά σιγά!

Εγώ να σας πω τα νέα μου.

Εχθές έκανα την υστεροσκόπιση! Πήρα μέθη, κοιμήθηκα τέλεια και ξύπνησα τέλεια! Βρήκε κάτι σαν πολυποδάκι ο γιατρός, το οποίο έστειλε για βιοψία, μου είπε ότι σίγουρα δεν είναι κάτι κακό, αλλά μου είπε ότι μπορεί κι αυτό να ευθύνεται ως ένα βαθμό που δεν έχω μείνει έγκυος. Επίσης τον ρώτησα αν θα ξαναδημιουργηθεί και μου το απέκλεισε! Τι να πω... Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα που βρέθηκε κάτι και το καθαρίσαμε! Τώρα είναι όλα τέλεια! Το σπέρμα μας πολύ καλό, εγώ πολύ καλά!!!

Μου έδωσε αντιβίωση και cyclacur, έχω αίμα περιόδου κανονικά και μόλις μου ξανάρθει περίοδος θα κάνω υπέρηχο και εξετάσεις αίματος (ορμονικές) και την δεύτερη μέρα ξεκινάω τις ενέσεις για την εξωσωματική!!! Όλο αυτό υπολογίζω να ξεκινήσει κατά τις 20 Νοεμβρίου και ο Θεός βοηθός!!!

Κοριτσάκια μου καλημέρα κι από εμένα! Πόσο πολύ σας ζηλεύω που βρεθήκατε όλες μαζί... Άντε να κανονίσουμε και οι Αθηναίες μια συνάντηση, για να οργανωθούμε σιγά σιγά!

Εγώ να σας πω τα νέα μου.

Εχθές έκανα την υστεροσκόπιση! Πήρα μέθη, κοιμήθηκα τέλεια και ξύπνησα τέλεια! Βρήκε κάτι σαν πολυποδάκι ο γιατρός, το οποίο έστειλε για βιοψία, μου είπε ότι σίγουρα δεν είναι κάτι κακό, αλλά μου είπε ότι μπορεί κι αυτό να ευθύνεται ως ένα βαθμό που δεν έχω μείνει έγκυος. Επίσης τον ρώτησα αν θα ξαναδημιουργηθεί και μου το απέκλεισε! Τι να πω... Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα που βρέθηκε κάτι και το καθαρίσαμε! Τώρα είναι όλα τέλεια! Το σπέρμα μας πολύ καλό, εγώ πολύ καλά!!!

Μου έδωσε αντιβίωση και cyclacur, έχω αίμα περιόδου κανονικά και μόλις μου ξανάρθει περίοδος θα κάνω υπέρηχο και εξετάσεις αίματος (ορμονικές) και την δεύτερη μέρα ξεκινάω τις ενέσεις για την εξωσωματική!!! Όλο αυτό υπολογίζω να ξεκινήσει κατά τις 20 Νοεμβρίου και ο Θεός βοηθός!!!

lolita μου, τέλεια τα νέα σου!!!τώρα ανοίγει ο δρόμος και θα έρθει το μωράκι σου!!!!τέλεια!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε ολα τα παιδάκια!!!!

Lolita μου μπράβο για την εξετασουλα σου. Καλα αποτελέσματα αν και ειναι τυπική η βιοψια και δεν θα έχεις κανενα πρόβλημα, και τωρα που το πολυποδακι πήγε απο εκει που ήρθε καιρός να έρθει και κάτι χαρούμενο!!!! Σου το εύχομαι με όλη μου την ψυχή!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

ηρθα κ εγω να πιω να καφεδακι μου μαζι μας!! καθε πρωι μαζι πινουμε καφε!!

κ εγω χθες ταβλιαστικα στον υπνο αλλα ειχα μια ευχαριστη κουραση!!

