Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Ένα φθινοπωρινό απόγευμα στην πλατεία Άθωνος, τι μπορεί να ταΐσαμε την Evangelia………….

Μια πλευρώτους σχάρας………..

Μία κολοκυθοκεφτέδες με τζατζικάκι μυρωδάτο……..

Μία πατατούλες τηγανιτές…….

Ένα μοσχαράκι κοκκινιστό……(αυτό δεν το έτρωγε με τίποτα….)

Μισή ποικιλία κρεατικών σχάρας.........

Και λίγη σαλατούλα για να πάει κάτω.

Στο ρεβανί μούγκριζε από ευχαρίστηση, και μην ξανακούσω ότι το κορίτσι μας δεν τρώει γιατί έχω να δηλώσω ότι είναι ασύμφορη στο φαγητό και για όποιον δεν πιστεύει, η Maria papa έχει φωτογραφίες ντοκουμέντα………….

Τι να πω……….. η περίπτωση της είναι ανίατη.

συμφωνω απολυτα τα ντοκουμεντα ειναι στο φατσοβολιο !! ισα που προλαβαμε να φαμε κ εμεις λιγο οποιος προλαβε το παΪδάκι ειδε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια εαν με διαβάζει καμία γιάτι βλέπω πολύ ησυχια.Να σας ρωτήσω κατι??????Εχω πάρει 3 μέρες κλομιφειν και εχω πεταξη κάτι σπυράκια αύτα τα εσωτερικά που σε πονάνε κιόλας μπορεί να ειναι τυχαίο και έχω πολλά υγρά σαν να είμαι 14 μέρα περιόδου και είμαι μόλις 7η μέρα,είναι φυσιολογικό??????

Mina – ni, κοριτσάκι μου όοοοοοολα από την κλομιφαίνη είναι. Ακόμα και κέρατα να βγάλεις μην ανησυχήσεις……..(τρόπος του λέγειν….). Κάποιες έχουμε πολλές παρενέργειες και κάποιες όχι. Εγώ είχα πρήξιμο, αυπνίες, εξάψεις (καίγομαι……..καίγομαι……..), πολλά υγρά και τρελά νεύρα. Αν είναι ο πρώτος μήνας που τα παίρνεις θα δεις πολλές αλλαγές. Στην συνέχεια σιγά – σιγά θα συνηθίσεις.

Mar1981, αν δεν γίνει τίποτα με τα ακροβατικά, θα έχεις αποκτήσει τουλάχιστον ευλυγισία και zen διάθεση……

Lolita θα σε σκεφτόμαστε και θα περιμένουμε νέα σου. Ξεκουράσου και όλα θα πάνε καλά.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Να δεις θα συνεχίσανε μπουζούκια………χαχαχα. Έλα βρε η Georgekat και η Evangelia θα είναι στον Άγιο Δημήτριο τώρα.

Σας καληνυχτώ κοριτσάκια, να δω λίγο και το αγόρι μου που το παραμέλησα σήμερα.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Να δεις θα συνεχίσανε μπουζούκια………χαχαχα. Έλα βρε η Georgekat και η Evangelia θα είναι στον Άγιο Δημήτριο τώρα.

καλο βραδυ!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καληνυχτα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσαρες!!!! Τις εξαντλησα τις βορειοελλαδιτισσες σημερα αλλα περάσαμε σούπερ!!!!!

Εγω μόλις τωρα μπήκα στο ξενοδοχείο και θα ξεραθω στον ύπνο. Δεν ξερω αν το σταρ θα δείξει την Μαρία Παππα με μαγιώ ειμαι σίγουρη όμως πως θα έχει συνέντευξη απο την ταξιτζου που με έφερε στο καφε. Ο τίτλος του ρεπορτάζ θα ειναι "πως να πεταξετε 3,80 ευρώ".

Ευτυχώς στην εκκλησία κάναμε μόνο μια ώρα και ήταν και άνετα γιατι ο κόσμος δεν στριμωχνοταν. Σας ονοματησαμε όλες!!!!

Τινα δεν είχα καταλάβει πως δεν ήρθες γιατι είχες δουλειά. ..... Θα ερχομασταν εμείς απο εκει καλε!!!! Επίσκεψη!!!

Γεωργία μου σε κουρασα και σε ζαλισα!!!!!!! Σε ευχαριστω παρα πολυ για όλα!!!!!

Μακάρι να μπορούσα να σας Δω και πριν φύγω!!!!!!!!!

Μαρία παπα σε ευχαριστω που ήρθες απο Κατερίνη για την αφεντομουτσουναρα μου, έδωσες το φαγακι στο σκυλάκι ;;;;;

Ευαγγελία μου ελπίζω να σε Δω και αύριο να στα πω απο κοντα!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!πολύ χαίρομαι που περάσατε ΤΕΛΕΙΑ!!

πολύ χαίρομαι που γνωριστίκατε!!πρέπει να κανονίσουμε και ομαδική συνάντηση!!!!!

όταν σχολάσω θα δω και τις φώτο στο φατσοβιβλίο!!!!

σας ευχαριστούμε πολύ πολύ για το κεράκι!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημερα κοριτσια μου! Σας ευχαριστουμε πολυ για το κερακι κ για τη σκεψη σας! Ο Θεος να σας αξιωσει κ παλι να πατε σε τετοια προσκυνηματα!

Λοιπον η επομενη εκδρομη θα ειναι κυπρο μαζι με τα μωρακια μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...