Georgkat μην ευχαριστεις για τιποτα ισα ισα μας εκανες να ξεκολησουμε απο τον καναπε του σπιτιου μας που εχει βουλιαξει απο το πολυ κολωβαρεμα!!!

lolita78 μπραβο κοριτσαρα !! πολυ ωραια τα νεα σου με το καλονα ερθει ο καιρος κ απο τι βλεπω μαζι θα την κανουμε την εξωσωματικη!

tinkerbell!24 tina32 Stardustmg Λια33 γεωργια Mina – ni, Mar1981 καλημερα τι κανετε?

Evangeliapan μαναρι καλημερα!! αντε να γυρισεις απο την γιορτη να μας πει τα νεα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

άντε πείτε μας πως περάσατε??που πήγατε??τι κάνατε??

μα μαγίο πήγες???

θα πάρω και μια γεύση το απόγευμα αλλά πείτε από τώρα...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

άντε πείτε μας πως περάσατε??που πήγατε??τι κάνατε??

μα μαγίο πήγες???

θα πάρω και μια γεύση το απόγευμα αλλά πείτε από τώρα...

Στην αρχη ειπα να παω με μαγιο αλλα μετα λεω αντε μωρε ας παω με ρουχα!!

λοιπον πηγαμε στην εκκλησια αναψαμε κερακι μετα πηγαμε για καφεδακι Αριστοτελους αναψε να μην πω τι γιατι η κυρια Evangeliapan ηθελα να μαζεψει ηλιο να τον παει σπιτι της καταλαβες τωρα εχω με ρουχα αρχισα να βγαζω καπνους !! εκει μαζευτηκαμε μετα πηγαμε για φαγητο κ κρασακι ισα ισα που προλαβαμε να φαμε γιατι εκτος απο ηλιο τα μαζεψε ολα η κυρια !! θα δεις της φωτογραφιες εχω ντοκουμεντα ειπαμε, γελασαμε, ηπιαμε , κ μετ πηγαμε για ενα απογευματινο καφεδακι !! κ μετα εγω εφυγα κ σιγα σιγα φυγαν ολες!

αλλα πραγματικα ειχα να περασω τοσο καλα χρονια!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

τελικά αλήθεια μας λέει το κοριτσάκι μας οτι τρώει πολύ....θέλω και εγώ να γίνω έτσι, καταραμένα γονίδια!!!

κ εγώ που νόμιζα οτι την ταίσατε με το ζόρι...άφησε κ για το σκυλάκι όμως

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Στην αρχη ειπα να παω με μαγιο αλλα μετα λεω αντε μωρε ας παω με ρουχα!!

λοιπον πηγαμε στην εκκλησια αναψαμε κερακι μετα πηγαμε για καφεδακι Αριστοτελους αναψε να μην πω τι γιατι η κυρια Evangeliapan ηθελα να μαζεψει ηλιο να τον παει σπιτι της καταλαβες τωρα εχω με ρουχα αρχισα να βγαζω καπνους !! εκει μαζευτηκαμε μετα πηγαμε για φαγητο κ κρασακι ισα ισα που προλαβαμε να φαμε γιατι εκτος απο ηλιο τα μαζεψε ολα η κυρια !! θα δεις της φωτογραφιες εχω ντοκουμεντα ειπαμε, γελασαμε, ηπιαμε , κ μετ πηγαμε για ενα απογευματινο καφεδακι !! κ μετα εγω εφυγα κ σιγα σιγα φυγαν ολες!

αλλα πραγματικα ειχα να περασω τοσο καλα χρονια!

τέλεια!!!θα τα δω όταν πάω σπίτι και θα κάνω comment!!!

:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

τελικά αλήθεια μας λέει το κοριτσάκι μας οτι τρώει πολύ....θέλω και εγώ να γίνω έτσι, καταραμένα γονίδια!!!

κ εγώ που νόμιζα οτι την ταίσατε με το ζόρι...άφησε κ για το σκυλάκι όμως

αφησε αφησε μονο το ρυζι χχαχαχαχα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...